- Androidos fejegységek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
uniform_64
csendes tag
válasz
uniform_64 #10 üzenetére
mit rudtok ezekről a lapokról:
Már nagyjából körvonalazódik:
ASUS A7N8X-Deluxe
Abit NF7-S (mi a különbség a sima és az NF7-S2 közt? illetve h honnan tudom hogy milyen reverziójú a lap?)
vagy Soltek SL-75FRN-RL? -
uniform_64
csendes tag
Igen, nekem is ez jött ki.
Volt egy kis időm, és utánaolvastam, h mi is megy most mennyiért. és hogy mit irtak róla: Vagy ASUS A7N8X Deluxe, vagy ABIT NF7-S. Ebből az abit olcsób------> több marad procira, ugyhogy sztem az lesz. Én Barton magos procit néztem, annak 512 az L2. Az sokat számít, nem? Miért jobb a Sempron?
Ja, és érdemes 3000res procit venni, vagy 2500s is bőven elég? -
uniform_64
csendes tag
Elöször is köszi a tanácsokat. Láttam azt a DFI Lanpartyt, nem rossz, UV lámpával nagyon állat. A tuning nem számit, nem hiszem h megprobálnám. Extra: Min 4 USB (ez ma már nem extra), 5 PCI, de hát ha 4 nem halok bele, de 5 jobb lenne, 3 DIMM, de szintén, 2 elég, ebbe sem fogok asszem belehalni. Az nForce3 miben különbözik az nForce2-től? Na tisztázzuk, max 50 legyen a proci+az alaplap. Hát, ami kihasználná az a játék, a webszerkesztés+net nem hiszem h megterhelné....
Nem tudom mit vegyek, eddig CPUban is AMD 2400+ ra gondoltam max, az is elég nem? Játékban annyit számít h 400 Mhz+, tekintve h mennyivel többe kerül?
Kérdés +: Mi a különbség a Sempron magos, és a Tbred. magos AMD közt? -
uniform_64
csendes tag
hi@all
sry ha van már ilyen topic, de sürgősen kellene a segítség.
Most készülök nForce2s alaplapot venni, de nem tudom h milyet. Az nForce 2 sem biztos, csak arról sok jót hallotam, meghogy sok szolgáltatás van rajta. az alaplap és a proci kb 50 körül legyen (inkább alatta). Tuningolni nem szeretném, de kinézet inkább. (plexis házam van)
A CPU is kérdéses. Nemtudom milyet vegyek. Mi a különbség a Sempron és a Throu. magos Amd közt?
Mit ajánlotok? előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest