- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
kribe
őstag
válasz
uniform_64 #1 üzenetére
Ha nekem lenne pénzem egy DFI LanParty UT Nforce3 250Gb-s alaplapot vennék (26e ft körül) egy Athlon64 3000+ -os procival (37-39e?). Esetleg az olcsóbb 2800+ vagy Sempron 3100+ -szal. Nekem is plexis a házam, és ennek az alaplapnak gyönyörű fekete nyákja van, UV-érzékeny sárga slotokkal és kábelekkel, valamint a tuninglehetőségei is jók, de mondtad hogy téged ez nem izgat.
Mindenesetre, amint összekapartam a pénzt megveszem, és jöhet az UV fun -
Trak
addikt
válasz
uniform_64 #1 üzenetére
nForce 2 jó lesz. Hogy azon belül milyen az már teljesen rajtad áll. Attól függ leginkább, hogy mire akarod használni, milyen cuccok legyenek rajta.
Kinézet szempontjából mindegyik ugyanolyan, nem az lesz a döntő.
Milyen extra dolgokat szeretnél rá? Csak új jöhet szóba, vagy olyan is amit itt a Prohardveren árulnak? Ezekkel sincs semmi gond, akár sok hónap garival is lehet kapni. -
bibimad
senior tag
válasz
uniform_64 #1 üzenetére
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=114242&arc=f itt egy jó cucc.Szerintem 30 körűl odaadja.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2400MHz DDR4 kit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Msi X99s Gaming7 + 12 magos xeon proci
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest