- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Windowsos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabee
tag
válasz
uniform_64 #11 üzenetére
Szasztok!
Nekem egy ASUS A7N8X-DeLuxe lapom van, benne egy Barton magos Athlon XP 2500+ -szal. Szerintem, ez az egyik legjobb alaplap nForce2 platformon, mert telezsúfolták az akkor elérhető összes extrával.
Egynehány a teljesség igénye nélkül:
2 db SATA
2 db integrált 10/100 Mbites hálókari (az egyik 3com, a másik az nForce2 integráltja)
MCP-T délihíd azaz hardveresen támogatott Dolby Digital kódolást tudó int.hang. Természetesen 6 csatorna, plusz egy digitalis koax kimenettel. A procit alig terheli a hangképzésnél.
6 db USB 2.0
2 db IEEE 1934 (FireWire)
Az északi híd passzív hűtésű, csendes géphez fontos szempont.
DDR400 és FSB400 támogatása, mert Ultrás a 2.0-s verzió. Dual channel memória.
ASUS Q-Fan, ami szabályozni tudja a ventit, ha beállítod.
AGP 8X-Pro, bár ezt nam nagyon használják ki, mert az AGP Pros karik inkább a profi 3D-s megjelenítésben vannak.
Amikor nézegettem az nForce2-s alaplapokat vaciláltam az ABIT NF7-S és az ASUS között, de az utóbbit választottam, mert nekem nincs optikai digitális bemenetem az 5.1-es hangrendszeremben, így az RCA-s koax mellett döntöttem. Az ABIT csak optikai digitális kimeneteket használ (bár lehet, hogy ez téged egyáltalán nem érdekel).
Már elmúlt egy éves a lap, de eddig hibátlan és a 2100 MHz-en járatott bartonnal atom stabil, szal nem bántam meg.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest