Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Ma földig koppant az állam.
Húgom ace 4 -e (pontosítva Ace Style LTE) úgy pattog mint a kurvaélet, és baszottul sima is.
Reggelire megeszi a note4 -emet
Én csak néztem h miafasz
Képernyő tűéletes, egy vadi új 40 ezres samsung telefonról van szó, amin a gyengébbek kedvéért TW fut és tele van hányva minden szarral
Tényleg átlag usernek teljesen felesleges ennél több.Én erre csak annyit tudtam mondani, hogy baaazdmeg...
-
twine
veterán
válasz
bAtt001 #5187 üzenetére
Kamera nálam
Zsidó vagyok 60 környékén és attól fölfelé biztos nem vennék magamnak ilyen játékszert...De 22.200-ért kurvára ingyen volt
Alig várom ,hogy legyen időnk a családdal az aquaworld-be menni...végig kamerázom az összes csúszdátrégóta akarok strandolós, vizes vidám családi videót összerakni...
Jut eszembe..ma összedobtam munkaidőben egy demo videót fusiban...10.000 így már csak 12000be érzem a kamerát...jókor jött -
gzbotii
nagyúr
Gyengék. Én már 2 hete nem melózok - vizsgaidőszak alatt nem is kerestem most semmit.
De érzem is a hiányát...nem kerestem ám olyan rosszul..most kb feléből élek. Na de majd jövő hétvégétől. -
gzbotii
nagyúr
Nemtom', ez az oldal megvan? [link]
-
twine
veterán
válasz
randras_83 #5168 üzenetére
Reggelt vadak
Nem b@ssza meg,nem jött még meg...
kezdek aggódni...szerintem már a szemetes csóka otthon azzal tölti a telefonját
De midnegy várok türelemmel, hátha valamikor összfutok a postásgyerekkel, és leinformálom, hogy mikor gumizott utoljára a kerítésre csomagot...
Más:
Tegnapi kamerás story...Kezdek félni ,hogy Jedi erővel bírok, mert simán bevonzok bármit az utóbbi időben...mint a kis cigánygyerek az evőeszközt
Úgyhogy azt hiszem mostantól nekifekszem a lottó ötösnek is...ha már igy megy a vonzás...Szóval:
Tegnap egész nap azon paráztam, hogy tuti hogy valami nem úgy lesz, ahogy elterveztem...kva olcsó az a kis Sony, nagyon sehol nem kapni,,és nagyon utolsó, és egyetlen darab,,,,
Rohanok az adott tacskóba,,,indulnak az alkalmazottak között a telefonok, (akkor már rosszat sejtettem) míg végül előkerült a műszakis gyerek, aki állítólag napközben megnézte, hogy van e még készleten a ternmékből....Előkerül a hírrel együtt, hogy kb 15 percel előttem vitte el egy mókus azt az utolsó darabat...mert ő azt az infót kapta hogy én másnap jövök érte,,,és ők igy másnapig semit nem rakhatnak félre....
ŐŐŐŐŐŐrjöngés.....................Ügyfélszolgálat, bár ugye tudtam ,hogy attól ők még nem tudnak nekem odavarázsolni egy kamerát,,de mondtam, hogy (kissé ferdítve) a halál f@szárol jöttem ebbe a kva áruházba, mert megígérték hogy az egyetlen darabot félrerakják stb...szóval tipikus hisztizős vevő....de közben telefonon sógival(szállítmányozó) kontaktoltam,,,ő meg írta, hogy a soroksári tacskó mellet visz épp az útja...bemegy megnézi...
Az egyetéen és utolsó darabot sikerült onnan végül elhoznia nekem...
MIközben az "én" áruházvezetőm már hivogatta az "összes" tesco-t hogy hol van még készleten,,mert mondtam neki, ilyen kényelmetlenségek után az a legkevesebb, hogy a föld alól is de előkerít egyet......Ne nekem kelljen már ezek után telefonszámokat nyomozni, meg telefonálgatni....
Szóval minden jó, ha jó a vége....kamera megvan.....TEscó meg bekaphatja torokkal...
Sóginak meg respect -
bigrock
addikt
Apropó, Twine, vettél kamerát a Teszkóban ? :-)
-
tybsen
addikt
válasz
randras_83 #5168 üzenetére
Jaja, en is kiszedtem a kedvencek kozul. Igazabol mar az elso hsz-ok utan ki kellett volna, de a topik cime alapjan maradt.
-
aizen92
addikt
válasz
randras_83 #5171 üzenetére
Vagy: "te tényleg ennyire hülye vagy....
"
-
gzbotii
nagyúr
-
randras_83
addikt
Én is lepattantam onnan. Tybsen-nel próbáltuk kicsit jobb belátásra bírni az ott lévőket, de nem sikerült. A többi meg unalmas. W333-se hozta a sztorikat.
Twine megjött már a bank?
Holnap drukkoljatok. , megyek szakmai tesztet írni a cégnél. Már unom picit. Kicsinál ez a három körös interjú.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
GrooveHero #5164 üzenetére
Fazon igazítás volt?
-
twine
veterán
Viszont érdemes szvsz néha olyan topicot is olvasni, amibe csak véletlen fut az ember
6 tescot hívtam végig, mire az utolsóban volt még egy darab! Estig félre is rakták nekem elvileg...
23-ért engem meggyőzött...
Akartam amugy is egy ilyet, hogy a gyereket medencében tudjam filmezni...
ebben meg az a mega, hogy küldi a képet realtime droidra vagy iphone-ra elvileg
Tiszta stressz vagyok, hogy végre végezzek melóban....para hogy az utolsót rakták félre,,, -
twine
veterán
válasz
bigrock #5154 üzenetére
Érdekes a topic.. csodálkozom hogy a modik még nem csapták rá a topicra az ajtót...
MErt, hogy "sz@raziphone", az lehet tényleg egy jelszó,,a topiclakók között,,de az ilyesmi,,meg a b@sszuk tarkón mert iphone-t akar....
Játszótér...és valóban értelmetlen....egyszer nem szóltam ott hozzá...de látom, hogy nem is fogok...
Jó ideje csak offolok szinte mindenhol...elég durván...
De a b@sszuk tarkón mert iphone-ja van, jellegű "viccek" már azt hiszem nem az én kategóriám...és igen,azt hiszem nálam is megérett a kedvencekből való törlésre....mert annyira nem ad semmit....hogy még unaloműzésnek sem jó....
-
twine
veterán
"Marhák"
De tényleg,,szinte látom magam előtt ahogy a kukás vissza tolja a szemetest, megakad a szeme a gumizott csomagon a kerítésen,,, körbenéz jobbra, majd balra,,, és volt gumis csomag, nincs bubis csomag...
Mástól annyira nem tartok,,a környékünkön szerintem senki nem vinné el...
Azért is jó lenne a power bank, mert asszony is kezd rászokni a kényelemre..Már szépen "rájár" a már meglévőre, mert rájött este mennyivel kényelmesebb így tölteni a telefonját... -
gzbotii
nagyúr
Odaállna és: tudja, van az a horgász módszer (itt kifejti részletesen), mit gondol, hullák eltüntetésénél ezt mennyire tudnám alkalmazni? Ja, amúgy jóember, kéne már vigyázni a csomagokkal (ekkor egy erőteljes vállra csapás és mélyen a szemébe nézés sokat adhat az összhatáshoz
-
twine
veterán
válasz
bAtt001 #5146 üzenetére
Bekap6játok
András:
Várom már én is nagyon...főleg ,hogy mostanában a postás hozzá szokott(2 alkalom) hogy ha nincs itthon senki a kerítés oszlopra gumizza a cuccost(legutóbb 3 bubis nagy kupac figyelt az oszlopon)
Kicsit para...ma pld pont jártak a szemetesek is...eddig még semmim nem tűnt el,,, de gondoltam, most már beszélek vele, hogy ezt ne szokjuk meg,, mert a haver 6 rongyos iphone kijelzője is ott figyelt a kerítésen mikor hazajöttem...Nem csak a 20 forintos rendelések....csak ugatni meg nem akartam először neki mert csinál olyanokat is emberünk, hogy ha látja mondjuk a köztérnél az autóm simán utánam jön,, hogy odaadja a cuccokat....szóval majd valahogy finoman jelzem neki hogy kitekerem a nyakát, ha valamim eltűnik...
És most egy kicsit irigy is vagyok...már csak ezt várom, meg asszonynak egy telefon tokot...(De az nem fontos
) minden más megjött az utóbbi sok rendelésből...
És persze gratulálok hozzá
-
bAtt001
addikt
válasz
randras_83 #5144 üzenetére
már biztos alszik, tudod öregek hamar kidőlnek
-
gzbotii
nagyúr
válasz
randras_83 #5144 üzenetére
Ezmiez? Mp3 lejátszó' kijelző nélkül? - troll off
-
pcnet
addikt
válasz
gzbotii #5139 üzenetére
Csak kíváncsiságból néztem ramot. Félre értesz! Én is szerettem iOS-t. i4et és 4S-t is szerettem. 3GS dizájn teccett, de iOS 6-tal borzalom volt. Tudom, hogy 2009es modell. Nem is 2015-ben próbáltam, hanem 2012-ben, mert akkor arra volt pénzem. A lényegen nem változtat, 2 éves vason az új rendszer lassul. 3 évesen használhatatlan, feleslges kiadni rá. Főleg mert nincs downgradere lehetőség. Felhozhatom példának 3GS-t iOS 6-tal, vagy i4-et iOS 7-tel. Teljesen mindegy. 4S-sel is szerettem volna maradni iOS 5ön, mert azzal gyors volt, de programok nem mentek, kénytelen voltam iOS 6-ra majd 7-re frissíteni és egyre lassabb lett. Míg egy Galaxy Minire vissza tudom tenni 2.3at ha 4.0 CM nem jön be és használom tovább. Az sem mai gyerek, De Opera Minit, Gmailt ugyan úgy használom rajt mint megjelnése napján. Nem köteleznek frissítésre, aztán lassu rendszer használatára. N4emen is 4.4.2 van, mert nem teccett Lollipop. Material dizájn és stabilitás sem. Megtehettem, hogy vissza váltok, nem vagyok Lollipopra kényszerítve. De mindegy, nem vitát akarok/akartam szítani. Kollégát lebszélték WP-ről, én kicsit megpiszkáltam iOS-el heccből. Van jó oldal is iOS-nek, de lebeszéléskor persze a negatív oldat emelm ki. Hecc akart lenni. Bocs, ha megsértettelek vele.
-
pcnet
addikt
válasz
gzbotii #5136 üzenetére
3GS-en iOS 6 pl 3 mp alatt nyitotta meg a beállítások menüt, újabb 2 mp volt amíg a menüpontokat kiírta. De iPod touch 4G-nél ugyan ez a helyzet iOS 6-tal. 0-4 MB szabad ram, úgy, hogy csak a Battery doctor fut amivel a memória használatot nézem. Opera miniben elkezdek scrollozni, fehér lap, és soronként jelnik meg a szöveg.
-
pcnet
addikt
válasz
DeathAdder #5132 üzenetére
iOS sem kell Neked! 2 éves telefonon laggol a rendszer mint a veszedelem. Vagy 2 évente megveszed a csúcs telót, vagy lagg tengert használsz. Ja, ez rossz érv, mert androidost is cseréled 2 évente. Na mindegy, én megpróbáltam...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
DeathAdder #5132 üzenetére
Hát...ö..izé....
Nekem 3GS-4-4S-5-iPad 3 volt eddig.
És hát, most eladtam az i5-öt (külső okok miatt). Ha lenne pénzem, egy refurbished i5S vennék legszívesebbenSzerintem kurva jó az iOS - telefonon.
-
DeathAdder
veterán
Köszi h beszéltek róla, WP-re már nem is érzek vágyat hogy kipróbáljam
ios még böki a csőröm, légyszi beszéljetek arról is -
pcnet
addikt
válasz
#49738752 #5130 üzenetére
Xperia Mininél én is vártam ICS-t, aztán tettem is vissza Gingerbreadet. Volt valami kemény 40-50 mega szabad ram. Gingerbreadnél ~90-100 mega.
Annak azért örülnék, ha N4re lenne WP port. Kicsit kiélném magam és lehet nem adnám el feleslegesen Nexust, aztán meg sírnám vissza. Azért hajt a kíváncsiság, de ismerettségi körben csak android van. Vagy nyomógombos Nokiák. GSM boltos havert lehet meglátogatom, hátha van nála WP és megnyomkodhatom.
-
pcnet
addikt
Kb böngészés és telefonálás lenne. Meg email, meg... Viber meg Hangouts... Ingressel most úgyis kényszer pihenő van, mert kollégát leállította az asszonykája.
6600 volt az első okostelefonom. Valami 60e ft volt. :S Hihetetlen, hogy képes voltam ennyit költeni rá. Teszveszen vettem egy aukcióban, egy újság kiadó cégtől. Boltban akkoriban valami 65-70e ft volt.
WP7-7.8hoz anno HTC HD2 idejében volt szerencsém (?) , volt rá WP port. Akksi kijelzés volt bugos, fél nap után szirénázott töltőért, de még fél napot kibírt. Emlékszem, sikerült devlockolnom az SD kártyámat, néhány Nokia telefon vagy digitális fényképezőgép tudta volna csak formázni. Egy éjszakát szívtam az unlockkal, hogy újra tudjam használni a kártyát, pedig csak egy .cab fájt kellett volna a telefonra küldeni, de az a módszer meg nem működött. Nem is evett meg bármilyen kártyát. IE-ben nem lehetett betű méretet állítani, alkalmazások tényleg alig voltak. Lumia 800 dizájn teccett nagyon. HD2-t majdnem elcseréltem egyszer egy HD7-re, de utolsó pillanatban meggondolta magát a srác.
Szerimtem maradok N4nél, mert tényleg bőven több mint amire szükségem van és fél áron tudnám eladni. (96e+futár volt). Csak a düh hevében, vagy egy gyenge pillanatomban elgondolkoztam WP-n, mert Symbiantól a Badán át az iOSig tényleg volt minden. Blackberry maradt eddig ki. -
tybsen
addikt
Attol fugg, mire hasznalod, adott esetben a wp sem rossz. Bar nagyon korlatozott az egesz, nekem regen volt egy wp8 keszulek privat telefonkent, kb egy hetet birtam vele vagy valahogy igy. Most a nexus 5 melett egy ceges lumia isvan, telefonalasra kivalo, masra nem hasznalom, de valahogy minden eleg korulmenyes rajta.. Raadasul az app kinalat is eleg gyenge, nincs diktalasi lehetoseg magyar nyelven, alap funkciok nem mukodnek normalisan, innentol nalam ki is esik. Ja es ingress sincs wp-re, pcnet ügynök!
Szerintem nincs jo alternativa androidra, legalabbis olyan ami az en szokasaimnak megfelelne.
En ha lehetne, egy n5-t szeretnék 3x ekkora akksival es fokuszproblemaktol mentes, gyorsan fenykepezni kepes kameraval
esetleg egy kicsit nagyobb kijelzovel.
Szerk. Oooo, 6600, mennyire szerettem volna annak idejen, csak nem volt ra penzem
bar a 3650 is betegen vonzott az ara meg a kialakitasa miatt
-
pcnet
addikt
válasz
randras_83 #5121 üzenetére
Kipipálva! Napi használatban van egy Nokia 6600.
-
pcnet
addikt
Hát srácok, az én életemet most a Play szolgáltatások és AndroidOS ébren tartás keseríti újfent. A düh hevében gondolkoztam WP-n, de most olvasgatva...
N4 hardveresen bőven sok számomra, szerintem dizájn is pofás, méret is pont jó, vaj sima a rendszer is... Nem tudom mit lenne érdemes kipróbálni. Blackberry esetleg? iPhone drága, és flat dizájn sem jön be. Anno szerettem iOS-t, de flat dizájn megkönnyítette a váltást. Csak én szívok ébren tartással? Gugli nem akar valamit lépni az ügyben?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
rootkiller #5117 üzenetére
simma 6?
-
rootkiller
őstag
válasz
DeathAdder #5112 üzenetére
Aztán maj' jól meggörbül az a szifon. Én már láttam a saját szememmel görbe i6-ot.
-
aizen92
addikt
válasz
gzbotii #5115 üzenetére
Vicces, mert nálunk minden második embernek WP van. De utálja is mindenki, ennek így szar, annak úgy szar, neki úgy buggos, neki így szaggat stb.
Szóval én se mondanám azt, hogy nagyon hajlok a WP felé. Nexus 5 szerintem ahogy n4 is kb másfél évig hű társam lesz, hacsak nem jön egy olyan telefon ami 3 napot bír 1 töltéssel. ( leányálom)
-
gzbotii
nagyúr
válasz
DeathAdder #5114 üzenetére
Volt egy időszak: 2011 július - 2012 november amikor fanatikus csakaWPéskész!!!4!4 mentalitás volt nállam.
...aztán volt elfekvőben 42.000Ft és kipróbáltam, milyen is a 4.1 egy Nexus S-en - úgy voltam vele, hogy piszkálta a fantáziám, ki akartam próbálni és ha nem jön be, eladom. Párhuzamosan használtam a Radar mellet, aztán 2 nap utána a Radar a szekrénybe került..FB mess...FB...G Maps, YT..istenem, mennyivel jobb volt..mennyi minden ment rendesen.Aztán jött a WP8. Vettem vadi újul egy L520...hát szánalom és sajnálkozás..az addig atomstabil rendszer kezdett döcögni, bugok, FC - amikor ezt leírtam, akkor vagy az volt, hogy rosszul fogom, vagy "há de ez csak egy belepő szint stb stb".
Tavaly tavasszal volt újra elfekvőben 40.000, ennyiért kaptam egy L925-öt, ami baromi szép készülék, csak a gazdája hasonlóan vélekedett a WP-ről és szabadulni akart. Hát, "csúcs" HW sem javított semmit a helyzeten, az appok akkor is szarok voltak.
WP közösséget nem hagytam el, az ős-WPsekből 4 kivételével mindenki váltott lassan.bónusz: 920, 925, 930 rendelkezik egy A4 oldalnyi típushibával, ami csak így szembejött velem fórumon, különösebben nem olvastam utána...de nemi is túl bíztató
-
DeathAdder
veterán
válasz
aizen92 #5111 üzenetére
N6-ról a véleményt ide légyszi majd
Legalább Te is látod, hogy mi az a lag, ezért hiszek nekedMondjuk N5 után csak úgy futólag megnyomkodva egy note3 -at vagy s5 -öt nem tűnik fel, hogy egyértelműen akadósabb a rendszer, note4-nél, g3-nál viszont azonnal, szinte pofán csap az élmény
Amúgy filóztam rajta hogy kipróbálom i6p -t és szuper híres ios-t mert még soha nem volt meg, de valahogy mégis tartok tőle. Úgy megszoktam itt már mindent, illetve alkalmazások terén is minden igényemet kielégíti, ezért valahogy nem vágyom egy ismeretlenre
-
aizen92
addikt
válasz
DeathAdder #5108 üzenetére
munkahelyemen dolgozok most a legújabb samsungokkal, + egy generációval régebbiekkel.
Szaggat. Nem fluid a rendszer. Nem hiszel a szemednek.+ van egy G3 is. Az pedig a szánalom kategória. Oké hogy QHD meg szuperakksi, de valami olyan ronda az UI, hogy inkább kétszer a samsung mint az és ráadásul bugos és laggos a rendszer. Komolyan nem hiszem el, amikor a kezembe van órákig, utána visszaváltok a nexusra és . Jééééé..... Hopppá. Pedig G3-at 3 napja frissítettem fel 5.0-ra. És nem.
Vagy pure android, vagy iOS, vagy WP a microsofttól. Mást egyszerűen nem vagyok hajlandó használni, pedig sokat filóztam a NOTE 3 vagy NOTE 4-en, G3-on, de mázlim volt, hogy nap mint nap nyomogathatom és rájövök, nem kéne ez a zsebembe.
Jövőhéten kapunk Nexus6-ot és majd valamikor nexus 9-et ^^ nagyon kíváncsi leszek rájuk.
-
w333
félisten
válasz
Just_Reboot #5109 üzenetére
-
Just_Reboot
addikt
válasz
DeathAdder #5108 üzenetére
Hát igen ez a Samsung. -
DeathAdder
veterán
válasz
Just_Reboot #5103 üzenetére
Azért hogy az új főverzió érkeztével ne legyen nagy grafiaki változás, ugyanis nem tudták a megjelenéssel bevárni az 5.0-t, így olyan UI-t raktak rá, ami azonos lesz a véglegesnek szánt 5.0-n futó UI-val, így a felhasználónak nem lesz trauma, a rendszerek közötti váltás, hisz pár apró grafikai elemen kívül ugyanazt fogja később is látni, mint most.
Így kell a birkákkal bánni (már bocs), hogy ne nagyon kelljen később nagy változásokhoz kényszeríteni.Apró szépséghiba hogy ez az egész UI úgy fos ahogy van, akadozik állandóan, szarul kezeli a memóriát (mondhat bárki bármit), szóval nagyon eltolták. Persze ebből mit sem lát a userek 90+%-a, csak az a lényeg hogy qhd, 16mpixel, meg jó akku... etc.. én meg közben a hajamat tépem
-
w333
félisten
Srácok hogy legyen valami jó is ... itt az örömhír Link !
-
Just_Reboot
addikt
válasz
DeathAdder #5102 üzenetére
Neee! Hát ez durva akkor az 5.0 ában semmi felületi újítás nem lesz,vagy úgy fog kinézni mint a 6.0? Amúgy ez a samsungnak miért jó?
-
DeathAdder
veterán
válasz
Just_Reboot #5101 üzenetére
Mert ez egy fosh
Ugy nez ki a 4.4.4 UI mintha lolli lenne..
-
Just_Reboot
addikt
válasz
DeathAdder #5100 üzenetére
De ami képeket feltettél a Note 4 topicba teljessen olyan volt mintha lollipop lett volna rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest