- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #598 üzenetére
600-nál már elég komoly haszonnal dolgoznának...a legdrágább komponensek a SoC, RAM és a nand. a chip mérete nem változott sokat, drágább a gyàrtás technológia szóval számolhatunk 150körül. a ram is meg van százas alatt (70-90),ha azt nézzük,hogy már tavaly ezres tételeknél $10/1gb volt a gddr6, és a nandot sem tippelném 50 fölé a teljesítménye alapján (pcie3 középkat. sebesség), új vezérlō miatt legyen 40dollár.
250-300dollárba szerintem beleférnek és a fullos MB+táp,olvasó,mūanyag,összeszerelés biztosan nem további háromszáz
ha csak a SoC nem kerül többszáz dollárba akkor nem tudom miért lenne ennyire drága...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal hibátlan
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PS5 Streaming bundle
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest