- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
Egyértelmű, hogy ez is közrejátszik. De valahol logikus is, a gyerek hazamegy és mondja az anyjának, hogy vegyen Xbox-ot mert van a többi srácnak is és csak 60k.
Ha ez a cloud gaming valamiért bejönne, akkor meg boldog boldogtalan telefonon fogja tolni és csillagászati árban lesznek a kontrollerek ill. a mobilra csatolható bizbaszok.
De kvázi mondhatjuk, hogy nem baj, kell ez a sokszínűség ráadásul a mélyebb tartalmú/értelmű/mondanivalóval rendelkező játékokat már az itteni közösség is megosztva próbálja ki.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zkxdn
őstag
válasz l.skywalker #501 üzenetére
"De kvázi mondhatjuk, hogy nem baj, kell ez a sokszínűség ráadásul a mélyebb tartalmú/értelmű/mondanivalóval rendelkező játékokat már az itteni közösség is megosztva próbálja ki."
Ezt kifejtenéd bővebben?
Mert pont ez a félelmem a cloud gamingel kapcsolatban. Hogy a játékok elmennek a game as service irányba. Mert ha megmaradnának 8-10-30 órás singleplayer egyszer végigjátszod aztán vége story játékoknak akkor nem kéne minden egyes hónapban előfizetned. Pedig PS3/PS4 erában pont ezekre függtem rá és a multik kerültek számomra a háttérbe.
Ezért örülök hogy a Sony és az MS másféle úton jár mert legalább mindenki megtalálja a neki valót. Én örülök hogy a Sony (csúnyán szólva) ilyen maradi/régies még. -
zkxdn
őstag
Legyen igazad.
Talán ha nem is a cloud gamingnek de a Game Passnek úgyérzem van köze. Halo is GaaS lesz 10 évre terveznek vele mint az első Destinynél stb. Kb úgy mintahogy a netflixnél mindennek sorozatnak kell lennie, és minden résznek min 1 órásnak kell lennie mert csak mert.
De ez még mindig csak az ÉN félelmem -
Wesder
félisten
A GamePass-nek sincs semmi köze a GaaS-hez mivel megtudod venni az adott jàtékot. Akkor lenne alapja a félelmednek ha XY jàték csak GamePass előfizetéssel lenne jàtszható, és nem vehetnéd meg.
A GamePass nem azért van, hogy minden hónapban fizetsd a 10+15$-t, (függetlenül attól hogy az MS ezt szeretné) hanem ha van benne olyan, ami neked nincs meg, de kipróbàlnàd, az a 300ft nem tétel rà. Meg a teljes àras 3000ft sem, ha mondjuk több game is van, amivel jàtszanàl. Netflixet se fizeted ha nem nézed.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
A tapasztalatom az, hogy a fórumon is érthetően inkább az FPS, FIFA, COD típusú játékokkal játszik a nagy többség. Én pl. gyakran futok bele abba, hogy egy szerintem szenzációs játékkal a barátlistámon alig páran játszanak és azok közül is páran épp fél órát.
A cloud gaming, legalábbis amit jelenleg képvisel nem a Game as Service típusú játékokra fókuszál. Szerintem nem véletlenül. Mindig lesz egy késés a felhős játékban, most képzeld el ezt egy CoD-ban vagy egy bármilyen multi FPS-ben, egy Battle Royale-ban. Élettelen dolog nálam legalábbis, hogy a cloud gaming az a live action típusú online only multi játékok otthona legyen. Turn based típusú még csak-csak, de inkább single vagy valami coop cuccra lesz jó még sokáig. Később, amikor már kidolgoztak olyan technológiákat, amivel kiküszöbölhetőek azok a törtmásodperces késések, amiket egy átlag user nem, de egy tapasztaltabb észrevesz, akkor már azt mondom, hogy beszélhetünk róla.
Én 2 dolgot választanék külön: a streaming alapú játékplatformot és a konzolost. Pl. itt az Xbox. Hiába, hogy most jön az XsX és az xCloud, a célközönség nem ugyanaz. Az xCloud olyanoknak vonzó, akik soha nem fognak konzolt venni.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
F_Peter
őstag
Maradi és nem live service?
Csinálnak mondjuk egy játékot, abból a fejlesztésből kivesznek néhány részt amin kisebb módosítások és skinezés történik, majd Dlc-ként megveheted, és ezt mondjuk 3szor. Amihez nagyobb munka kell valamivel, azt meg már egyenesen next gen system srllernek hívjuk. 🙂
Nem, ez nem maradi, csak más. -
Wesder
félisten
Most màr ott tartunk a Hot Chips 2020 SX prezentàció utàn, hogy az SX-ben egy mobil 5700xt lesz, a Sony meg a PS5-tel fejlesztette ki az AMD-nek a RDNA3-at. Szeretnék én is kapni abból a cuccból, mint amit a pónik legelnek mert vidàm gondolataim lehetnek tőle.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Komolyan, hol olvasol ilyeneket? Néha jól esne, amikor olyan kedvem van, hogy röhögök az ilyenen, nem a fejem fogom. Ok, ritkán van ilyen, de akkor viszont kell a cucc.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #511 üzenetére
Az RDNA1? Kamu 4K meg nincs 120fps? Az is vicces.
A 4x 2080Ti GPU az SX-ben is mókàs.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
fura hely ez a twitter
a srác aki a ps5 1080p-ben szenved az új Resivel "infót" hozta, bevallotta (egyébként leakelt ō már jót is capcomtól) ,hogy ō találta ki azért,mert (úgy érezte)sok negatív hír jött az xboxról és ezzel akarta "kompenzálni"... ne legyen túlságosan egyoldalú a helyzet [link]
egyébként most pontosan ugyanezt csinálja jeff grubb is...nem török pálcát felettük, de érdekes,hogy úgy érzik, kamuval kell egy multimilliárdos cég szekerét tolni mikor saját maguk rúgják mellé a ziccereket[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #515 üzenetére
Na meg ugye azt is mondta hogy nem éppen jàratos a témàban. Ilyenkor simàn kettéfejelném a monitort idegàllapotban , hogy miért kell ilyen szànalmas retardnak lenni, de tényleg?!
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #518 üzenetére
Rossz szokàs.
-
zozika84
őstag
válasz Carlos Padre #522 üzenetére
Az tulsagosan nagy difi lenne a két gép között. Ps5-ön sem végtelen a sávszelesség, hiába tud egyszerre mindent
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
l.skywalker
félisten
És mindeközben a Nintedo háza táján:
-
l.skywalker
félisten
Augusztus 27. 20:00, de az adás már 19:15-kor kezdődik a YouTube-on
Ami eddig várható:
- Fall Guys: Season 2
- Call of Duty: Black Ops - Cold War
- Destiny 2: Beyond Light
- World of Warcraft Shadowlands
- DOOM Eternal Campaign Expansion
- Mafia: Definitive Edition
And more...Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hombre[EU]
veterán
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #526 üzenetére
De azt írták lesz vagy 38 cím... ha ezek a húzócímek, mi lesz a többi?
-
zkxdn
őstag
válasz l.skywalker #527 üzenetére
God of War Ragnarok
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #527 üzenetére
inkább mutassanak ilyen Kena,Pathless,Ascent stb új játékokat,mint ilyen cod,meg dlc-k, season passok stb...ok a Mafia1 gameplayre én is kiváncsi vagyok
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
félisten
Az elemzők szerint az év végi eladásokban nem fognak dominálni a next-gen konzolok:
https://gamerant.com/ps5-xbox-series-x-holiday-sales-prediction-2020/Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #530 üzenetére
azt mondja több switchet fognak eladni az életciklusa közepén,mint amennyi induló nextgen konzolt? wow such a smart person
Life, Uh, Finds A Way
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #530 üzenetére
Japánban és az xbox. Esetleg. Nyugaton szerintem nagyot fog menni a ps5.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
zkxdn
őstag
válasz hombre[EU] #529 üzenetére
Kívánságod teljesítve
-- [link] --Don't miss the world premiere @PlayStation 5 demo of Ratchet & Clank: Rift Apart with @insomniacgames #ps5
Watch @gamescom Opening Night Live, streaming Thursday at 8 pm CEST / 2 PM ET / 11 AM PT
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #532 üzenetére
Egyértelmű, de direkt nem arra értik, hanem a konzol eladásokban számokban még nem a nextgen lesz a kelendő. A rajongók közt biztos és a PS5 biztos. De ők azt mondják, hogy a PS5+Xbox Series X össz eladása év végéig nem lesz nagyobb, mint a (PS4 Pro + PS4 Slim + Xbox One X + Xbox One S + Nintendo Switch) eladásai.
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #531 üzenetére
Elemző. Nem lőhet mellé
A jósnő is azt mondja mikor belépsz, hogy: tudtam, hogy jönni fogsz
-
Carlos Padre
veterán
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #536 üzenetére
-
zkxdn
őstag
After our Ratchet & Clank #ps5 demo, @insomniacgames will be joining me to talk about the game on #OpeningNightLive!
What do you want to know about the game?
-- [link] -- -
Carlos Padre
veterán
Egy kis olaj a tűzre.
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #539 üzenetére
De ez a topik pont nem olajos
-
Def26
félisten
anyám.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Wesder
félisten
De legalàbb a PS5 RDNA3.
-
Ez most kiégette az agykérgem felületi részeit. Regenerálódásra nincs esély. Ha valaki keresne, a sarokban leszek, a páfrány alatt fogok ülni, miközben sírok, mert egyszerre nem tudom az ujjam szopni és ragasztót is szívni a bal szemhéjammal.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Carlos Padre
veterán
Uccsó Xbox?
-
hombre[EU]
veterán
ennyit lovagolni a verzió számon custom gpu-k, azt kérnek bele amire szükségük van...
RDNA 2 architecture is the foundation for next-generation PC gaming graphics, the highly anticipated PlayStation 5 and Xbox Series X consoles. Ott van az AMD oldalánLife, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #544 üzenetére
Igen.
-
l.skywalker
félisten
Tipikusan az a hír, amiről nem tudom eldönteni, hogy most jó vagy rossz. Jó, hogy visszajön egy régi igazi Halo veterán és jó kezekben van a fejlesztés vagy rossz, mert akkora a baj, hogy őt is be kell vonni.
Összességében az utóbbira tippelnék, elég nagy fejetlenséget érzek most ott...
Szomorú
-
Carlos Padre
veterán
Egy kis ps5 tech demo és AAAA bullshit. [link]
-
zkxdn
őstag
válasz Carlos Padre #549 üzenetére
AAAA ez honnan jött? The Initiative lenne az? Tipikus MS, mondjuk több számot vagy betűt és akkor menőbbek leszünk. AAAA és 12TF
Az én forrásaim meg aztmondták, hogy Sony Debrecenben nyitott egy tripla-A stúdiót Cory Barloggal az élen.
Source: Dude trust me
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED CFW Atmosphere, 256GB, NYXI kontroller, tok
- Playstation 5 lemezes/kontroller töltő/2db kontroller.
- PlayStation 5 (PS5.) Kontroller. Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- PSVR1 headset eladó kiegészítőkkel!
- Eladó egy Playstation 5 FAT Digital Edition konzol Alzás azonnali csere garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest