Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Degu82

kezdő

válasz opr #12061 üzenetére

Köszi ez elég részletes így már nagyjából értem mi a helyzet. 😅
    13 éves egyébként. Próbálom rábeszélni a Series S-re,mert az nekem jobban hangzik,hogy támogatva lesz még évekig és minden jön rá,gyorsabb,szebb,stb. Arról nem beszélve,hogy használtan olyan 70 körül mozog míg egy Ps4 is van 50 kb. Csak ugye ő azt mondja amiket kinézett játékokat az Ps-re van. Xbox honlapján majd megnézetem vele mik vannak hátha elcsábul de nem hiszem. Egyik osztálytárs most kapott Ps5öt onnan a nagy fellángolás. 1 éve kapta a switchet akkor próbáltam rábeszélni konzolra,de akkor épp switch volt valakinek és az kell nem érdekli a konzol. Most a konzol kell,mert az lett egyiknek. Ps5 használan is 150 és gondolom ott bagóért játek sincs ahogy azt mondod 4hez 5000ért kapni. Így az tuti nem lesz szerintem. Hacsak el nem adja a switchet és abból. De én inkább a 4et gondolom jobb költségbarát megoldásnak ha a seriesre nem hajlik. Gondolom amúgy a Serieshez sincsennek 5000ért játékok.

Új hozzászólás Aktív témák