Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degu82
kezdő
Köszi ez elég részletes így már nagyjából értem mi a helyzet. 😅
13 éves egyébként. Próbálom rábeszélni a Series S-re,mert az nekem jobban hangzik,hogy támogatva lesz még évekig és minden jön rá,gyorsabb,szebb,stb. Arról nem beszélve,hogy használtan olyan 70 körül mozog míg egy Ps4 is van 50 kb. Csak ugye ő azt mondja amiket kinézett játékokat az Ps-re van. Xbox honlapján majd megnézetem vele mik vannak hátha elcsábul de nem hiszem. Egyik osztálytárs most kapott Ps5öt onnan a nagy fellángolás. 1 éve kapta a switchet akkor próbáltam rábeszélni konzolra,de akkor épp switch volt valakinek és az kell nem érdekli a konzol. Most a konzol kell,mert az lett egyiknek. Ps5 használan is 150 és gondolom ott bagóért játek sincs ahogy azt mondod 4hez 5000ért kapni. Így az tuti nem lesz szerintem. Hacsak el nem adja a switchet és abból. De én inkább a 4et gondolom jobb költségbarát megoldásnak ha a seriesre nem hajlik. Gondolom amúgy a Serieshez sincsennek 5000ért játékok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest