Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikromanus

veterán

válasz CactuS #2436 üzenetére

Nem tudom milyen a bot helyzet. Sok infót nem találtam, de mintha 11 hónapja a map használatot bekorlátozták volna (overwolf: legyen kevésbé precíz, hogy ne tudják a botok használni). Ettől még lehet vannak botok, de talán az új szerverekkel, patch-csel együtt ezek ellen is jobban fellépnek majd.

A szerver gazdaság annyira azért nem halott. Sok minden nagyon csapott áron megy, de így is nagy lóvéket lehet összefarmolni. A crafting kissé szét van szerintem most cseszve. Már a life skill részeket nézve. (a gear elég olcsó, kivéve a legjobb maxos kombót, mert az meg irreálisan magas árú, az aptitude chestek meg szarásig dobnak anyagot, így a magasabb minőségű anyagok is szaré' húgyé' mennek)

A fresh start mindig a versengésről szól a régebbieknek/visszatérőknek. Mindenki azonos eséllyel nulláról indul, mindenben lehet versengeni az "top-ért". Az aktivitás hatalmas és nagy a pörgés. Ez igen muris.

Az új patch már cross platform lesz. Jöhetnek a konzolosok is. De a régi szerverekre minek mennének? Azok eléggé leüllepednek majd egy időre. Vagy akár annyi előnye azért lehet a patchnek, hogy talán az újrakezdőkön kívül visszacsábul sok régi játékos is a régi szerverekre is.

Az új tartalmakat annyira nem találom jónak. Überfasza ANYAG dömping és fegyver dropok a kényszerített PvP-s területen, rabolható halálkori droppal. Tehát felszopják még jobban a PvP-seket és leszarják (tönkreteszik) a life skill mániásokat. A régi területeket és geart gondolom ezzel ki is nyírják és teljesen haszontalan lesz az amúgy muris összes többi tartalom. Vagy lehet mégis más lesz? Fene se tudja. Teszten nem lehetett ellenőrizni. (De pl az Angry Earth elaljasította a Brimstone Sands egyedi itemjeit. AZok lvl55 item szintűek és nem upgradelhetőek. A 625 GS meg nem hiszem, hogy a 700-zasokkal versenyezhet)

• Laraxior

titán

Én nem craftolok, csak gyűjtögetek. M3 dungeont se csinálok. Kikapcsolódni akarok, nem stresszelni, hogy randomokkal sikerül-e vagy se, vagy véletlenül gurulok egyet, aztán meg is haltam. Kikapcsolódás nekem, ha stressz kell, akkor megy a Warzone-ba. :DDD

• nyamsas

aktív tag

Nem kötelező, csak ha fresh start world-ön szeretnél egy új karaktert inditani, akkor te már a még újabb story rewamp-ot tudod, "átélni".... xD
    Ja meg jön a swimming..... ezt is megértük.. :DDD :P

@Laraxior: Ja tudom hogy a Nysa tele van magyarokkal, csak sokkal toxikusabbak is.....
    Jó nekünk az Aaru....bár, ha nem jönnek vissza az emberkék a legacy szerverekre, akkor esélyes egy Aaru+Nysa merge... -_-

Új hozzászólás Aktív témák