- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
Aktív témák
-
mzperx
aktív tag
Nekem mindegy, hogy melyik, csak jól működjön... megvan egyébként mindkettő... csak az Uhu 2 Gb-s helyszükségletétől megilyedtem.... jó lenne, ha ráférne egy 700-as vinyóra.... Az Uhu milyen gépigénnyel rendelkezik? Nem kéne semmi csicserli program, csak az, hogy menjen a netmegosztás, legyen egy FTP szerver program, legyen egy letöltésvezérlő (Reget, Flashget jellegű dolog), meg legyen egy audiolejátszó ennyi... semmi más nem kell... Tudja-e ezt az Uhu? Ja és jó lenne, ha egy - a szerverbe épített - második vinyó látható lenne a hálózat kliensei felé....
-
kocacola
csendes tag
En valamikor 1999 kornyeken telepitettem egy motorola 68k-s procis gepre NetBSD-t, azota nem lattam :) Szerintem feltenni nem tul bonyolult, nezz utana hogy a hankartyaddal tud-e kezdeni valamit, gepigenye pedig valoban minimalis. Ez egy olyan ''nesze semmi fogd meg jol'' hozzaszolas, de sebaj :)
-
mzperx
aktív tag
Ehunn téma:
Gondoltam egyet, és megnéztem a www.bsd.hu-n lévő infókat... volt egy leírás a NetBSD alatti netmegosztásról... így nagyhirtelen elég egyszerűnek tűnik... le is szedtem a telepítő CD image fájlját... de ehunn kérdés... kinek mi erről a módszerről a véleménye? nekem annyi igényem lenne, hogy fel tudjam rakni egyszerűen, ne legyen jelentős gépigénye, nem bánnék valamiféle grafikus felületet, amin egyenlőre el tudok igazodni, legyen valamiféle letöltésvezérlő illetve egy ftp szerver hozzá... és bónuszként a gépben lévő hangkártyát tudja használni mp3 illetve audio CD lejátszására.... igazából foglalt helymennyiséggel nem vagyok tisztában... arra gondoltam, hogy van egy 500-as vagy 700-as vinyóm, arra felmehetne és lenne mellette egy 4 Gb-s, amit látnia kellene a kliensesknek (Win 2000 + Win XP).... az egészhez láma vagyok, ezért aki ír, attól ezúton kérem a laikusok számára is érthető fogalmazást.... előre is köszönöm....
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest