- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Aktív témák
-
.rewerse.
tag
szerintem nem az volt a kerdes, hogy elveszti-e a garit ha belebuheral.. egyebkent meg szerintem mindenki tisztaban van vele ha kinyit valamit, hogy ugrott a gari.. es!! igen is eleg sokat bir javitani egy hangfalon ha atkabelezed.. nem azt mondom, hogy nem ertenek hozza a gyartok.. de ok sem hujek, hogy a legjobb kabeleket es hangvaltokat tegyek egy lowcost hangcuccba.. ha ezt tennek senki nem venne meg a jobb cuccokat!
az igaz, hogy ezzel a modszerrel soha nem lesz hi-end hangod.. de a kispenzu embereknek ez is segit!
meg valami..
ha nem lenne igaz amit irok soha semmijen audio ''buzi'' haverom nem ajanlotta volna nekem a van den hul kabeleket.. :)
egyebkent meg jo etvagyat a napolyihoz.. remelem sikerul lefogynod! :U -
Grigorisz
aktív tag
válasz
.:InnoMan:. #1 üzenetére
Egy kérdés: van mini HiFi-d otthon? Ha van kössed rá a gépre és kész.
Ha nincs vegyél egyet mert ha nem SONY buzi vagy (bocsi a kifejezésért),
akkor azt is megúszod 35000-45000 magasságában, illetve mivel nem 5.1-es a hangkártyád ez lenne a legjobb alternatíva! Nekem is így van hangom. -
BitRaider
csendes tag
Nem értem ezt a topikot! Itt az alapkérdés (szerintem), hogyan lehet egy gyenge handszóróból kicsit jobbat gyártani. Adott egy pénzkeret arra az esetre, ha sehogy. Ezt a topikot nem egy HI-END rajongó indította, nem tudom miért kell elmenni a drága cuccok világába. (OK, a HI-END túlzás!) Ha komoly zene szerkezet kell senki nem 35kHuF-ból próbál gondolkodni. Ellenben az olyan botfülű szerencsések mint én, 10k-ból építenek két hangfalat, vesznek 10k.ért erősítőt, és besz@rnak a minőségtől. Ha meg térhang kell, akkor egy gyeneg sokhangszórós gyári cuccot, ezesetben ugyanis úgysem a zene a fő szempont. (Tudom, hogy van Mike Oldfield DVD, de hagyjuk (bocs ha rosszul írtam a nevét))
-
bélanéni
őstag
a hangfal elhelyezésével teljesen egyetértek.
nagyon fontos a szoba akusztikája. sokszor ugyanaz a hifi két különböző helyiségben egészen másképp szól. egy-két akusztikát befolyásoló dolog:
- szoba mérete
- szobában lévő bútorok (minél kevesebb, annál jobban visszhangzik---> annál ''kásább'' hangzás)
- hangfal és hallgató között elhelyezkedő tárgyak
- szoba magassága, minél alacsonyabban van a mennyezet, annál rosszabb
- padló anyaga (legjobb a padlószőnyeg, legrosszabb a kő és parketta)
- falakon lévő anyag (pl. lambéria nagyon rossz)
- tetőtéri szobában van e ''ferde'' fal (az rossz)
- a hangfal falaktól való távolsága
stb.....
meg kell azonban jegyezni, hogy ezek a tényezők is csak a jobb hangfalak hangzását befolyásolják. viszont azokét (szerintem) sokkal nagyobb mértékben, mint amekkora különbséget el lehet érni egyéb tuninggal. -
rdi
veterán
Hozzátenném a tuningoláshoz, hogy néha a hangfal elhelyezése csodákat művelhet, ezéert is kapható tömöracél tüske, amit a mélynyomó alá lehet állítani , vagy különböző álványok.
Monanám még az 1000 W-os végfokot, de ezek dinamikus hangfalak, ugyhogy nem teszem. :) -
bélanéni
őstag
az a helyzet, hogy egy ilyen kategóriás hangfalból kábelcserével nem lehet jobbat csinálni, mert ez nem amiatt szól úgy ahogy...
nem akarom leszólni ezeket a hangfalakat, mindazonáltal az említett Genius típust sem ismerem, de az tény hogy ezt tuningolni bárhogyan is felesleges.
az említett tuningolási módszerek (maradjunk pl. a kábelcserénél) csak akkor dobnak valamelyest a minőségen, ha kimondottan az az alkotóelem a legszűkebb keresztmetszet. értem ezalatt a kiváló alkotóelemekből, és nagyon jól megépített hangsugárzót, amelybe kb. hasonló minőségű kábeleket szerelnek, mint a legolcsóbb hangfalakba. (ez tény, legalábbis nem sokkal jobbat). ezek többszázezer ft környékén kezdődnek (érstd: 1 db hangfal)
a WATT számok, amiket feltüntetnek a 10cm-es speaker dobozokon (pl. ''3000WATT!!! ez kell neked, nem marad szomszéd a házban!'') nem a minőségről árulkodnak, ellenkezőleg.
én szívesebben ajánlanék egy pár komolyabb használt hangfalat, mint 5.1-es új rendszert ugyanakkora pénzösszegért, de a ''divatja múlt'' sztereó helyett mindenki szívesebben költ a térhangzásra. (kimondottan játékra lehet hogy érdemesebb is) -
Enemy
aktív tag
válasz
.rewerse. #71 üzenetére
Az agressziv kicsávó 180cm magas és 110 kiló.. info. Ja és félkézzel eszem a nápolyit.
.. de különösen örülnek a szakszervízbe az újonan vásárolt dolgok átforraszgatásásnak. ha valamit megterveznek olyanra amilyen akkor azt talán úgy kellene hagyni nem. mérnökök dolgoznak a dolgon spec müszerekkel.
Valószínü nem csak ugy odadobták a mélynyomoba a hangszorót. Új dolgokat minek kell huzni. mennyit lehet kihozni egy 30-35 e ft hangszóróból?
Hangfal tunning van igen.
DE VAN , DE VAN!!
vagy veszek egy jobbat ha van pénzem..
Vagy elmegek és legyártatom ott talán értenek hozzá.
A gyárban nem értenek ahol csinálják.. -
.rewerse.
tag
hat en hangfalba mindent raknek csak nem vattat.. :) ha mar ugyis szetbontottad inkabb rakj bele normalis hangelnyelo anyagot.. ne olyan muanyag vackot a furdoszobabol.. :)
egyebkent meg annyi ahoz az aggressziv kiscsavohoz, hogy marpedig letezik hangfal tuning.. mint mar tobben irtak elso es legalapabb 3 lepest erdemes elvegezni.. nem irom le megegyszer :P
ha gondod van emilben flamelhetsz.. :U -
Gab
őstag
nem olvastam végig, de egy rövid hozzászólás
- hangelnyelő anyag cseréje
- keresztváltó cseréje
- kábelek cseréje
természetesen fontos még a szoba helyes berendezése is
Ez pénztárcától függ. Ha nem értesz hozzá, inkább hagyd a francba, és vegyél jobb hangfalat. -
behappy
aktív tag
OFF
---én csak azt nem értem a ''mai'' prohardverben, h miért kell hozzászolni vmihez, ami nem tetszik vkinek---
mért nem lehet átsiklani felette és hagyni szo nélkül? ha vkinek van pénze vmire, az megveszi, akinek meg nincs rá, az vesz amit tud és azzal boldog...
ON
A Genius 5.1 hangrendszer, amiről szo volt, sztem a legjobb vétel, nem egy tesztet megnyert és saját fülemmel is hallottam mit tud...persze nem profi, de ami profi az nem is 50ezer, hanem csak az erősitő a 3-4szerese....
kb ennyi, bye all,
happy -
nokamiki
senior tag
Én nem értek a hangtechnikához (csak a vásárlásához)
Csak ajánlani jöttem! -
nokamiki
senior tag
Ajánlok a témaindítónak egy pár Jamo hangfalat
40.000
a Metróban
180W 6 oHM -
BitRaider
csendes tag
Hangfalat lehet tuningolni, de csak mértékkel. A jó minőségű hangfalakat házilag nem lehet jobbá tenni. Ellenben a PC-hez készült mélynyomós szetteket remekül lehet tuningolni:
Mélynyomó:
1: A doboz kitöltése vattával
2: Az igénytelen szerelések feljavítása ragasztással, a fűrészelési hibák, sorják rendberakásával
3: A hangszóró beragasztásával
4: A tápkondi jelentős növelésével
Szatelit:
Vattával egy kicsit javítható -
Enemy
aktív tag
Lehetne a vasúti Sínt tunningolni...
-
Enemy
aktív tag
Adott a kérdés kérem a választ!!!Ja és ajánljatok hangfalat kb 35000Ft-ért ami eléggé jó szóljon!!!!Köszönöm
Nem én vagyok az Isten. De ha te ugy gondolod ezt meggondolva normálisnak tünö ember irta. -
Enemy
aktív tag
1. nem rég ugyanezt tették velem is
2 ez baromság .. szerinted nem...
nemrég elinditottam egy témát és engem is leugattak és beköptek az ovonéninek most ki tette ....?
Aztán ha jól emlékszem szóltak is hogy ilyen téma már volt...
És szerintem volt... Engem is annyira idegesít mint téged....
''Moderátort keresek'' -
Ekkora baromságot: Hangfal tuning...
Ha játékhoz kell, akkor szerintem bőven elég egy sima sztereó hangszóró is :D.
Ha meg zenét hallgatsz rajta, akkor meg rendes hangfal kell!!! -
Enemy
aktív tag
A fenti soraim a téma inditóhoz szólnak INNO man 3D
-
Enemy
aktív tag
Azt hittem értelmesebb vagy. Tuningolni hangszórót....
Szép nagy sz..t hagytál az oldalon. Eszed ? semmi..!!!
Azt hittem rájőssz milyen marhaságra gondoltál .. De nem mert leirtad. ..
Ez a téma már volt feszítve nem is oly rég.. -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Atyus
tag
válasz
A fórum kérdése : Milyen 5.1 hangfalrendszert érdemes ma venni 50e-ből?
Tehát azzal segítünk INNO barátunknak, ha azt mondjuk meg, hogy mi jön ki belőle neki, ami a legjobb !
Visszatérve. Szerintem a feltevő sincs teljesen tisztába a feltett kérdésekre. mert az első bejegyzése : ''Ja és ajánljatok hangfalat kb 35000Ft-ért ami eléggé jó szóljon!!!!''
Talán segítek azzal, hogy ha hangfalrendszert keresel, abba nem tartozik bele az erősítő, tehát házimozi rendszert keresel, mert ha hangfalrendszert keresnél, akkor először egy erősítőre kéne ezeket rácsatlakoztatni, hogy egyáltalán megszólaljanak.
Nem értem a fő kérdést, most 5.1-es hangfalrendszert keresel max. 50-ért, vagy hangfalat max. 35-ért ? -
Panther
HÁZIGAZDA
Csá! Ha már itt ez a jó kis hangfalas topik, megmondaná nekem valaki hogy mit jelent az a PMPO? Thanx :)
-
evola
senior tag
Nem igazán értem mi bajod van a hozzászólásommal.
Csak arra akartam kilyukadni,hogy a ma megvásárolható legtöbb műanyagdobozos kis kütyü a Sokol rádió hangminőséget nyújtja.
Ezeket a berendezéseket meg nem a számítógéphez vásároltam,hanem kifejezetten zenehallgatásra.A számítógépet meg inkább erre kötöm,mint hogy vegyek 4-50000ft-ér egy rakás tenyérnyi műanyag dobozt,ami nem éri meg az árát!!
A másik,embere válogatja ki milyen hangminőséget szeretne.
Persze az igaz,nagyban hozzájárul a pénztárca vastagsága,de azt is hozzáteszem,én sem vagyok egy nagyon gazdag ember.
Havi 60-65ezer forintos fizetésből vásároltam meg a bernedezéseket,
mert igenis szeretnék jobb hangminőséget a pénzemért.
A csomó pénz alatt meg azt értem,hogy viszonylag drága berendezéseken jól hallható,hogy mennyit ér egy számítógéphez készült csodavili hangfalszett.
Ezeknek a minőségét a legtöbb esetben tudod produkálni ugyanabból az árból
(kb 40-50000ft-ból)amiből esetleg kapsz egy valamirevalóbb hangfalszettet.
Milyen zenével?
Rebecca Pidgeon,Ichu,Mozart,Phil Woods,Jacintha,Benkó Dixieland Band,stb..
a gépen meg mp3-ban napjaink slágereit,mert azoknak tökéletesen megfelel egy mai alaplapokon lévő hangkártya is.
Az előző előadók mindegyike élő hangszeres zenét játszik, tehát csakis élőhangszeres zenét szeretek gyári lemezeken hallgatni.
Kiadók pl: Bell Audiophlie Recording,Telarc,Chesky Recordsstb..)
Különben rendszeresen vásárolom a Hifi Piac,Sztereó,Hifi Choice nevű magazinokat.
Végül is nem akarok vitázni,mert úgy gondolom,eltértünk eléggé attól,amire szerettem volna rávilágítani először.
Remélem nem bántottalak meg a válaszommal,szeretném ezt kúltúrált ember módjára megbeszélni.Ha úgy gondolod,nem értesz eggyet velem,akkor kérlek jelezd,és beszéljük meg. -
''Hangfalat tuningolni?
Ekkora Hülyeséget még nem hallottam.''
Én meg ekkora hülyeséget még nem hallottam.
''Én például egy Harman/Kardon HK1400 Audiofil minősítésü sztereó erősítőt
használok egy JBL LX 80 típusú duplamélynyomós hangfallal.''
Gratulálok, másrészt milyen az az Audiofil minősítés, áruld már el, lécci! (Hozzáteszem, hogy otthonra max. házimozi célra vennék JBL hangfalat, de inkább arra se.)
''Na szóval egy csomó pénz.''
Továbbra is gratula.
''Azt hozzáteszem,hogy kizárólag audiofil minőségű gyári lemezeket hallgatok.''
És, milyen zenével? Itt van az ölemben a Sztereó 2002. júliusi száma, amelyben Dankó Péterrel, a Penna&Poor ügyvezetőjével van interjú. Idézek:
''De mielőtt továbbmennénk, szeretnék valamit tisztázni, mert azt látom, hogy számos kérdésedben felhangzik az audiofil szó. [...] ..te és még sokan mások a rögzített zene magasabb színvonalú elektronikus készülékeken keresztül történő reprodukcióját és a felvételeket is megpróbálják ezzel a szóval jellemezni. Ezzel nem értek egyet. Véleményem szerint ez a szó mára pejoratívvá vált.[...] Nem az igényes zenehallgató embert jellemzi, hanem a [...] felvétel technikai minőségéért megvásárló ''hifistát'' jelöli,[...].
[...]
Mégis, véleményem szerint az az ember, aki akár csak egy táskarádión is, de mondjuk Mozartot hallgat, meghatározhatatlanul boldogabb és kiegyensúlyozottabb, mint az, aki a milliós berendezésen semmit vagy értéktelen, [...] zajjal mérgezi magát. -
salazol
őstag
Egy kis információ, hogy eredetileg mi a PMPO jelentése. A jelfeszültség csúcstól-csúcsig mért értékét helyettesítik be a klasszikus UnégyzetperR képletbe. Ennek semmi fizikai értelme nincs, de jól hangzik a számérték. Ha a képleteket rendezitek, az eredmény 8-szoros szorzó. Tehát az eredeti PMPO meghatározásban a számérték nyolcada a rövid szinuszburst alatt leadott valós teljesítmény, ami még mindíg több, mint az állandósult szinuszos teljesítmény. Sajnos ma már ezzel sem lehet számolni, mert a gyártók nagy része nem is tudja, honnan ered a ''Wpmpo'', ezért hasraütésszerűen megadnak egy számot.
-
evola
senior tag
válasz
Hangfalat tuningolni?
Ekkora Hülyeséget még nem hallottam.
Na szóval,ez nem igazán lehetséges.
Ha nem fontos a házimozi,akkor olcsóbban kijössz,ha veszel egy sztereó erősítőt,meg 1 pár hangfalat a pénztárcádnak megfelelően.
Akár használtat,akár újat.
Én például egy Harman/Kardon HK1400 Audiofil minősítésü sztereó erősítőt
használok egy JBL LX 80 típusú duplamélynyomós hangfallal.
Van Den Hul kábelezéssel.
Na szóval egy csomó pénz.
Az a lényeg, hogy még 30-40000ft-ig én nem hallottam olyan számítógéphez használt hangfalat,amely normális hanminőséget produkálna.
Volt egy Terratec DMX 6 fire típusú hangkártyája egy haveromnak,azzal teszteltünk.
Azt hozzáteszem,hogy kizárólag audiofil minőségű gyári lemezeket hallgatok.
Egy biztos olyan másolatot még nem hallottam,amely 100%-an megegyezne az eredetivel.
A másik dolog pedig az,hogy az mp3 a tömörítésből kifolyólag nem nagy minőség,pedig min 256kbit-e szoktam tömöríteni.
A sima audio cd is gyászos.
Igaz most az alaplapi hangkarit használok,de nem is akarok mp3-hoz,meg játékokhoz túl drága hangkártyát.Nem érné meg.
Én a Marantz CD 6000OSE cs-lajátszomhoz viszonyítok,ehhez képest az Audigy 1?Hát rettentő messze van az igazi hangzáshoz.
Úgyhogy ha nem lenne ilyen cuccom,akkor legrosszabb eseben(!!!!!!!)
minimum egy használt Videoton erősítőt vennék valami jobb minőségü hangfalpárral.
Mert a különbség drasztikus. -
Nem, a PMPO ennyit sem jelent.
Képzeld csak el, ha a táskarádiód leadna egy pillanatra 2000W-ot (illetve egy pillanatig 2000 W lenne a teljesítménye).
Ezt meg lehet nézni egyébként: bedugod a konnektorba egy kicsit :)
(NEHOGY TÉNYLEG MEGCSINÁLD, mert aztán engem csuknak le...) -
tibz03
őstag
válasz
.:InnoMan:. #28 üzenetére
Csak ezt szokták ajánlgatni ebben a kategóriában. Az meg, hogy kicsit zörög a mélynyomó, ebben a kategóriában elfogadható dolog. Ne csak az utolsó néhány hozzászólást olvasd el, hanem az előtte levőket is! Meglátod majd, hogy istenítik a cuccot! :DDD
-
FluID
tag
-
Atyus
tag
válasz
A hangfalak tuningolásának két módja van :
- hangszóró csere - ha az új belefér a régi dobozba -
- komplett hangfal csere -
Atyus
tag
válasz
A Genius 5.1 SW Home Theater egy elég jó vétel az árához képest. Fa doboz a felesleges rezonanciák elkerülése végett, s tényleg tud szólni.
Ne várj tőle olyan minőséget, mint amit egy három utas 100W-os igazi hangfalak tudnak, de hát egyik szatelit se tudja ezt - ebben a kategóriában -.
A legjobb megoldás venni egy használt erősítőt, használt HANGFALAKKAL, hidd el ég és föld a különbség.
Én egy Technics DTS-t tudó erősítővel és 4 db - eredetileg videoton - 100 W-os hangfalakkal használom. Ilyen hangfalahoz már nem is annyira szükséges mélynyomó, mert úgy 30 Hz-től már képes megszólaltatni a hangokat - a szomszédaim legnagyobb örömére -. -
TitiRii
senior tag
hát lol ennél lámább topikot életemben nem olvastam(na jo talán 1* :)
-
Vagyok
senior tag
Ha okosat nem tudsz akkor ez minek???
-
Marcus
aktív tag
Kend be a mélynyomók peremét olajjal.
Nagyobb lesz a kilengésük->nagyobb, lágyabb basszus. -
Den
veterán
válasz
.:InnoMan:. #27 üzenetére
Nyugi, nyugi, mi olya sürgős, most akarod megvenni szombat éjszaka??? Türelem majd holnap válaszolnak...
-
Vagyok
senior tag
Az Avance sima sztereo, 5.1-et (6db. hangfal) hogy kapcsolsz rá?
-
.:InnoMan:.
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #27 üzenetére
ha megvan a kérdésemre a válasz akkor valaki irjon hogy mi a véleménye egy logitech 5.1 hangfalszettről(az a 35000FT-s) megveri a geniusét?
-
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #26 üzenetére
senki!
-
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #25 üzenetére
valaki help!!!!!!!!
-
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #24 üzenetére
valaki segitsen?
-
senior tag
Ezt a geniusus hangfalszettet egy Avance AC 97 hangkártyára rá lehet kapcsolni?
-
maniac
senior tag
Hangfalat lehet tuningolni (elmeletben) . Peldaul lehet kiserletezni rezonalasvedelemmel, szigetelessel... Aztan lehet hogy meg jobb is lesz (mondjuk lehet hogy sokkal rosszabb lesz)
-
tibz03
őstag
válasz
.:InnoMan:. #19 üzenetére
Szerintem megveri azt is, márcsak a több hangfal miatt is, de ha nem, ne kövezz meg!
Nem tom, mit jelent.
Most pedig megyek diszkóba, úgyhogy csátok! -
tibz03
őstag
válasz
.:InnoMan:. #16 üzenetére
Ez megveri.
-
tibz03
őstag
válasz
.:InnoMan:. #10 üzenetére
[L]http://www.e-connect.hu[/L] - tudom, nem a reklám helye, de ez a legolcsóbb hely, és itt van ilyen hangfal (de még sok más helyen is).
Egybként meg nézd át ezt a topicot, erről a hangfalszettről szól az egész ;]
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=6386[/L] -
senior tag
én nem pattogni aSW-5.1 Surround Home Theater / DHT510 /
SW-5.1 Surround Home Theater / DHT510 /
rendkívül elegáns, természetes alapszínű, fekete szövetborítású előlappal
masszív, nagyméretű fadobozos kivitel
mágnesesen árnyékolt hangszórók
teljesítmény: 3600W PMPO, (4x15W /oldalsó/+15W /közép/+45W/ mély /) RMS
3db sztereó bemenet: CD/VCD/DVD, TV, MAGNÓ csatlakoztatására
1db 5.1 csatornás bemenet: RCA csatlakozó vagy 9 pólusú DIN csatlakozó / hangkártya vagy asztali DVD 5.1 csatornás kimenetéhez /.
Kezelőszervek:
hangerő: ''master'' / főhangerő /, center, mélysugárzó, hátsó
hálózati kapcsoló
váltógombokkal kiválasztható bemenetek: CD/VCD/DVD-, AC3-, MAGNÓ-, TV üzemmód
állapotjelző LED-ek
Külső méretek (széles*magas*mély):
Mélysugárzó: 220*380*330 mm
Oldalsugárzó: frontsugárzók: 120*235*165 mm, hátsó hangszórók: 120*120*120 mm
Középső /center/ hangszóró: 360*160*165 mm
A mellékelt távirányítóval a hangszóró alapfunkcióit lehet vezérelni: hangerő, némítás, stand by.
kartam vele amúgy szeptemberbe veszek egy ilyen hangfalat(felül): -
crab
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #12 üzenetére
Hát az elég gyengécske lehet, nekem a speaker-em 65 watt pmpo!;]
Na de komolyan, ez a pmpo egy hasraütés szerű szám, semmit nem mutat meg! -
1. Ne érdekeljen a PMPO, semmitmondó szám.
2. Lehet hangfalat tuningolni, méghozzá a csillapítóanyag-tömeg változtatásával, reflexcsőméret-változtatással, kábelcserével, esetleg hangszórócserével, hangváltócserével.
Mit szeretnél? :) -
tibz03
őstag
válasz
.:InnoMan:. #5 üzenetére
Asszem 3600, de lehet, hogy hülyeséget, írok. Nézd meg a genius.hu-n.
Ennyiért ez a lehető legjobb hangfalszett, december körül megyek megvenni. ;] -
tibz03
őstag
válasz
.:InnoMan:. #4 üzenetére
Csak vicceltem, ez a proci tuningjára vonatkozik... :)
Szerintem sehogy nem tudsz hanfalat tuningolni... az olyan, amilyen. -
tibz03
őstag
válasz
Növeled a core feszt, meg az FSB-t...
Genius 5.1 SW Home Theater bruttó 40.... -
senior tag
Valaki!!!!!
-
senior tag
Adott a kérdés kérem a választ!!!Ja és ajánljatok hangfalat kb 35000Ft-ért ami eléggé jó szóljon!!!!Köszönöm
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Megújult a PROHARDVER!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest