Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Ideje lenne, hogy a két alap iPhone-ba (16 és 16 Plus, ha lesznek ilyenek) is 8 GB memória lenne."
Nem tény, csak pletyka, de lehet, hogy meglépik az Almánál:
"It's worth noting that all upcoming iPhone 16 models are expected to be fitted with 8GB of RAM" - forrása
Az AI rendszerigénye szerepel, mint indoklás. -
GoldhandRent
őstag
amúgy az rettenet jó 5let szerintem
SE mint kicsi modellazt susogják egyébként, hogy az XR vagy valamelyik X lesz a kövi SE
meg a többiek írják, hogy még ezer másik variáns is szóba jötthát... amelyikből sok maradt (az meg lehet a mini széria, annak a gyártásával leálltak, de addigra lehet berendeltek több raklapnyi készülékházat)
-
Na igen, ha egy multi céges flottájáról van szó és mondjuk vesz a cég a dolgozóinak 100-200 db-ot, az már több millió forintos nagyságrendű megtakarítás.
xsjado93 Alapvetően én is, de ahogy Zsolt,72 kifejtette, az új SE céges flotta vásárlásakor lesz vonzó ajánlat.
xhege Értem én, hogy a párod sok évre tervez, na de mi lesz akkor, ha az Apple meglépi azt, hogy az SE-be 6 helyett csak 4 GB RAM-ot tesz? Simán kinézem belőlük, de ez csak találgatás egyelőre.
-
xhege
veterán
-
Persze, mert nem te vagy a célközönség. Sok SE fogy például vállalatok részére, céges eszköznek. Ott teljesen mindegy a kamera (pont ma olvastam egy posztot, az egyik belépő szintű Samsung topikjában, hogy a kamera azért nem releváns nála, mert céges telefon és a vállalatnál le is ragasztják a céges telefonok kameráit).
-
hapakj
őstag
válasz
Krugszvele #7 üzenetére
Hagyjuk már ezt a szándékosságot. A hw-ek fejlődnek és a gyártók az új hw-ekre koncentrálnak, arra optimalizálnak, de a sw-t kiadják a régebbi modellekre is mert hát sw update az kell. Emiatt lassul. Ha a fejlesztőn múlna, mindenen optimális lenne, csak arra nincs keret és idő. S igen a magasabb szintű, kevésbé optimális fejlesztő eszközök is arra vannak, hogy gyorsabban lehessen az alkalmazásokat fejleszteni.
Azért az hogy 1GB ram tökéletesen elég lenne az elég csúsztatás, azért összehasonlítva egy olyan generációs mobilt egy maival elég más az élmény. Magasabb felbontású kijelző és kamera ami mögé kell RAM, hogy működjön. A videós képességek is fejlődtek, stb. -
Igen, azért írtam a remélhetőleget
így, hogy a 13-as & 14-és széria ugyanúgy kapható, nem látom értelmét, hogy jöjjön még egy 6,1”-es készülék (annyi különbséggel, hogy valszeg megmarad az 1 hátlapi kamera). Akkor már az 5,4”-es készüléknek nagyobb értelmét látom a termékpalettán.
-
spawn21
veterán
válasz
Krugszvele #3 üzenetére
ha valamire is szeretnéd használni, nem árt. 14 próbán is kevés volt amivel adják. Újra töltés csak az egyik. Ezért is ment el. Fejlődik a rendszer , kell neki.
-
Shyciii
veterán
válasz
Krugszvele #9 üzenetére
Hurrá!
-
.Szaki.
addikt
Remélem SE lesz az ötödik tag.
-
Shyciii
veterán
válasz
Krugszvele #3 üzenetére
Ahhoz kell, hogy több alkalmazás férjen el a memóriában, és így pillanatok alatt betöltse. Ez manapság különösen érdekes, mert még az iOS esetén is híznak az appok, nem kicsit. Nekem a 13 Pro-n is látható, hogy az a memória ami benne van, az igencsak kevés az általam használt appok memóriába rakásához.
-
Krugszvele
senior tag
Az mondjuk érdekes, hogy a 2016-os telefonon 2016-ban mondjuk a fényképezőgép alkalmazás elindult 0.1 mp alatt. Most pedig 5 szoftververzióval később 0.8 másodperc. Mivel magyarázzák a nyolcszoros lassulást?
Ugyanez az üzeneteknél például ugyanez. Vagy időjárás.
Direkt nem azokat az alkalmazásokat mondtam, amiknek azóta volt valami új funkciója (bár ezt az sem indokolná)
Valójában az 1 gb ram is tökéletesen elég lenne, ha nem lenne minden szoftver szándékosan egyre gyengébbre és rosszabbra írva. A szándékos talán csak félig igaz.
A híguló fejlesztői banda, az egyre absztraktabb fejlesztői platformok és a belefordított keretrendszerek mind-mind a sebesség és a hatékonyság ellenfelei. -
hapakj
őstag
válasz
Krugszvele #3 üzenetére
hát már szerintem iOS is, de Android mindenképp kompromisszumos használhatóságban 2GB Rammal. Szóval minden téren lassabb a telefon kevés rammal
Nyilván egyes alkalmazások, főleg játékok meg is követelhetik a sok ramot.
-
janeszgol
félisten
Ideje lenne, hogy a két alap iPhone-ba (16 és 16 Plus, ha lesznek ilyenek) is 8 GB memória lenne.
Az Apple M1 chip hol tart? Azt gondoltam, hogy már A18 helyett M1 lesz. Vagy az már gyengébb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple kódja arról árulkodik, hogy ugyanazt az A18-as SoC-t kapják a telefonok.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest