Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peterka
csendes tag
Sziasztok!
Nálam is volt egy kis gond.
Épp játszottam, (Skyrim), illetve vettem fel videóra a játékmenetet, mikor szó nélkül leállt a gép.
Utána már nem indult el egyáltalán, mintha nem kapott volna áramot. A tápegységre gyanakodtam, mert próbálgattam, és mikor áramtalanítva volt a gép pár percig, mikor utána visszakapcsoltam a tápot, és megpróbáltam elindítani, egy tized másodpercre felvillantak a ledek, meg a ventillátorok is pördültek fél fordulatot, de vissza leállt. Próbáltam úgy is hogy kihuzigáltam az extra ház ventilátorokat róla, hátha úgy megy, de nem.
Viszont azért írom ezt múltidőben, mert ezen hozzászólás közben, megpróbáltam megint, és most hiba nélkül elindult teljesen a gép. Lehet hogy csak egyszeri gond volt, de azért kiváncsi lennék, szerintetek is a táp volt-e vagy mi? Fura, mert azért nyáron ugyanez a rendszer volt sokkal jobban is megdolgoztatva, maxon pörgő ventilátorokkal, és sokkal durvább játékok alatt. Fárad a tápegység?
Új hozzászólás Aktív témák
- Farming Simulator 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- RYZEN 9 5900X (12 mag/24 szál) +Új ASROCK B550 PHANTOM GAMING 4 +Új 32GB hűtőbordás DDR4! GAR/SZÁMLA
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- HP Elitedesk 800 G2
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AM4 Gamer Build
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest