Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GNorbi
tag
válasz jaja1981 #7335 üzenetére
Leírná valaki pontosan mit hogy merre? Mert addig ok, hogy megvan a ram, de csak simán ki kell húzni? vagy valamit kell szórakozni vele? (tudom láma kérdés, de nem szeretnék még nagyobb problémát csinálni) és mivel takarítsam ki?
mondjuk az előbb már megfújtam, de hát sztem az kb a nullával egyenlő. és nem vettem ki a ramot.
köszi a válaszokat. -
GNorbi
tag
válasz jaja1981 #7329 üzenetére
Hát volt amikor pont win7 töltése alatt fagyott le/indult újra, volt amikor már a fujitsu felirat kiírásánál, de volt amikor már betöltött az egész win és utána. Zárlatos volt am most javították meg, tegnap hoztam haza. Az lehet probléma, hogy a gyári 20V-os töltő helyett, csak 19V-ost használok? Remélem valami egyszerű itthon orvosolható problémája van, mert nem szeretnék milliókat fizetni megint.
-
GNorbi
tag
Sziasztok.
Fura dolgot művelt ma a laptopom. Egyszer csak eltűnt a kép róla. Majd mikor újra akartam indítani nem igazán akart elindulni, mert betöltés közben vagy újraindult vagy lefagyott a kép rajta. Most jelenleg bekapcsoltam és képet sem ad vagy ha bekapcsol, akkor lefagy v. újraindul. Mi lehet a problémája?
Köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- Gamer PC Eladó: i7 6700K RTX Asus Rog 2070
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / elkelt
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest