Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
illes0102
aktív tag
válasz illes0102 #29426 üzenetére
Sziasztok!
Még mindig ott tartok, hogy kikapcsolgat a gép szinte már mindent próbáltam.
új táp(Raider 650 -> xfx 550w), másik konektor, más tápkábel, gép oldalát lekaptam, videókártyát ujrapasztáztam. Jövőhéten érkezik az új gépház is (Define R5)
Mi okozhatja még ezt ha nem a táp? Hőfokokat néztem Cpu 60 körül, GPU 75 max.
Esetleg az lehetséges hogy a táp melegedne túl? mert a meleg levegőt szívja vissza a házból? azért akártya tud egy fajta forroságot okozni odabent.legutoljára hosszabb játék alatt történt (WoW), majd amint kikapcsolt egyből kapcsoltam vissza és léptem vissza, nem telt el 5 perc és ismét lekapcsolt.
Melyik programmal érdemes terhelés tesztet indítani? kiváncsi lennék akkor hogy alakulnak a hőfokok, mert játék közbe próbáltam minél többször nézni.
Köszönöm előre is.
-
illes0102
aktív tag
válasz illes0102 #29099 üzenetére
Még mindig fenn áll a probléma a kikapcsolásokkal már kapott egy új xfx 550es tápot is.
Amit észre vettem, hogy nagyon meleg levegőt fúj a házból. tehát akkor csak az lesz a baja.. esetleg van olyan monitorozó program ami képes logolni és folyamatosan menteni? érdekelne már, hogy mi baja lehet.. a videókártya 72 fok körül mozog néha felugrik 80ra ez sok lenne ? (persze terhelés alatt) a proci kb. 60 nagyon max 70.Másik lehetőség még mindig a hálózat, mert érdekes módon a monitor is kikapcsolgat. lehet beújítok egy hosszabbítót ma és kipróbálom egy másik konnektorból, hátha...
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz illes0102 #29101 üzenetére
Akkor a hőfokokat kellene megnézni , mert lehet hogy egy újra pasztázás és egy plusz venti a gépben megoldaná de nem biztos.Esetleg ha nincs ennyi minden megnyitva akkor is csinálja?Így hogy említed lehetséges hogy a hálózat nem bírja el a "sok" gépet.
\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
-
trancemusic
senior tag
válasz illes0102 #26512 üzenetére
Úgy úgy! Kolega jól mondja!
Sűrgősen cseréld le a tápegységet!
Bár 750wattos,de nem mai korszerű darab!
Tom's hardware-n rengeteg fórumozónál nem vált be új konfigoknál.
Egy 650w fsp raider (ha nem akarsz crossfire rendszert )
tökéletes választás.
Gyengébb is elég ha nem tuningolsz.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 5 / GTX 1060 / B450 M / 8GB / 250GB M2
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Ryzen 5 5600, Asus Tuf B550M, RX 5700XT, 16Gb DDR4 3600MHz CL16, 1Tb M.2 Gen4 SSD, FSP 600W 80+Bronz
- Mac Mini M4 10/10 16GB 256SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest