Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Bathorypeter #123 üzenetére
pontosan. az még a kedvencem, hogy megrendelik valahonnan, ott nincs, máshol már rég kapható, de csak puffog és vár az első helyre.
-
Bathorypeter
tag
nem tudom mi ez a para.Minden évben ez van.Mi elörendeltük az Istylenel,20.-án megkaptuk.Utána mindig van 1 hónap,míg megint feltöltik a készletet.Az se értem,hogy mi ez a hiszti,hisz 2-3 hónap és már nem lessz olyan kelendő,és akkor az ára is el kezd esni,főleg mert sokan kintröl behozzák olcsóbban,meg a gsm boltok lenyomják az árakat.
-
válasz
viperabácsi #121 üzenetére
Nekem elorendelni sem.
-
horvi0813
tag
Tényleg, azt lehet tudni miért nincs sehol elérhető 16 Pro Max? 13.án adtam le előrendelést amint lehetett, még mindig semmi infóm nincs mikor lesz telefonom. Ennyire nincs készlet kis hazánkban? (látom itt hardveraprón próbálnak nyerészkedni páran de még az se vészes alig van pár hirdetés)
-
7Heads Drago
veterán
-
BusinessGuy
őstag
válasz
tubeappma #113 üzenetére
És még ha csak ennyi lenne. Amúgy is hasznos funkció, számtalanszor van hogy 1-1 megbeszélés vagy csak simán haverokkal társalgásból kell infó mert a franc fog jegyzetelni.... A GDPR meg szép és jó csak nettó parasztvakitás ami miatt rengeteg weboldalon konkrétan szopásba ütköztek a userek a regisztrációikkal,köztük nekem is volt ... Ilyen az AI és a nyitás dolog is amitől az apple rendszere minden lesz csak nem jobb de legalább immár nem csak az apple tud majd okoskodni a telefonjaikon hanem bárki....Felesleges köröket kár futni naiv emberekkel akik bólogatnak az EU minden marhaságára és kötik az ebet a karóhoz miközben számtalan törvényük és határozatuk inkább ártott a kisembereknek mintsem használt. Amúgy is röhejes hogy téged BÁRKI felvehet telefonon keresztül legyen az bank hitelintézet vagy egyéb szolgáltató de TE ezt nem teheted meg... Csak a szokásos EU kettősmérce ami marhára nem a kisembereket védi... Milyen érdekes az EU-t a mai napig nem hozza például lázba hogy a google és a facebook konkrétan olyan szinten hallgatózik hogy a pofád leszakad amikor valami marhaságról beszélgettek a telefon közelében, arra a telefonon vagy bármi máson egy pillanatig sem kerestek rá de azért amikor belépsz facebookra hopp poooont azzal a témával kapcsolatban kapod a reklámokat...
-
tubeappma
csendes tag
Nem magadból kellene kindulni. A hívásrögzítés igenis egy baromi jó funkció. Egy rakás problémát megold még egy átlagembernek is. Főleg a telefonbetyár szélhámosok ellen nyújthat segítséget pl. a rendőrségnek. Ugyanis egy ilyen felvétel is bizonyító jelleggel bír. Képzeld csak el ha telefon fenyegetne stb valaki és csak ily módon tudnád bizonyítani. Nincs is jobb egy Xiaomi tajvani szoftveres telónál. A GDPR meg csak egy vicc. Úgy mégis mi ellen védi a polgárt amikor az adja el az adataidat aki csak akarja? (Facebook, Google, Apple egy csomó webáruház, stb).
-
cog777
senior tag
válasz
viperabácsi #107 üzenetére
Telia.dk
10e Huf havi elofizu, 60GB net, korlatlan belfold. En nem az alaparat nezem, mert nem annyit fizetek erte. -
Remus389
veterán
válasz
joccmocc #103 üzenetére
Igazából kinek mi a szimpatikus, a Galaxy S24-re azért már ránéztem, bár nem szimpatikus a home gomb-os megoldás, jobban tetszik az iPhone felfelé suhintós kilépése.
Az iphone 16 előrendelések azért gyengék, mert nincs lényegi változás az i15-höz képest, s a globális gazdasági környezet nem éppen felhőtlen, ami miatt az emberek kétszer is meggondolják, hogy tuti kell-e egy hangyányival jobb telefon. +1
-
joccmocc
csendes tag
válasz
Remus389 #102 üzenetére
A gondolkodás nélküli használat az csak megszokás kérdése.
Ismerem az A53-at, édesanyámnak az van, senkinek nem ajánlom. Azt sem fogom elvitatni, hogy sokaknak ez a "tipikus droid" - pedig lehet ennél sokkal jobbakat is kapni, csak azok annyiba kerülnek, mint egy iPhone. Akkor pedig ugye nincs értelme egy iPhone júzernek átszoknia androidra.
Egy 400k-tól induló telefoncsaládról (i16) szóló topikban ne egy harmadannyiba kerülő telefon legyen már a viszonyítási alap. De még az i12mini is jó 30%-kal drágább volt mindig is, mint az A53.Az iphone 16 előrendelések azért gyengék, mert nincs lényegi változás az i15-höz képest, s a globális gazdasági környezet nem éppen felhőtlen, ami miatt az emberek kétszer is meggondolják, hogy tuti kell-e egy hangyányival jobb telefon.
-
Remus389
veterán
válasz
joccmocc #101 üzenetére
Ez nem igaz, szépen folyik az iOS a 12 minivel.
"Szenvedés" nagyon távol áll attól amit te elképzelsz magadnak, lehet hogy egy-két apróság befigyel, de azért messze van a szenvedéstől. Az apróságokat amúgy szokták javítani.
Mindenesetre jobb érzés használni, mint a droid-ot, aminél gondolkodni kell, hogy most mit is kell csinálni. Nekem iOS-nél gondolkodás nélkül megy.
Példának az Index.hu app-ot mondanám, a droid-on az tényleg szaggatott (valahogy úgy hogy egy ideig egész folyékony, aztán egy durva akadás amikor legkevésbé számítanál rá: na ilyen tipikusan a droid), míg a régi 12 minin folyt. Nekem fontos hogy jó érzéssel tudjak híreket olvasni, mert szoktam.
Tudom ne használjam, mert egy gagyi magyar app. De én igenis használni akarom.
-
joccmocc
csendes tag
Ne haragudj, de az iPhone / iOS nagyon messze áll a kiforrottságtól (pedig macbook felhasználóként nagyon örülnék, ha igazad lenne, ezért is követem szorosan az iphone híreket).
Örülök, hogy te elégedett vagy vele, de Ferrari helyett inkább Audi / BMW hasonlat a helytálló szerintem: túlárazott, jár egyfajta presztízsértékkel (attól függően, hogy milyen körökben mozogsz), de arra van tervezve, hogy úgyis hamarosan lecseréled egy újabb modellre (persze el fog futni hosszabb ideig is, de az már jó eséllyel nem lesz egy leányálom).
Sajnos az i12 felett nagyon eljárt az idő, nap mint nap látom egy közeli ismerősöm szenvedéseit vele - pedig nem egy power userről van szó, alap funkciók botrányosan lagosak. Ha eltekintenék az iOS gyenge pontjaitól (automatizálhatóság, multitasking, értesítések, inkonzisztens "vissza" gesztus és gyári billentyűzet), akkor is szerintem 2 generációnál öregebb iPhone-t nem érdemes venni, ha 1-2 évnél tovább tervez az ember egy eszközzel.
Szerk: ne egy alsó- középkategóriás A53 legyen már a mérce, lol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged