- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
dbali
aktív tag
Pontosan az én élet tapasztalataim között szerepel még a :
(Megjegyzem ez az én élet tapasztalatom!)
NO BOVITO COMPUTERS
NO AMD-S GÉP SZERELÉS
NO LG OPTIKAI MEGHAJTÓ VÉTELE
NO A4TECH EGÉR VÉTELE
Az élt ad pofonokat de ha ügyes vagy tanulhatsz belőlük...(és kerüld a nagy pofonokat):DD :DD -
Pont ezt akartuk megtudni a szervízben, de azt mondták, nincs olyan procijuk, ami bele való (Thunderbird), de egy Athlon XP-vel próbálták, az nem ment :U.
És valójában a procit se tudták tesztelni, mert az alaplap Athlon XP-hez való, de lefelé általában kompatibilis, ezért mennie kellett volna :U. Tehát lehet, hogy a CPU, lehet, hogy az alaplap, lehet, hogy mindkettő... itt kezdtük :(.
Szóval bek*ph*tj*k!!!!!!!!!!!!!! :((( :((( :(( :(( :((( :(((
Így a semmiért fizettünk 1500Ft-t.
Gondolom, hogy aki nem ért hozzá, még el is hiszi... rendesen szivatják az embert.
Ráadásul a csávó, aki próbálgatta ezüstöt kent a procira! De rendesen ám! Mostmár 99,99999999%, hogy szar a proci, mivel a proci tetején lévő ellenállásokra, vagy mikre is ment rendesen...
Úgyhogy az alaplapból már vettünk újat (használtan): Abit KT7A
A procit holnap: Athlon 1,1Ghz (van rá pár nap gari kipróbálni)
TANÚSÁG:
- KERÜLD A ''BOVITO''-T
- NE SZERELJ ''AMD''-S GÉPET --> NE IS VEGYÉL! -
hobizoli
nagyúr
Az alaplappal beindul egy masik CPU?
hobizoli -
Sajnos az RÉGI amd-kkel előfodulhatnak ilyen dolgok.
-
Damage
senior tag
Nem vagyok nagy hozzáértő, de elég csúnyán el van kenődve a hővezető paszta és az eredetileg fehér szín sem a fehérre emlékeztet!
Szerk: próbálj meg életet lehelni ebbe a konfigba egy másik procival, ha úgy menni fog, kizárásos alapon a proci a hibás. Esetlegesen, ha tönkre menne az a proci is, akkor az alaplappal van a gond :D
[Szerkesztve] -
Crion
aktív tag
A cimke alapján nagyon ugy néz ki, hogy kicsit megpörkölődött:)
-
hm
aktív tag
Húzd ki a monitort a 220-as csatlakozóaljzatból, várj, míg kipattogja magát, és kifogy belőle a szufla(kondik?) és úgy 10 sec múlva dugd vissza, és indítsd el a PC-t.
-
Gh0sT
addikt
Most lehet, hogy hülyeséget fogok mondani, de úgy emléxem nekem is volt olyan gondom, hogy se kép se hang. BIOS elérhetetlen. Az alaplap leírásában találtam valamit, hogy hogyan kell ilyenkor életet lehelni a gépbe. Vagy jumperrel, vagy a bekapcsoló? gombbal valahogyan...
Valaki megerősíthetné a gondolatmenetemet. :) -
dbali
aktív tag
Itt a proci képe mi lehet az a feketés ''kifolyás'' és miután újból nézegettük furcsa szagok voltak...lehet hogy lehégett?? A borda teljesen felmelegedett és talán az a percegés a proci volt?
-
dbali
aktív tag
UP
-
-
dbali
aktív tag
up...
-
dbali
aktív tag
UP
-
dbali
aktív tag
UP :(
-
hoember 2
aktív tag
Ha ki tudod hozni Fótra a cuccost ( ujpest után 8 percnyire ) Akkor megnézem, ha valami gázos akkor kicseréljük.
hivj ha jönnél.
üdv Hó
itt nemszoktam lenni, véletlen láttam meg a hirdetésed, szóval ha kell segitség csak szólj, vagyis hivj :)
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
Ellenőrizd, hogy a videókártya rendesen a helyén van-e.
Én is jártam már úgy, hogy nem kattant be rendesen, és
nem indult a gép. Vedd ki, és tedd be újra! Aztán a biztonság
kedvéért a memóriákkal is eljátszahtod ugyanezt. Ha nem segít,
akkor a saját gépedből való cuccokkal próbáld meg kizárni a hibás
alkatrészt. -
fügike
senior tag
Nézd meg, hogy nem dugtad-e fel fordítva a kisfloppy kábeleit? Nem csak az adatkábelt, a tápot is. (Igaz, akkor az füstölne, de el sem indul a gép!)
-
dbali
aktív tag
Nem :(.
És sajnos ezt írják a Mercury honlapján:
What do beep codes mean?
Beeps codes are the audio beeps that the mainboard will output when your system has problems. Generally they are used to identify booting problems. Below are some basic beep codes and their possible meaning:
One long and 3 very short beeps
- Problems may be related to video part
Continuous beeps
- Problems may be related to memory part
No screen and no beep
- Problems may be related to CPU part -
ody42
senior tag
nem sípol semmit a speaker?
-
dbali
aktív tag
Hi!
Egy haveromnak kellene rendbe raknom a gépét, el is kezdtem először hardverek tisztitása aztán pedig újból összeraktam és nem ad jelet a gép a monitornak. De miért? Tegnap még náluk minden oké volt. Mindent ugyanúgy raktam vissza sőt még az én monitorommal is kipróbáltam és az enyémnek sem adott jelet. Ez a video kari hibája lehet? Vagy minek a hibája? Please help! Az alaplap: KOB KT 133a FSX és egy AMD Athlon 1133mhz. A video kari GeForce 2 MX 400.
:F
Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest