Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Régi a topic, de azért nem bírom ki szó nélkül ;-)
Én pl. amióta linux "létezik" (értsd: használható kis irodai környezetben szerverként, ami ha jól emlékszem nálunk az ismerősökkel az 1.x-es Debian-al kezdődött) úgy 11 évvel ezelőttig linuxos rendszergazda voltam, állítólag nem is béna.
(Előtte meg Novell-es, mert nem nagyon volt más, de az ilyen-olyan unix alapú vackokat már a suliban tanultuk)De itthonra valahogy eszembe nem jutna házi készítésű NAS-t faragni, telepítgetni, stb... És nem azért, mert nem tudok egy samba-t feltelepíteni és beállítani, hanem mert egyrészt egy NAS nem csak ennyiből áll ;-) , másrészt meg egy ilyen kicsi és csendes (és lakásbarát) PC-t nem is olyan egyszerű és olcsó összedobni.
Szóval az ember elkezd tervezgetni - számolgatni, és hamar eljut oda, hogy OK, akkor inkább vegyünk egy NAS-t ;-)
De persze van, akinek örömöt okoz a méter magas toronyházban zörgő 16, lehetőleg világító ventilátor a nappali sarkában - én nem tartozom közéjük ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt