- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
theementalis
újonc
Na telefonról 3ezret feltöltöttem, és miközben nézelődtem megakadt a szemem hogy a car prize pack csak 2500boost, na mondom ilyenem még úgy is csak akkor volt mikor ajándékba volt, veszek is egyet a kis pénzemen. Nagy izgalmak között kinyitottam, üdén jókedvűen.. Már akkor nyeltem egy nagyot mikor kiírta hogy már nem egy hanem 2 Volkswagen áll a garázsomba, de mondom biztos valami spéci 1es Golf. Nos, természetesen a lehető legócskább Scirocco-t kaptam. Mérgembe eldöntöttem, hogy 5 forintot nem költök többet erre a játékra
-
theementalis
újonc
Köszönöm a válaszokat!
Szolnokon az 576ba megpróbáltam egy starter packot venni, az eladó szerint már nagyon régóta nem árulnak sajnos, úgy hogy marad az IGC-s élet :S. -
theementalis
újonc
Szevasztok, új tag vagyok.Már rengeteget játszottam ezzel a játékkal, de lenne pár megválaszolatlan kérdésem, a legfőbb ez a régi "lengyel boost"-os dolog. Láttam hogy 3-4éve volt ez téma, csak kíváncsi lennék hogy keresztülvihető e még ez, vagy már lejárt lemez? Illetve ha van pár jó kis trükk az is nagyon hasznos lenne. Előre köszönöm a választ, Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest