Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer
üzenetére
Bakker irtam egy csomot s kifagytam mielőtt elküldte volna . Kezdhetem előröl

Na szóval , nem a skyline-al meek , mert nekem még egy kicsit nehézkes az irányítása , érzem benne a hajlamot , hogy jo autó legyen de ahhoz kell még pár jó cucc.
A sylviát is hanyagoltam mert megiednek sokan a 344-es végsebesség pontszámtól![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ugyhogy a kis mazdámmal karistoltam , ma az általam kiválasztott multit eröltettem volna de nem sok jelentkező volt , így mentem random , s zsinorba volt 6-7 győzelmem , ez nekem nagy dolog
Egyébként a kis mazdámmal karistolom a legjobb köröket magamhoz képest .Más Rájöttem ma hogy tudtam 388 at menni , nos valameik nap nyomtam egy sráccal s rajtnál elmentem , de utánna történt valami mert ugy elkezdett menni a kis szilvia mint akit segbedurrantottak , ugye csíterkénk bekapcsolta a turbót s segbe vágott erre én átmentem starwarsba s fénysebességre kapccsoltam , persze ez nem tartott sokáig , mert a következő pillanatban már a falon voltam aztán meg 1 percig keresgettem a helyes irányt , de még igy is ugy futottunk be , hogy cs 5-6 mp et vert rám . ez van cseterekkel tudod könnyű rekordot dönteni .
a fene beléjük 
Na ujra megirtama memoárt .
kaoszamigó
Áhh de bosszantó , pont a napokaba gondolkodtam ,hogy tolok egy kis pénzmagot a hónap vége fele, hogy haladjak egy kicsit , de ez engem nagyon visszatart, most nem toom mi legyen nem szeretnék igy járni én is , ugyhogy komám sajnálom nagyon . irj egy mailt azért az ea nak
Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- LEGO klub
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként a kis mazdámmal karistolom a legjobb köröket magamhoz képest .
a fene beléjük