- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Socket AM4
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz
DeadBullet #9626 üzenetére
Amúgy félre értés ne essék. Nem akarom fikázni az autódat. Bizony meglepett hogy egyenesekbe ott voltál a seggembe, még mondtam is magamba hogy mi a f*szt rakott ez bele miközben nyomtam az E betűt...
Jól meg van csinálva az az autó, ha nincsen benne semmi komolyabb tuning amit a Storeba lehet venni akkor ez is azt bizonyítja hogy mindkettő autó jól megy. Viszont ha van benne 3-4 kulcsos tuning akkor abban igazam van hogy a Murci a maga kis 2 kulcsos tuningjával azért nem is rossz autó így van?
-
Crowent
tag
válasz
DeadBullet #9626 üzenetére
Azért ez 1 kicsit túlzás (megint csak). Annyira nem tudtál lehagyni mint ahogy ezt itt előadtad. Viszont ha azt nézed hogy az Én Murcimba sima 2 kulcsos szar cuccok vannak ugye amit alapból adnak rá, akkor ahhoz képest igen csak jól megy! Nem tudom hogy kinek van FULL Ultrás Murcija, de (szerintem) ultrás cuccokkkal megfogható a Porsche is. A Te kocsidba meg szinte biztos hogy komolyabb tuning van, az enyémbe meg alap, mégis egyenesbe a hátam mögött voltál max 15-20 méterre ( de mégis csak a hátam mögött voltál). Mondhat akárki akármit, mondhatja bárki hogy a Murci az egy adag szar illetve azt is hogy a Porsche-hoz sehol nincs, majd meglátjuk ha sikerül Ultrás cuccokat belerakni a Murciba hogy milyen lesz a Porschehoz képest. Engem meggyőzött, eddig rengeteg versenyt nyertem, ha nem akkor csakis a bénaságomnak köszönhető hogy nem, illetve azért mert full Ultrás Koenigseggek ellen illetve Murcik ellen az enyém (még) semmit nem ér. Bár Koenigsegget nem hiszem hogy megfogom még Ultrás cuccokkal sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest