Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
tutuhawer #943 üzenetére
Még egy észrevétel.
Én úgy látom, hogy a team escape már nagyon is verseny. Valakinek annyira, hogy mindent elkövet, hogy ne tudd őt semmilyen szín alatt követni, ne adja isten megelőzni. Összedönt rombol mindent ami a mögötte jövőket akadályozza.
Sajnos ehhez kell alkalmazkodni és átvenni az ő stílusukat, mert különben csak jól megszívja az ember fia. Tapasztalatból beszélek.
Más.
A minap jól elkalapált több ízben egy Silvia (autó). Pedig én Murcival voltam és esélyem sem volt ellene az xy kanyargós pályán. Gondoltam, CSALÓ. De nem! Fogtam magam és Silvikémmel én is kiálltam BMW M5-el Murcival, Vettével szóval az összes Tier 3-as brigáddal (tutuhawer kedvéért megjegyezném, rendes versenyben) és láss csodát mondhatni simán már majdnem hogy könnyedén nyertem a nagyágyúkkal szemben.
Most akkor ez hogy is van? -
SylarHUN
senior tag
válasz
tutuhawer #943 üzenetére
Valóban team escape-ben mértem a dolgot. Azt is bevallom, hogy már nem várok senkire a célvonalon, számtalanszor emiatt kaptak el a rendőrök mert várakoztam, visszafelé mentem a pályán a többiekre várva. Ja és még ráadásul nem hogy csak elkaptak, de még be sem fejeztem a futamot emiatt.
Este volt némi pH-s rendszer zűr, mert az előző posztom 3x van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest