- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- SSD kibeszélő
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Válaszolok én is. Igen, cheaterek vannak, akik gyorsabban mennek, teleportálnak, lökdösnek, meg lefagyások is vannak, ami miatt most ide be tudok írni... A silviák meg elhúznak, mert a t1 legjobb gépei közt vannak, ha nem a legjobbak
szerk: a priority login meg legalábbis érdekes, mert van olyan béta teszter starter pakkos, akit ugyanúgy megvárakoztatott...
szerk: a szerver most lelassult, de nagyon. -
NFree
addikt
Nekem van sylviam , mazdam , s annyit mondok hogy néha olyan meglepetést okoznak emberek gyengébb kocsikkal , hogy nem győzök lesni . mert tudom mire képes a két autó s néha sokkal gyengébb kocsik ugy álva hagynak hogy csak lesek , de mind1 , ma már töbször felmérgeltem magam de nagyon, a lényeg nehogy azt hidjétek hogy nem tudok veszteni mert tudok , ha látom , hogy hogy vernek el , de ezeket nem is átom csak eltünnek és kész.
Mia fene van most a szeroval , alig megy .
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest