Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
amúgy szerintem is az mert annyival brutálisabban nem megy az ultra cuccokkal adott dög ..
minap haver ellen futottam neki full ultra verdája van és annyira nem estem hasra mint amennyire vártam
én ellene pro tuned a1 el mentem neki meg ultrája volt .. nem azt mondom hogy nem megy , csak azt hogy nem brutálisan jobban 
Új hozzászólás Aktív témák

- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Társasjáték topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Eladó Bowers & Wilkins ASW608 mélysugárzó, fekete
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
én ellene pro tuned a1 el mentem neki meg ultrája volt .. nem azt mondom hogy nem megy , csak azt hogy nem brutálisan jobban