- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- "Lopakodó" változatot kapott az MSI egyik AMD-s Tomahawk alaplapja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
hmmmm... vagyok én
azt hittem, kerülsz engem
A viccet félretéve fenn vagyok én, és a kocsik tuningjait nem tudod elbaszni, mondom is, hogy miért: lehet kombinálni a 2 tuningmester oldalról a színes alkatrészeket, de a nagyokosok 3 kék 3 pirossal tépnek. a SuperBee charger is jól megy, teljesen épkézláb futamokat lehet vele menni. Aki nem tudja megülni ezt a színkombit, az elolvassa a segítséget, belenyúl, és hátha jobb lesz. Van ismerősöm, aki széttép sokmindenkit a 3kék 3piros McLarennel, Én nem tudtam kezelni, igaz nem is volt teljesen pro tuned. Hozzányúltam és kezesebb lett - nekem. Attól még a 3kék 3piros kombi legyőz engem. Ok így a dolog? tehát jó a 3 kék 3 piros, mert a világranglista nem hazudik - már ami a tiszta versenyzőket illeti
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kuponkunyeráló
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Spórolós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest