- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
hmmmm... vagyok én
azt hittem, kerülsz engem
A viccet félretéve fenn vagyok én, és a kocsik tuningjait nem tudod elbaszni, mondom is, hogy miért: lehet kombinálni a 2 tuningmester oldalról a színes alkatrészeket, de a nagyokosok 3 kék 3 pirossal tépnek. a SuperBee charger is jól megy, teljesen épkézláb futamokat lehet vele menni. Aki nem tudja megülni ezt a színkombit, az elolvassa a segítséget, belenyúl, és hátha jobb lesz. Van ismerősöm, aki széttép sokmindenkit a 3kék 3piros McLarennel, Én nem tudtam kezelni, igaz nem is volt teljesen pro tuned. Hozzányúltam és kezesebb lett - nekem. Attól még a 3kék 3piros kombi legyőz engem. Ok így a dolog? tehát jó a 3 kék 3 piros, mert a világranglista nem hazudik - már ami a tiszta versenyzőket illeti
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged