- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Nekem a Corvett Z06 Carbon úgy van ahogy megvehető így nem az a brutál és hagyom is mivel a kanyarban sokkal lassabb lenne mint az RTR-X ami full tuningos és hát nem nagyon van ami el tudna menni mellette a 911 GT3-ak 660-680-as stat-al is csak úgy tudnak előzni perfect alatt ha nyom mellé egy tankot, akkor is éppen hogy .
(#7225) SylarHUN A Gallardo Cop verzió nemcsak szép de nagyon jól is megy. Dobtam rá egy szélsietést így a csúszkálás teljesen megszűnt nem tudom miért és hogyan de eddig ez a leggyorsabb HS-n, 2,00s alatt megy erőlködés és PU nélkül. Eddig a legjobb 1,45s körüli bár itt pont nem ez a fontos.
A másik nagy kedvenc a Bentley TE verzió különösen a hangja húzatás után gázelvételre egy ép zuhanó bombára emlékeztet a váltása meg mintha a fel is robbant volna olyat dörren (érdemes egy jó minőségű fejhallgatón figyelni úgy nagyon joúúú).(7226) Nfree: A ramolás ellen legjobb egy RTR-X ha nincs bánhatod, szerencsétlen próbálkozások voltak rá hogy letoljanak a pályáról de a legtöbbnél visszanyalt a fagyi és egy egyszerű kormányzással belekerültek a rammerek a falba. Bár megvallva én nem tartom sportszerűnek ezért nem is alkalmazom ha el tud menni mellettem menjen max. zárom az íveket de nem tolom le pláne nem ütöm ki szándékosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest