Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• UFO1

senior tag

válasz milomi #7223 üzenetére

Nekem a Corvett Z06 Carbon úgy van ahogy megvehető így nem az a brutál és hagyom is mivel a kanyarban sokkal lassabb lenne mint az RTR-X ami full tuningos és hát nem nagyon van ami el tudna menni mellette a 911 GT3-ak 660-680-as stat-al is csak úgy tudnak előzni perfect alatt ha nyom mellé egy tankot, akkor is éppen hogy . :K

(#7225) SylarHUN A Gallardo Cop verzió nemcsak szép de nagyon jól is megy. Dobtam rá egy szélsietést így a csúszkálás teljesen megszűnt nem tudom miért és hogyan de eddig ez a leggyorsabb HS-n, 2,00s alatt megy erőlködés és PU nélkül. Eddig a legjobb 1,45s körüli bár itt pont nem ez a fontos.
    A másik nagy kedvenc a Bentley TE verzió különösen a hangja húzatás után gázelvételre egy ép zuhanó bombára emlékeztet a váltása meg mintha a fel is robbant volna olyat dörren (érdemes egy jó minőségű fejhallgatón figyelni úgy nagyon joúúú). :D

(7226) Nfree: A ramolás ellen legjobb egy RTR-X ha nincs bánhatod, szerencsétlen próbálkozások voltak rá hogy letoljanak a pályáról de a legtöbbnél visszanyalt a fagyi és egy egyszerű kormányzással belekerültek a rammerek a falba. Bár megvallva én nem tartom sportszerűnek ezért nem is alkalmazom ha el tud menni mellettem menjen max. zárom az íveket de nem tolom le pláne nem ütöm ki szándékosan. :(

Új hozzászólás Aktív témák