- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzso
aktív tag
válasz
tutuhawer #6717 üzenetére
De hát egy gyerek, 14 éves.
Nem értem miért kellene vele törődnöm. Én nem akarok az ő szintjén lenni, vagy lesüllyedni. De ha te úgy érzed hogy kell, és ez egy elégtétel neked hogy lenullázták mert fölnyomtad, nyomtátok, hát legyen. De akkor én a te szinteden sem akarok lenni, és, szerintem, nem is vagyok.
Én igen sokat költöttem a játékra (nem hirdettem folyamatosan hogy Boost -ot nem és pfuj) de nem azért mert első akarok lenni és bánt hogy ha megelőznek, csak jól akarok szórakozni és kész. Persze engem is dühít néha hogy csalással elvernek, nem vagyok hibátlan, de, ahogy nagyon sok csaló mondja, te is megteheted hogy használod. Tulajdonképpen ez nem csak az ő hibájuk, ők csak használják azt amit mások elkészítettek. De, elsősorban, az EA a hibás mert ez ellen semmit nem tesz, nem akadályozza meg a trainerek használatát.
Mindegy, ezen nem akarok vitát nyitni, mindenki tegyen belátása szerint, de ne papoljunk itt a közösségről mikor egyéni sérelmekről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- OLCSÓ MONITOROK
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest