Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzso
aktív tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
De hát egy gyerek, 14 éves.
Nem értem miért kellene vele törődnöm. Én nem akarok az ő szintjén lenni, vagy lesüllyedni. De ha te úgy érzed hogy kell, és ez egy elégtétel neked hogy lenullázták mert fölnyomtad, nyomtátok, hát legyen. De akkor én a te szinteden sem akarok lenni, és, szerintem, nem is vagyok.
Én igen sokat költöttem a játékra (nem hirdettem folyamatosan hogy Boost -ot nem és pfuj) de nem azért mert első akarok lenni és bánt hogy ha megelőznek, csak jól akarok szórakozni és kész. Persze engem is dühít néha hogy csalással elvernek, nem vagyok hibátlan, de, ahogy nagyon sok csaló mondja, te is megteheted hogy használod. Tulajdonképpen ez nem csak az ő hibájuk, ők csak használják azt amit mások elkészítettek. De, elsősorban, az EA a hibás mert ez ellen semmit nem tesz, nem akadályozza meg a trainerek használatát.
Mindegy, ezen nem akarok vitát nyitni, mindenki tegyen belátása szerint, de ne papoljunk itt a közösségről mikor egyéni sérelmekről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest