Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Tegnap Rioverfronton nyertem T2-es Ventura turbót, szóval nem csak ott dobál partokat.
mod:
csab991:
Jaja könnyen betáncol a hátsója de azért korrektül uralható kis gyakorlással. Szóval nem rossz a 959 se, csak az M3 semlegesebben viselkedik alapból (mind a kettőből full tuning mentes példányt próbáltam).
-
tutuhawer
őstag
A team-ger. net a játékosok által szerkesztett oldal, és hiányos, mert nem sokan fejlesztik, azaz: baromira a többi pálya is jó, csak te nem tudod. hwy99 and state a kedvenc pldám, ahol egy magyar srác minden pro-t, improved,sport és tuned cuccot megnyert már szinte. Ami még ide jön:
ki mondja azt, ki állíthatja azt, hogy pl eagle drive 100 futam X db cuccot ad, és gray point 100 futam pedig kevesebbet? Senki. Csak ezek itt mind gyors pályák, de senki nem mondta, hogy jobban adnak, csak hisszük, hogy igen, pedig közel sem. Csak gyorsabban fordítod ki a 30-40-50 darab kártyából a powerupokat
Menj, ahol jónak gondolod, én little italyn szeretek manapság bagyon, meg ironhoese and coast. De ez se ér neked semmi, mert neked ezek lehet, hogy szart se adnak. Magadnak kell menni a magad pályáin. Aki szeretné frissítttetni a team-ger.netet, Drago oldalát:
[link]
Egyéb:
ITT A KÉP, HOGYAN KELL A FREE ROAM SZŰRŐT BEKAPCSOLNI, HOGY CSAK A 3-AS CSATORNA LÁTSZÓDJON, VAGY HA GROUPBAN VAGY, AKKOR CSAK AZ:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS ROG STRIX G17 (2022) gamer laptop
- AMD Ryzen 5 9600X box, közel 3 év garival !!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Menj, ahol jónak gondolod, én little italyn szeretek manapság bagyon, meg ironhoese and coast. De ez se ér neked semmi, mert neked ezek lehet, hogy szart se adnak. Magadnak kell menni a magad pályáin. Aki szeretné frissítttetni a team-ger.netet, Drago oldalát: