-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
callmeakos #4306 üzenetére
figy nagyon véletlen volt dobáltam a nitrót mint a fene, de ha gondolod egyszer megmutatom , hogy lehet ott jól menni , de a 2.45 is über idő
de az megvan 959 is.
A lényeg rajtnál sling s elindul mint afene utánna jugger takaritani alagut után 1 nitró utánna enyhe bal és jobb felfelfele jobb és rögtön nitró , utánna már csak akkor nitrózok ha az építkezéshez értem , meg a legvégén ahogy elhagytam a hordókat s bevettem a kanyart a célba már berepűlök.(#4307) 1NST1G8R
Mondom azért csak gondolatok vannak a fejemben , de kijelenteni nem akarom , mind1 azok über idők , s azokat soha nem fogom megfogni , egy ien idő hajhászásnál nagyon el lehet használni a power uppokat. s akkor azt is venni kell , kiürültem tegnap most majd privátoznom kell, hogy vissza jöjjön.
Az az oldal amit linkeltél érdekelne de nem értem sajna. te mit bogoztál ki belőlle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest