Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
Valahogy mikor megláttam ezt az sg-s felhasználónevet rögtön beugrott kiről van szó
Az lelkes próbálkozásai, hogy tiszta lappal legyen ismét király már már mesébe illő főleg mikor Sunnyt csíterezi. Miközben Viktorkát védi aki nyilvánvalóan sáros volt. Fel kellene már nőni pajtikám!
-
tutuhawer
őstag
kukáztam egy leselejtezett irodai számítógépet, nem fut sok játék, csak a EA sports Fifa World. Hasonlóan ingyenes, mint ez a fos, hasonlóan betonbiztos, mint ez a játék, képzelheted, mekkora élmény.
Pedig összeszedtem egy korrekt brazil csapatot, elég jól is megy a játék, de szét akad, szakad, laggol, kilép, pedig ha zsinórban tisztességesen játszunk, magasabb szorzóval számolja a játékpénzt. Kár, hogy állandóan kilép mindenkinek, a fórum meg egy fos, használni se tudom, olvasni se, hogy a többieknek mi a gond a játékkal. EA termék.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jogász topic
- Proxmox VE
- Matematika topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Microsoft Excel topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest