-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #17263 üzenetére
Ha csak úgy beledobáltad akkor gratulálok sikerült a legjobban gyorsuló színsorba belelőni (a felső 3, de a rugó is jó), ha nehezen fordul, akkor P fék, vagy P/K gumi, de csak az egyiket, mert elkönnyül tőle (a kéktől nem) és nem fog tapadni. Lehet már 1-töl is instabilabb lesz, ha jól kanyarodik (ültetés nélkül jobban) én így hagynám.
-
chris1997
aktív tag
válasz
Tud azért még az az öreg Murci SV
Grat, én privátoztam haverral, aztán kilépett és bedobott abba a lobbyba. Valahogy nem engedhettem, hogy az a Zondás ott hagyja a Murcielago SV-m
-
Brumi˘
addikt
válasz
Ha jol emlékszem régen a K-K-K-K/P-P-P sorra esküdtek. Nekem S-K-K-P-P-P van benne és eléggé vadul megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged