Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ha csak úgy beledobáltad akkor gratulálok sikerült a legjobban gyorsuló színsorba belelőni (a felső 3, de a rugó is jó), ha nehezen fordul, akkor P fék, vagy P/K gumi, de csak az egyiket, mert elkönnyül tőle (a kéktől nem) és nem fog tapadni. Lehet már 1-töl is instabilabb lesz, ha jól kanyarodik (ültetés nélkül jobban) én így hagynám.
-
chris1997
aktív tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Tud azért még az az öreg Murci SV
Grat, én privátoztam haverral, aztán kilépett és bedobott abba a lobbyba. Valahogy nem engedhettem, hogy az a Zondás ott hagyja a Murcielago SV-m 
-
Brumi˘
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ha jol emlékszem régen a K-K-K-K/P-P-P sorra esküdtek. Nekem S-K-K-P-P-P van benne és eléggé vadul megy.
Új hozzászólás Aktív témák

- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Goddess of Victory:Nikke
- Hisense LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Eladó MacBook Air M1 (2020) - 16 GB RAM / 256 GB SSD, újszerű állapotban, extrákkal!
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- Samsung Galaxy watch Ultra 2024 47mm Titán+zafir sim kártyás 2026.11.16 Media gari
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Grat, én privátoztam haverral, aztán kilépett és bedobott abba a lobbyba. Valahogy nem engedhettem, hogy az a Zondás ott hagyja a Murcielago SV-m