Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Hohó, akkor lehet mégis a Skyline lesz a favorit, mért csak most mondod hogy jól gyorsul?
Nekem az a lényeg hogy a rajtnál elől legyek, szerintem 90%-ban ettől függ hogy nyersz-e, mert középről multiban szinte lehetetlen feljönni, ahhoz nagyon nagy szerencse kell. Másrészt ha már az elején első vagy nem tudnak koccolni veled, sőt zúzhatod a leomló elemeket a többiekre ami még egy plusz, és kompenzája a kisebb végsebességet.Azt hogy érted hogy nem kéne 90%-on menned multiban?
Új hozzászólás Aktív témák

- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- Honor Magic 6 Pro Epic Green Használt, karcmentes garancia 2027. 10. 31-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem az a lényeg hogy a rajtnál elől legyek, szerintem 90%-ban ettől függ hogy nyersz-e, mert középről multiban szinte lehetetlen feljönni, ahhoz nagyon nagy szerencse kell. Másrészt ha már az elején első vagy nem tudnak koccolni veled, sőt zúzhatod a leomló elemeket a többiekre ami még egy plusz, és kompenzája a kisebb végsebességet.