Hirdetés
- Egérpad topik
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #12248 üzenetére
Hu most hirtelen nem is tudom meik kocsirol beszélsz, E30 ez a régi T2 es bmw lenne? a sport evulution?
Mert sajna soha nem volt rajta body , féltem elkurja a kanyarodást, és nem vettem rá , most meg le van már teljesen butítva
Vissza térve a mustánghoz , megfogattam soha többé nem kérdezek meg senkit , hogy mien színsor van a kocsiába , de engem a te mustangod érdekelne nagyon , hamár annyira megy.Más Ufo
Azért a számok azok számok , de az rs jóval nagyobb segberugást kap a mustanghoz képest, csak ezért versenyképes a kocsi a mai napig, egyébkán már egy lfa megverné, de lehet megint tévedek.Más
Mentem ma a cinque -val a spade streeten 1.06 os kört, ami nem rossz, de utánna nem bírtam, azt is elsőre, és elfüstöltem 80db nitrotMegyek ma Hs ezni egész este azt tolom sziasztok. pussz
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Egérpad topik
- Hegesztés topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest