- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Patrick #11848 üzenetére
sokan nitróznak a falra, és úgy mennek, azt tuti, de mindig eszembe jut az F1-es szimulátorból érkezett valaha volt egyik legkiválóbb magyar nfsworld versenyzőtársam, aki motorháztetőről nem falazott, és bizony komolyan hasított. Már nem játszik sajnos, de talán majd egyszer visszatér pár körre. Szóval nem is kell falazni minden áron, persze van, 1-2 kanyar, ahol muszáj
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Patrick #11848 üzenetére
Az a legjobb, amikor megyek az egyenesben előttem pedig az egyik elvtárs száguld. Én szépen elkezdek lassítani mert a kanyar már majdnem előttem, ő bekapcsolja a juggernautot, neki is száll a falnak, de a juggernaut miatt a sebességvesztése elhanyagolható, gyakorlatilag majdnem jobban gyorsított ki mint én, aki normálisan gázelvétel és apró fékezés kombinációjával vettem be a kanyart.
Az ütközésen sokszor veszít az ember, bár volt már olyan, hogy valaki oldalról szállt neki szándékosan az R35 specV autómnak, de ő maradt alul.(#11844) V.Dave: Örülök, hogy tetszett, a bucskázott szót nem tudtam kihagyni, egyszerűen nem volt jobb fogalom a repertoáromban arra a mozgáskombinációra, amit szegény LP 670-em volt kénytelen elszenvedni az incidens során.
Még ehhez kapcsolódva, a nagy ütközések, borulások stb. esetén elég zavaró (még mindig) belátni az autó üres, fekete belsejébe, ezt a bugot lassan orvosolhatnák már tényleg. Viszont pozitív változásként értékelem, hogy nagyban nőtt nálam az utóbbi időben a játék stabilitása, alig van fagyás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest