Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Köszi előre is.
egyelőre csak ismerkedés volt tegnap este...vettem 1-2 tuningot..de semmi komolyat.
Azt láttam,hogy itt is hasonlóan van kitalálva a tuning része mint más online versenyeknél,hogy ami jól néz ki azért valóban perkálni kell/kéne.
pl. szép, valódi márkás felni csak igazi pénzért vásárolható.Tegnap este toltam pár versenyt köztük ilyen menekülőset is. Az volt a furcsa,hogy magasabb szintű versenyzőket is szinte simán megvertem.
6-7 versenyből 2-szer lettem második, a többit nyertem.

Ami nem tetszik, azokat a támadó cuccok...azt kár volt beletenni. Ha lenne egy "battle" mód akkor ott elmenne persze, de sima verseny közbe rád küldik úgy,hogy mondjuk 5 körből 4-en vezetsz...elég bosszantó.
De jó a játék. Ami még aggaszt, szintén más játékoknál is tapasztalható,hogy a versenyeken nyert pénz nem sokat ér, alig lehet nyerni de az alkatrészek árai magasak.
Gondolom ez ösztönzés,hogy költsük a pénzt. Értem...csak kár..

Új hozzászólás Aktív témák

- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360S
- SHOKZ headsetek
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest