-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
Érdekes dolog PU nélkül versenyezni,12-ből 10 win D-n.
Kár hogy kidobott.
Desmond74 Remélem kilökik alólad az új acc-ot megint.
-
tupacamaru
veterán
Na mindenki mást mond én meg angolul nem értek sajnos, de ráérek, gondolom nem veszik ki az autókat a gift-ből ha egyszer ki lehet majd váltani. Kettőt használnék is belőle. Az a szomorú hogy mindig a tiszta játékosok járnak szarul.
-
tupacamaru
veterán
válasz
csiles #16329 üzenetére
Én sem használtam ki, ezek szerint csak pár olyan játékos van mint én?? Hát ez elég szomorú.
Én megszenvedtem minden acsi pontért keményen, se homokdoboz se semmi, és igen, bűszke vagyok rá. Pedig én egy szar játékos vagyok, mégis haladok lassan.
Most akkor ezeket a gifteket egyszer sem lehet kiváltani?
Vagy egyszer ki lehet csak többször nem?
Már lenne hét Porsche-m és csak kettő lenne egyforma.
bozont Ha versenyezni kell akkor mindenképpen a 911 GT2-őt vedd meg, jól felskillezve és tuningolva nagyon jó gép szerintem.
-
tupacamaru
veterán
válasz
noblem1983 #16238 üzenetére
Ma nyertem egy 50-es nitro pakkot, ilyen még nem volt.
-
tupacamaru
veterán
válasz
callmeakos #16234 üzenetére
Mégsem a 997-es lett IGC-s, hanem a sima.
Úgyhogy veszek is egyet.
-
tupacamaru
veterán
válasz
callmeakos #16215 üzenetére
Csak nem az lesz t'án.
-
tupacamaru
veterán
válasz
callmeakos #16164 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
E-Class is kivégezve.
Jöhet a D. Felvittem a Sirocco-t, elég jól használható szerintem, nekem jobban bejön a Pontiak-tól, de lehet hogy kanyargós pályán a Pontiac a jobb, de a mostanin utol érem a hosszú egyenesben. A Perfect Start RPM-be mi szól még bele?
Én ma E-Class-on nyertem egy sárgfa ultra motort, egy sárga ultra féket, egy kék ultra féket meg egy race kék turbót.
Igaz eddig sohasem adott semmi jót, csak 1* szarokat.
-
tupacamaru
veterán
210 E-Class győzelem, haladok, de keservesen. Szerintem a héten már nem lesz meg.
-
tupacamaru
veterán
válasz
callmeakos #16094 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
Van létjogosultsága a Sirocco-nak D-ben, vagy felejtős? Csak azért mert fel van Skill-ezve rendesen és nem szivesen hagynám veszni.
eLit-MiLan A mult heti A-s pályán 200-at nyertem egy hét alatt.
Örülök ha E-ben 20-at megnyerek.
Brumi˘ Én a Renault Sport Mégan-al próbálkozok majd.
-
tupacamaru
veterán
THX a válaszokat.
Meddig lesznek ilyen szarok a Class-os versenyek? A-ban elég jól el voltam, mondjuk erős kocsim is volt
, de ez az E-Class, ez valami csúcs.
Ilyen lesz a többi is?
-
tupacamaru
veterán
A Nissan GT-R SpecV-be milyen színű cuccokat érdemes tenni? Nem lesz ultra és csak TE-re lesz használva. Ja és milyen skill-eket tegyek bele? Teljesen lalikus vagyok ebbe a témában.
-
tupacamaru
veterán
Nyomom az A-s versenyeket és olyan jó lobby-ba voltam hogy nem mentem javítani a gépet mégis nyertem.
Nem akartam kilépni ezért. Volt egy másik srác is akinek megjelent a kis piros háromszög az alkatrészes oszlop alatt. Akik beléptek úgy húztak el mint a huzat, gondolom azt hitték hogy két csaló is van a lobby-ban.
Sikerült így egy pár nyerést elérnem.
Meg kellene csinálni a héten, mert ez elég jó pálya még nekem is.
-
tupacamaru
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #15932 üzenetére
Egy másik 3-as szintű Acc-ba most váltottam be a kódot és ott egy RS3 4.0-át adott.
-
tupacamaru
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #15924 üzenetére
Nem akarom eladni semmi képpen, úgy öntöttem hogy csak Porsche-val nyomulok.
Ez lesz a negyedik, legalább nem kell Boost-ért megvenni.
Azt hittem hogy ez is ilyen 1 napos kód, de mire fel adtak egy ilyen jó gépet mindenkinek?
Már csak egy jó színsor kellene bel.
-
tupacamaru
veterán
Eddig még nem találkoztam ilyen csalással, de ma igen. A mostani A-s pályán lerövidítették az utat, tehát elhagyta a pályát és visszajöt rá megint. Két ilyen eset is volt ma és mind a kettő máshol csinálta meg ezt.
-
tupacamaru
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #15866 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
A 125. A-Class győzelemre adot egy sárga Ultra motort, bele is tettem a GT2-be, mert a kékre várhatok.
-
tupacamaru
veterán
válasz
szakalistvan #15801 üzenetére
Dragnál csak a Drag Skill-eket veszi figyelembe, mnást felesleges berakni ha csak azon mész az adott autóval. 75% szárnyas kerék és 100% olajos kanna a max amit betehetsz.
A RAM minden ütközésnél növeli a kocsi súlyát vagy csak akkor ha nyomom a Jugger-t?
-
tupacamaru
veterán
Ha már úgyse megy a játék akkor feltennék pár kérdést.
B-C-D-Class-os versenyekre milyen autóval vágjak neki? S-ben van létjogosultsága egy Carrera GT-nek mert gonolom egy GT3-nak nem sok?
-
tupacamaru
veterán
-1 Boost-om van, eddig 1008 volt.
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #15681 üzenetére
THX.
noxwill
Három ilyennek tudnék most örülni, de legalább kettő jó lenne most.
Az egyik a Drag-os Murciba kellene, bár így piros motorral is elég jól hasít, a másik pedig a GT2-be, mert abba zöld van most és gondolom a kék jobb lenne.
-
tupacamaru
veterán
Sikerült a 80. E-Class-os versenyt is megnyerni, halad ez.
-
tupacamaru
veterán
válasz
callmeakos #15653 üzenetére
Én már nem tudok örülni zöld cuccoknak.
Tegnap kicsréltem a GT2-be a piros féket sárgára és sokkal jobb lett a vezethetőség, már nem farol ki éles kanyarokban. A vége most P-S-S, már csak az elejébe kellenének értelmes cuccok.
-
tupacamaru
veterán
válasz
callmeakos #15623 üzenetére
Jól néz ki de Porshe alól a gyári felnit kivenni................
Most dobott ki a játék és nem enged vissza se, nálatok mi a helyzet?
-
tupacamaru
veterán
válasz
odébbb #15583 üzenetére
Addig jár a korsó a kútra............
Shokkolo Asszem hetente, csütörtökönként szokott frissülni a dolog. Három autó kikerül és három új jön helyette. Ezen a héten a BMW M6 Convertible, Audi Quattro 20 V és a Porsche 959 kapható IGC-ért. A maradék állandóan IGC-s autó.
-
-
tupacamaru
veterán
Van egy Lambó 640 Drag Edition, 60% kannával tud 3 multit váltani?
-
tupacamaru
veterán
A játék ilyen ritkán dob kék cuccokat vagy rossz helyen versenyzek? Tele vagyok piros és zöld alkatrészekkel, meg néha dob sárgát is de kéket alig. Két motor meg turbó nagyon kellene.
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #15407 üzenetére
GT3 van, de azt butítani kell hogy beférjen A-Class-ba és akkor a végsebessége miatt verhető.
-
-
tupacamaru
veterán
5 E-Class nyerés, jeeee!
-
tupacamaru
veterán
Csináltam egy Sirocco-t E-Class-ba. Hát elég kemény versenyek vannak azért, állítom hogy A-ban egyszerűbb volt nyerni, de kettőt már sikerült így is.
-
tupacamaru
veterán
válasz
noblem1983 #15292 üzenetére
Egy nagy vicc ez a játék.
Még jó hy eddig nem találkoztam ilyennel.
-
tupacamaru
veterán
Megvan 500 Drag győzelem, de a speedhack-esek jelen vannak.
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #15154 üzenetére
Igen.
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #15148 üzenetére
Az én autó vegyesfelvágott, piros motor, zöld turbó, kék váltó. 10.90-et tudok vele menni és 306 km/h a vége a hídon.
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #15133 üzenetére
A TopSpeed az nem semmi azért.
Kék motorod van?
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #15128 üzenetére
És mennyi ilyen van.............
A bömöst jól felhúztad.
-
tupacamaru
veterán
Nem értem hogy valaki egyszer használ Finishhack-et és kapja a ban-t, de van olyan akivel hetek óta találkozok, folyamatosan csinálja és még mindig nam ban-olták.
Ja, és hiába tolja be nullás idővel, most már nem ad suskát rá a többieknek.
Lemaradtam a Porsche akcióról, vajon mikor lesz legközelebb?
-
tupacamaru
veterán
Van olyan IGC-s autó amit kifejezetten érdemes rendőrök ellen felszerszámozni, vagy mindegy?
-
tupacamaru
veterán
Ma frissített megin vagy 20 megát.
-
tupacamaru
veterán
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #14959 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #14958 üzenetére
[link] Mai termés.
-
tupacamaru
veterán
Akkor valaki leírná hogy hogyan kell reportolni úgy hogy képet vagy videó linket tudjak küldeni? Mert az hogy a játékba beirod hogy csal az kb annyit jelent mint halottnak a csók.
-
tupacamaru
veterán
válasz
callmeakos #14858 üzenetére
S-ben esélytelen, de A-ban már nyertem 44-et vele.
Három sárga elől és egy zöld gumi hátul.
PowerUp-nál van valamilyen limit, mert közelítek a 600 nitro-hoz?
-
tupacamaru
veterán
válasz
callmeakos #14853 üzenetére
Én csak azzal játszok és elég feltünő a változás így egyik napról a másikra.
-
tupacamaru
veterán
válasz
callmeakos #14849 üzenetére
Ja, valami lett vele, mert tuti nem ilyen volt. Jobban reagál a kormányra is szerintem, meg a gyorsulása is sokkal jobb lett. Alkatrész nem lett változtatva hetek óta mert vissza van butitva 749-re. Fék és rugó nincs is benne.
-
tupacamaru
veterán
Megbolondult a Porsche-m, két napja úgy megy mint a rakéta, pedig a fele alkatrész hiányzik belőle.
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #14823 üzenetére
Én tegnap lefestettem és utána nem tudtam csinálni egy Perfect Start-ot sem, ki kellett lépnem és újra vissza.
-
tupacamaru
veterán
Na meglett a 200 Dragwin, most már a szárnyas kerék 75%-on van. 10.9-es idő Rockport-on, talán lesz még jobb is.
Ha az RS 4.0-ás Porsche-ból kiszedek mindent akkor mekkora lesz az Overall-ja??
-
tupacamaru
veterán
Hol lehet kék motort nyerni? Kellene egy a drag-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Autós kamerák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest