-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csak IGC
tag
Háh nekem 2 autóm van az evora meg a murcielago szóval ha jobb tuning cuccok lesznek benne meg meglesz mindkettőbe a megfelelő skillrendszer én is ott leszek a visszapillantóba áám
Nemtudom észrevette-e valaki de High stakes -ösön az első szögesnél ugye én mindig jobb oldalt szépen falmellett kilehet kerülni a szögest,De a murcielago-val ezt mindig benézem mert ott nem lehet úgy elmenni hogy ne menjen bele a hátsókerék a szögesbe de lehet az első is kiszokott lyukadni.Max akkor tudok elmenni ott ha középütt a Rhinó bácsikat támadom meg vagy egy rendőr odaszorít a falhoz a szögesnél vagy szerencsém van vagy valaki áttörte Rhino bácsikájékat.Széles autó áh, nembaj, evorával szépen elférek.
-
csak IGC
tag
Amúgy meg találtam egy ilyen nfs world tuning calculator -t beírjátok google-ba rögtön az első találat, nézzétek meg ha valakinek van kedve.
-
csak IGC
tag
Amúgy Micsurin szerintem a 30lvl-es autókra gondolt ami 600.000 dolcsi-ba kerülnek.Tudjátok Gallardo,R8,GTR 35.De ez nembiztos csak sejtem.
-
csak IGC
tag
Szerintetek ez a skill rendszer jó?(mindegyik 3 csillagos természetesen) :
2db Lightning Reflex
1db Early Powerups
1db Perfect Start Duration
1db Extended Nitrous vagy Super Shot -
csak IGC
tag
Jah bocsánat nem kérdeztem semmit csak úgy látszódik mint a naplemente mert a földről visszaverődik a fény és tisztára olyan.
-
csak IGC
tag
Lotus Evora,Lamborghini Murcielago nekem csak ez a két autóm van és boldog vagyok. Egyenlőre míg nem lesz boostom, annyi, hogy vegyek egy másik t3masat.
-
csak IGC
tag
válasz
noblem1983 #9566 üzenetére
ja oké nemtudtam hogy kivették belőle meg azt sem hogybent volt.
-
csak IGC
tag
Corvette zr1 vagy z06 nemtudom melyik volt de CARBON LIMITED-es volt és elég jól ment, csak azt nemtudom honnan szülte a carbon limited-jét.
-
csak IGC
tag
Holnap is lehet még aktiválni a kódot vagy csak ma mert akkor megyek aludni nem várakozok. http://www.youtube.com/watch?v=nywzj-8YzeA
-
csak IGC
tag
válasz
callmeakos #9429 üzenetére
Gondoltam én is erre a camaro-ra de mondom az elcamino jobb de evo 8-ra meg lenne bátorságom költeni csak nemtudom megérné -e, vagy akkor inkább el camino?nembirok választani.segíts nembirok dönteni.
-
csak IGC
tag
el camino vagy megpróbálkozzak egy evo 8-assal mert kedvenceim az evok.Mert szeretnék egy gyilkos t2es autót.
-
csak IGC
tag
Szerintetek melyik a jobb elcamino ss vagy camaro zl1?
-
csak IGC
tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy a karosszéria elemek(bodykittek), kerékméret, süllyesztés .Ezek mennyire számítanak a játékban?Tehát arra szeretnék kilyukadni hogy mondjuk ha felteszek egy sima bodykittet vagy bostos bodykitett az automra akkor jobb lesz a légellenállás,és jobban tapad ugye, de az irányíthatatlanabb autoknál nemhiszem hogy olyan jó ha tapad mert még irányíthatatlanabb lesz kanyarba, például mert valamelyik autónál kicsit csúszva veszi be a kanyart, meg a plusz tömeg , nagyobb sebességnél már lassabban gyorsul mert több a tömeg, meg a hátsó spoiler ami ugye a csomagtarton van vagyis légterelő annak sem mindegy hogy milyen akkor az alakja merre van a dőlésszöge? Kerékméret ez is számít akkor? az sem mindegy hogy hanyas van rajta mert a kissebbet jobban meghatjtsa ,nagyobb sebességnél is de kissebb a tapadás, de a nagyobb méretű kereket nagyobb sebességnél már nem úgy hajtja meg mint a kissebb méretűeket de jobb a tapadás.Süllyesztés->ha lesüllyesztem jobban gyorsul de kicsit rosszabban kanyarodik? vagy hogy van ez? Létszives mesélje már el nekem valaki hogy minél mennyire hogy számítanak ezek a dolgok.Köszönöm. -
csak IGC
tag
Sziasztok
itt még új vagyok.
És azt szeretném megkérdezni hogy most ezek közül lotus evora,porsche 959,bmw gtr e46 melyik kanyarodik legjobban?És melyik gyorsul a legjobban sorrendben? De inkább egy videónak örülnék legjobban hogy a 3 autó hogy megy egymás ellen valami jó kis pályán.Válaszaitokat köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- OTP Bank topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest