- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
noblem1983 #13303 üzenetére
Az ilyen akkor üt igazán, amikor valami elfeledett ősrégi IGC-s szarral mész, mert nem unalmas és leköt hogy egyetlen győzelmet összeszedj vele, mert lehetséges még 6-8x elveszített menet után is. És akkor jönnek az ilyenek MR2-vel vagy Cinque-kel, mert hogy ők unatkoznak.
-
-
Bekő Tóni
tag
Meg ennyire virgonc az a Nismo-s R34. Gray pointon azt a kicsit felfelé vezető S kanyart 180-190 majd 160-170-el veszi úgy, hogy végig taposod a gázt a kanyarokban, és nem falazol egyáltalán.
Számomra már-már túl rajzfilmszerű - pl. állóból is ahogy tapadásvesztés nélkül megfordul két (egy?) sávon belül.Ezek miatt még mindig jobban szeretem a SpecV R35-öt. Azt még mindig vezetni kell, s nem tolni előre - nem is versenyképes a top verdákkal mint a Nismo.
-
Bekő Tóni
tag
Helló,
CLKBLACK ügyes gyerek. Én meg beugrottam pár multira, Graypointra, 0 rákészüléssel: napok óta csak kavicsozok, Nismo r34 el hetek óta nem mentem. A kocsi az ilyen "ami volt raktáron, azt kapta" színsoros. És akkor egy idő, zéró falazással:
+bónusz: szoros voltAmúgy ügyes próbálkozás volt, kiváncsian figyeltem vissza tudod-e csalni Tutut a játékba - mégha csak pár körre is
-
Bekő Tóni
tag
válasz
tatabike #13042 üzenetére
ültetéssel feszesebb lesz, jobb szlalomképességgel. Gyorsabban vált irányt, gyorsabban is áll vissza egyenesbe. Kanyarsebességet-, tartást viszont nem növeli (azt a widebody csinálja) sőt pár kmh val csökken is ha pl. egyből egy 3-as ültetést dobunk bele. Kb olyan mintha kék rugót valami másra cserélnénk.
Aftermarket felni ugyanezt csinálja. -
Bekő Tóni
tag
válasz
Thunderzolee #12875 üzenetére
új skillrendszer leírás:go to Turbo Charged Maniacs
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Thunderzolee #12873 üzenetére
kis feliratok nevek mellett:
Ünnepek előtt kitalálták hogy legyen ilyen Race Again opció versenyek végén. Hogy akik úgymond megvannak már egymásnak azok mehessenek még egyet (vagy többet.)
Csak elég bénán hozták össze és nem második -külön- szálként rakták be, hanem főszálként. Ha nem vársz a verseny után fél percet akkor az egyetlen tovább gombot nyomkodva összerak ugyanazokkal a játékosokkal. Ekkor már van ugyan Leave gomb -de érthetelen miért nem eggyel korábban.Ezért amikor versenyt keres neked a játék akkor nagy valószínűséggel ilyen újra-versenyre készülő bandába dob bele.
Az "in lobby", az az hogy mindenki a lobbyban van mint te, versenyre kész. Nyomná a ready gombot ha lenne.
A "past event"es vagy a kártyákat pörgeti még, vagy éppen kivárja a fél percet verseny után, mert nem akar újra menni (jönni).
Az in eventes meg fogalmam sincs hol van, mit csinál és 4 fős Team Esc. nem fog összejönni ha ilyen van a lobbyban.Terepjárón akkor van +skill ha juggernautos. Egyébként semmi extra, itt rossz vicc mind: 3 tonnás kockák 320-330-as végsebességgel...
Hummer nem tudom mekkorát csap, de a hasonlóan nagy dög juggernaut Ford SVT Raptor nem nagyobbat mint egy Crown Victoria, El-Camino, vagy a sima a '69 es Mustang.
A mindenen átgázoló, parkolóóra-sorokat döntögetve is gyorsuló tank még mindig a juggeres SRT8 Charger. -
Bekő Tóni
tag
válasz
Bekő Tóni #12859 üzenetére
Normálisabb autós játékban esc lenyomása után az optoins-controls alatt olyasmiket állítgathatunk hogy kormányszög (billeseknek is), holtjáték, lenyomott gomb hatásának felfutási, lecsengési ideje (szimulátorokban ez jó cucc arra, hogy a billentyűvel játszóknak ne annyira fullgáz-satufékezésből meg kanyarban ide-oda fűrészelésből álljon a játék) stb..
Ebben a játékban meg tulajdonképpen a különböző színű alkatrészek kombinálásával álíltgathatunk ilyesmit alig észrevehető mértékben. Minden kocsira külön-külön. Hogy pénzért is ..az +poén.
Van aki rángatja szinte mindenhol a kéziféket - van aki nem. Van aki külső nézetben játszik és van aki nem. Mindenki más szinkombót talál nyerőnek.
Vagyis minden színsor nyerő lehet egy adott autóban. Ha közel ugyanakkora overallt adnak ... -
Bekő Tóni
tag
válasz
tutuhawer #12537 üzenetére
Persze világos, csak félnék hogy beszippantana.
Aztán nem lenne megállás. Mint ennél: [link] Jó volt, elég volt, átlag napi fél órára meg ez itt elég, itt még elbohóckodok addig míg ki nem húzzák a dugót.
+sokszor laptoppal vagyok, nem otthon. Simraceway meg jobb gépet kér. De azért néha megnézem mit alkottok ott.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
tutuhawer #12530 üzenetére
Szimulátorozás, félszimulátorozás? Az jó dolog. gyorsan eltelnek úgy a hetek...
1 órás bemelegítés, megbeszélés csapattárssal, majd fél órás szünet, az 1 órás verseny előtt? Az egész után egy kemény kocogás éjfél előtt hogy utána el tudj aludni?
Jönnének hétvégén a rokonok amikor a következő kitűzött verseny van?... kedves rokonok nem-e lehetne...
stb.
Jó volt, elég volt -
Bekő Tóni
tag
ha már Honda tuning - nézem a HotRodokat Speedhuntersen, lapot frissítek, hogy aztán kihűljön a kávé: "Go home CRX, you're drunk"
-
Bekő Tóni
tag
Nem csak neked, nálam is ha csak a laptop maradt. És igen általában a többieket tölti. Ha meg az épületek is mindig melletted épülnek fel, akkor más gond is van
Optionsben a Social alatt van olyan hogy social filtering, azt kapcsold be. És akkor csak azokat mutatja körülötted, akik veled egy csatornán vannak. Ha még így is nagy a tömeg, akkor menj át egy másik csatornára - pl a francia, vagy lengyel 2-esre úgy hogy chatbe beírod id. jelek nélkül: "/join fr 2" vagy "/join pl 2" Ezeken úgy vettem észre hogy kevesebben vannak. -
Bekő Tóni
tag
és ilyet szól egy külföldi versenyzőtársam : "ha ilyen Corvettem lenne ekkora hugeass spoilerrel akkor én valami GT verseny festést raknék rá..." brühühühü
-
Bekő Tóni
tag
Jó kérdés... én 126-ig mentem el 1x. Sunny, ha jól emlékszem háromszáz-valamennyi napig. Az igazán "ügyesek" meg 5-6 éven át mindennap összegyűjtötték a 2,5 éves játékban.
Én a 40. nap után újrakezdem mert ahogy figyeltem mostanában a 20-25. meg a 35-40. nap körül már dob olyasmiket amik miatt TH-zok (lásd feljebb).
-
Bekő Tóni
tag
válasz
noblem1983 #12358 üzenetére
... Legalább passzol a kocsi formájához az a tálalópult. Nálam meg ilyen vasalódeszkák lettek az arányos, hátrafelé dőlő szárnyakból - mint amilyen csakó Lambóján is van -
Bekő Tóni
tag
válasz
noblem1983 #12355 üzenetére
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Underground2 #12294 üzenetére
Nem, akkorát nem dobnak az alktrészek a telejsítményen. 2-3 osztályba juthat be ugyanaz az autó, jellemzően a lassabbak. Pl az említett Sciroccóból tudsz E, D, C (?) osztályút csinálni, de az a C a maximum.
De olyan is van hogy egy kocsival nem is tudsz osztályt váltani mert abban marad ahová a boltból kijött, akárhogy tuningolod.
Pl a Z06 Corvette a széles A osztályban, vagy az überkocsik a legmagasabb S osztályban. -
Bekő Tóni
tag
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Underground2 #12287 üzenetére
Több pályára a belépés korlátozva van egyetlen osztályra.
Az hogy egy autó melyik osztályban (E, D, C..) van az határozza meg hogy mennyira van feltuningolva. Mivel a tuningalkatrészek nem újrafelhasználhatóak ezért az hogy egy autót mindig más-más osztályba pozícionáljunk versenyképesre, az luxus. Ezért e legtöbbünknek van minden osztályban kocsija. -
Bekő Tóni
tag
- Nyerni megyek. Multiba. Charger Superbee a "D"-s autóm, 69es Charger a "C"-s. "E"-s autóm a Challenger. A "B"-s autóm nem MR2. Remélem érthető.
- Húzom a számat a milyen kocsit "kell" venni listák láttán.
- Igen, ALT+F4-et nyomok ha cheaterrel rak össze. Van hogy elsőre. Van hogy csak a sorban 3 egymást követő cheateres verseny után fogy el a türelmem / jókedvem. Kilépés előtt reportolom. Nem írkálok neki semmit.És hogy miért? Nem szabályos a verseny, lelépek. Mivel óvni vagy ilyesmit nem lehet, meg nem történtté teszem -> Alt+F4. (Esc itt a feladással egyenértékű).
Amúgy bocs ha zavartam - elemezzétek tovább a kocsikat, szinsorokat. Nyilván a tét nélküli, cheaterekkel való sétakocsikázáshoz számít melyik kocsi, milyen formában a legjobb...
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Underground2 #12265 üzenetére
Igaz, elnézést is kérek hogy azonnal a közepébe vágtam a cheaterekkel meg a játék rosszabbik oldalával.
Nyomd a versenyeket, eleinte úgyis a hozzád hasonló versenyzőkkel rak össze. A többi meg szerintem jön magától ha két verseny között be-benézel a garázsba, a menükbe, listákba.Ha valami mégse tiszta és konkrétat kérdezel, akkor itt egymást fogják törni a srácok hogy válaszolhassanak.
Na akkor kezdem:
igen alt+f4-re nem írja be a vereséget, nem verseny végén nyomom ki, már előbb nyilvánvaló a cheat. Verseny végén a lúzerek nyomják ki, ha látják hogy nem tudnak MÁR nyerni és sunnyognak el."versenyen mikor mit kell nyomni, h kell belőni az autót,stb!"
Itt egy másik klassz kis közösség honlapja, a linkre kattintva a jobb oldali hasáb alján találsz leírást a powerupokrók, skillekről.
TCM -
Bekő Tóni
tag
válasz
Underground2 #12263 üzenetére
Ahogy Nfree is írja, sok cheat gyanús eset, durva lerammolás lesz a rossz szinkronizáció, lag miatt.
De tény hogy van annnyi cheater hogy fel tudja baszni az ember agyát rendesen.Én ha nagyon egyértelmű, durva cheatet látok, akkor "hohó, ez egy másik játék, én nem erre jelentkeztem be" felkiáltással kinyomom ALT+F4-el. (ha újraindítod akkor már gyorsabban betölt) Aztán pár szállal több cigi marad a dobozban másnapra.
Tiszta versenyben ha legyőznek, akkor kalapot emelek a másik ügyessége előtt és beírok magamnak egy vereséget Egy cheater ezt nem kapja meg tőlem.
Bár néha tudok örülni nekik, ha sok poweruppal spórolós - nem én nitrózok először - futam után feltűnik egy.
Mehet a rekorddöntés... -
Bekő Tóni
tag
válasz
Underground2 #12261 üzenetére
Nem tud. (marketingesek, közösségi menedzserek, designerek maradtak csak a csapatban),
Nem akar. (minek, ha így is dől a lé, folyamatosan jönnek az újabb játékosok a csalódott régiek helyére) -
Bekő Tóni
tag
Szóval a Porschet, meg RTR-X-et nem engedi tovább gyorsulni a végsebesség limiter nitróval, a Mustang meg éppen eléri azt úgy hogy a limiter nem szól bele, és akkor azt mondod hogy a nitróerő ugyanakkora?
Gyorsulj inkább állóból falba bele úgy hogy a végsebessséget ne tudja elérni. Nitróval majd nitró nélkül. Nitrót nyomd be azonnal a start után. Falba csapódáskor leolvasod a sebességet, két mért sebesség közötti különbség -na az lesz a tiszta nitróerő.
-
Bekő Tóni
tag
Jaja, a sárga miatt ment a kérdés.
Gondoltam rákérdezek hátha tényleg valami valós versenyváltozaton alapul ez az Elite. Mertha nem akkor a sárgának valahogy így kéne lennie: our lame Elite version of the legendary F1 blabla...
A McLaren F1 nálam is legenda, többek között azért mert a mai napig a leggyorsabb rendszámos szívómotoros.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
tutuhawer #12003 üzenetére
Rosewood főutcájára levágás előtt 2x pickup volt jobb oldalon, az ideális íven, ha az nincs akkor max. 2:33.
(Ha kérhetjük akkor máskor valami no traffic, vagy kevésbé csőszerő pályán, mert már majdnem hagytam az egészet, mert 20+ próba alatt se jött össze tiszta kör. )Ez meg 1 Valley n state ahová jártam multizni két single között -hogy ott ne nyomják már a mágnest a botok annyira.
-
Bekő Tóni
tag
+1 gondolat: néha azért jó a fütyülős V8-as is:[link]
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Bekő Tóni #11996 üzenetére
No, akkor kcisit bővebben már: fogy a nitróm ... k*vára fogy - mondom bemegyek Break pointra hátha ki tudok termelni húszat-harmincat és eljövök olyan 50-50% győzelem vereség aránnyal.
Carbon Corvette 26% olajozó izé skill, 71% szárnyas kerék skill. És lefullad amikor pontosan eltalálom a zöld sávot rajt után. Sőt, a 2-est - ahol azért már lassabban mennek a dolgok- elváltom tökéletesen a zöldben és azt mondja nem jó. 10-ből 6x.
Mert x számú más pályákon való versenyzés után nem pont akkor van a rajt amikorra leszámolja, vagy nem is oda esik a zöld sáv ahol mutatja v. laggol.
A single módos lehetőséget persze el kellett vágni, azt marhára ki kellett venni nehogy farmolja a nép ott a 450 pénzeket, vagy multi előtt futhasson pár tesztet hogy leellenőrizze hogy éppen hova esnek a fordulatszám tartományok, merre mozdultak el a századmásodpercek.
Ha meg éppen jobban alakulnak a dolgok és előzném a roadster Murcit vagy az LFa-t akkor azok -hopsz- ugranak egyet. Hogy aztán a cheat reportban a Quicklimelame-t is +1x elküldjem a francba.
Igaz történet. -
-
Bekő Tóni
tag
válasz
tutuhawer #11903 üzenetére
Hátralag mostanában szerencsére nem sok van nálam. Ami nagyon megy, az az "oldal lag": nitróval előzném a pont előttem, látszólag stabilan haladót (nem cikk-cakkban közlekedik), és akkor melléérve mintegy elfogy a nitróerő. Vagy én lassulok az ó tempójára, vagy őt rántom fel az én nitrós sebességemre. Hogy aztán kezdődjék a szkander...
(Erre még nem találtam animgifet(eszembe jutott a kiskutyás amiben hozzákötnek egy felfújható krokodilt a kutyihoz, hogy aztán ráijesszenek... de nem lenne jó mert magyarázni kéne na))
-
Bekő Tóni
tag
válasz
callmeakos #11764 üzenetére
Csak azt olvasom, meg látom versenyeken, hogy a top5-ös (3-as?) gyorsulása van azóta hogy a Cinque kijött. Hozzá erős a nitrója is.
Meg arra gondoltam, hogy ha nekem meglenne mindkettő akkor én a Zonda F-et skillezném fel a drages skillekkel (a 8%-osnál erősebbekkel). Cinque maradna sima versenyekre, meg rekordozni. -
Bekő Tóni
tag
válasz
Bekő Tóni #11760 üzenetére
Toltam egy kicsit még, és a leglassabb nem lassabb annyival (1,5 sec). Ennél kisebb a különbség. Szóval az hogy nem drages skillekkel a nitróerő fel van húzva nem sokat számít, vagy semmit se.
Viszont továbbra is az a leggyorsabb (fél másodperccel), amelyik tele van 1 csillagos drag skillekkel. -
Bekő Tóni
tag
válasz
gyuszito #11749 üzenetére
Egy kis összehasonlító, ha még nem volt ilyen -hogy ugyanaz más tálalásban:
(3 db. Carbon Limited Edition Corvette)
- 1. legmagasabb overall, legjobb gyorsulás (903), skilleknél 2 db. RAM skill veszi el a helyet a nitrós skillektől, 0 drag-es skill.
- 2. nincs úgy felhúzva mint az első, gyorsulása 901, nitróerő-, időtartam ki van maxolva., 0 drag skill.
- 3. a leggyengébb, gyorsulása 897, skilleknél telepakoltam ilyen boltban kapható piros szárnyas gumikkal (kezdő tapadást / nitró-pukit növeli).A 3-as a legjobb Drag-en, a 2-es majdnem hozza ugyanazokat az időket mint a 3-as, az 1-es meg átlag 1,5 másodperccel rosszabb időket fut.(R.Turnpike)
Szóval, nagyon jól gyorsuló, alapból picsaerősnitrós kocsi, megpakolva drag skillekkel. Ez kő drag-re.
Tippelek egy olyat, hogy kb. egy hét elteltével ezek lesznek a top drag verdák:
1. Cinque
2. Zonda F
3. Porsche 911 GT2 (997) -
Bekő Tóni
tag
válasz
gyuszito #11633 üzenetére
Olyankor eldobja a fenekét majd hirtelen betapad -ezalatt persze lemegy az ívről. Ahogy tuningolod felfelé, és megy lefelé a kezelhetőség értéke (ujjé...) csak jobb lesz a helyzet. 3-as ültetéssel mégjobb.
Amiben nagyon jó az az, hogy nemcsak jól tapad és eleve nagy a kanyarsebessége, de arra rá még képes gyorsulni -még akkor is ha végig elfordítva tartod a "kormányt" egy majdnem teljes köríven (pl. reptér előtti hurok).
De az LFA, meg a Murcielago jobb, azt vigyétek, ne ezt -
Bekő Tóni
tag
válasz
vakond5 #11621 üzenetére
Ja, full-ultra, kékeszöld, meg 3 piros alkatrészekkel éppen átbillen S-be.
Csak nincs értelme, nemigazán S kategóriájú. Egy nagyon jól forduló, gyenge nitrós, átlagos boostos-gyorsulású kocsinak nincs keresnivalója ott.
Ha számítana hogy tökéletesen - falat nem érintve mész, akkor talán. -
Bekő Tóni
tag
Másik szerver(partíció)n is ugyanez van. És jól látod, ugyanazok mennek oda-vissza jóformán kétnaponta. Volt egy jó ötlet megint - az unalomig ismert pályákba új izgalmat lehetett volna vinni azzal hogy idővel mindig más-más classra lennének korlátozva. -aztán ezt is hagyták elúszni.
6-8 pályára ezt megcsinálták 'oszt kész, böszéljünk inkább a supersportcar-okról...
De nyugi dolgoznak a játékon, mindjárt olvashatjuk hogy valamelyik kocsi valamelyk soha nem látható részén javítottak valami textúratükrözést. -
Bekő Tóni
tag
válasz
PR0JECTNR56 #11600 üzenetére
eh autók így, autók úgy...Pályákat már basszus. Hastings hol a bánatban van már, Seaside Interchange? Túl hosszúak - többen, hosszabb ideig lennének versenyen - kevesebben a garázsban? Nem bírná szegíny szerver?
ZR1-nek meg gyenge a nitróója, salalala ...
-
Bekő Tóni
tag
válasz
odébbb #11595 üzenetére
Csak mert tudom hogynagy rímfaragó vagy
:
Lehúzgálod a most a kocsiban lévő alkatrészeket
a jobb alsó sarokba
és figyeled az ide-oda változó overall értékeket.
Ha nagyon leesik, akkor UNDO a nagy visszacsináló,
azzal vissza tudsz rakni mindent
hogy szerephez jusson egy másik, jobb kombináció.
Ha még mindig hiányzik 1-2 pont a 99-hez az overallból,
hát anyátok úristenit übernitrós mr2esek
gondolkodjatok, és rakjatok bele 1 kulcsosat a boltból.Óje.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
tutuhawer #11564 üzenetére
...
Lassú az a r35 Spec-V. Ahogy a rosewoodi körpályára ráfordulunk, lenyomjuk a kötelező nitrót, nézem ahogy komótosan pakolgatja a sebességmérő számait 250-től, tök egyenesbe álíltva, hát olyankor sokszor azt gondolom hogy annál talán még a t2es mustang is jobban gyorsulna.
Ezért nálam a minél magasabb overall volt a lényeg. Az ajándék kék Ultra tuned mocit, zöld uilyen ultra váltót, piros mocit bumm bele. (Meg minden más kocsiba amit komolyan gondolok.) Piros gumi, és piros fék. Ezzel a párossal szinte csak a hátsó kerekekre hat a fék, valahogy nagyon észreveszem ha kicsit is elöl hat. Pl piros fék, és sárga guminál fékezéskor már érzem hogy bólint a kocsi kifelé az ívről. Ha nagyon izgága az autó (pl. 2012-es Mustang, meg a telefonfülkében is megforduló topverdák) akkor ez persze nem nyerő. +Zöld turbó. Szóval: kék-zöld-zöld-piros-piros-piros.
De ezzel nagyon merev. És törni kell e kanyarokat. Aki gokartozott már fedetlen pályán esőben slick gumikon az talán tudja mit jelent ez. És hogy menyire lehet élvezni hogy a megszokottól eltérően kell vezetni, gondolkozni, dolgozni a kocsival. Beesni a kanyarba, fal előtt befékezni csúsztatva, hirtelen irányba rakni majd a kormányhoz nem nyúlva egyenesen kihúzatni. R35 Spec-V. Imádom.
De ez rizikós, nem mindig adja ki, sokszor túlfékeződik. Körversenyeken lehet állatkodni ahol be lehet nyomni a +1 kört.Aztán van egy másik. Ez a sprinter a sprintversenyekre - ahol ugye nem szabad hibázni. Ezt a kézifék rángatása nélkül tolom ha lehet és szerintem vmi ilyesmit kerestek:
Zöld(ultra) - sárga - zöld(ultra) - kék - kék - piros(ultra) - mert ilyen alkatrészek voltak raktáron. De egy biztos: ebből a kék rugót ki nem venném... -
Bekő Tóni
tag
Gondoltam megyek pár kört R35-el, összehasonlítgatok.
"Messingup" hű volt a nickjéhez, szétkúrta az Ocean View-es versenyt. Alt+F4. Utána Lyons & Hwy201: valaki 25 másodperc alatt végzett. Alt+F4. Utána Lyons@ Hwy201 másodszor:
Na itt hagytam abba.
12 nitro ready, cheat nélkül lehetséges ezen a pályán? -
Bekő Tóni
tag
válasz
Severinus #11535 üzenetére
- Corvette z06: A classban- kezd, ott is marad - magas overallt neki aztán sok sikert. Tényleg, nincs mire figyelni. Semmi trükkje nincs. Javítottak rajta korábban a fejlesztők, akkor lett egy ilyen jellegtelen, jól forduló, virgonc, de a boostos, ex-boostosokhoz képest gyenge kocsi.
- Firebird - azt medionokkal pakoltam meg hogy érzésre kicsit nehezebb, butább legyen, ne legyen ennyire irreálisan virgonc
(a corvette-hez hasonlóan itt is a kocsival amúgy semmi baj, elrontani, feljavítani alkatrészekel nem nagyon lehet, átlagos t1-es jól forduló boostos kocsi.)Más: nem sok autóra akartam úgy igazából carbon-hatású motorháztatőt vinylezni, csak erre az egyre, erre eztkellcsinálnianekie
:
-
Bekő Tóni
tag
válasz
gyuszito #11479 üzenetére
"Mit értesz az alatt, hogy lassan vége annak a korszaknak"
Hogyl eltűnik az újautókból az ilyen tiszta mechanikus hörgés amit egy ilyen hétliteres szívómotor kiad. A ZR1 már mutatja merre indultak el: kisebb moci, kompresszorral / turbóval...
na közben eszembe jutott - itt - Csikós a második oldalon a keretesben tökéletesen leírja. -
Bekő Tóni
tag
válasz
csak IGC #11420 üzenetére
Hát, a különböző szintű (1*-4*) tuningok, különböző képpen hatnak a különboző autókra az tuti.
De ha két klönböző autót ugyanazokkal az alkatrészekkel feltuningolsz, akkor egymáshoz viszonyítva, tuningolva is ugyanolyanok leszek mint alapon.Végsebesség, gyorsulás, kanyarsebesség - minden az overallból jön, azt meg az egyes alkatrészek minden kocsinál ugyanazzal a % értékkel dobják meg. Ami erősorrend van az alap kocsik között, az megmarad a tunigolt kocsik között is.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
gyuszito #11421 üzenetére
Nem, nem semmi olyasmi, csak annyi hogy egyedül vagyok és mehet magas hangerővel a hangfalra. Máskor ilyenkor az van, hogy jön a drága és lelövi az egészet az on/off gombbal. Majd megy vissza oda ahonan jött és hátrafordulva még megkérdezi "...amúgy milyen kocsi volt?"
-
Bekő Tóni
tag
válasz
csak IGC #11413 üzenetére
Általában tuningolva, topra is az gyorsul a legjobban, amelyik üresen egy adott útszakaszon (hajógyárban keresztben). Ezért linkelem ezt az összehasonlítót (lapozz kettőt és ott kezdődik egy nagy táblázat)
[link]
ACC a gyorsulás oszlopa, TSD - a végseb. nitro nélkül, NXA a nitróerő (mennyit dob a gyorsuláson) - mindez alkatrészek nélkül.(hmm most hogy ránéztem látok egy ilyet: gyorsulás: Mclaren MP4C: 226 km/h, SLR McLaren 722: 225 km/h - tényleg ilyen jól gyorsul az SLR?)
-
Bekő Tóni
tag
válasz
csak IGC #11291 üzenetére
1. Pl. ezt akarom megmutatni neked:
http://www.youtube.com/watch?v=lhEA1FUsuOg
kijelölöm, és ctrl+ C2.Itt pH-n, új üzenet, szerkesztődoboz alatt a LINK gomb-ra katt.
Ctrl+V vel beillesztem e fenti címet. OK. Berakja, és kijelöli a "[link]" részt.
Ide írhatom be a hivatkozás szövegét. Amit beszínez. Ha nem írok be semmit ilyen lesz: [link]
ha a [link] helyére beírom hogy "ez tök állat", akkor ilyen lesz: ez tök állatszerk: nyaaa, csak most látom hogy ufo már válaszolt
-
Bekő Tóni
tag
-
Bekő Tóni
tag
válasz
tutuhawer #11234 üzenetére
Hétfő - Szept. 10? Hmm, az már azután volt hogy Drew, meg Mr. "1.3 megás a 150x100-as avatárképem" Perfection örült az egyik world.nfs.com-os topicban, hogy megy rendesen.
Ezért akkor már volt hogy hosszú percekre, fél órákra, megnyitva hagytam a statoldalt a böngészőben amíg átolvastam meleltte a híreket - néha nyomtam rá egy F5-öt.
Aztán annyit csinált, hogy kétnaponta beírt 2 időt, amikor minimum 5 különböző pályán mentem minden nap. Azokat első frissítésre beírta - ha ez számít vmit.
Most is ezek vannak csak a hétről, aztán a tegnapi meg a mai hiánytalanul. -
Bekő Tóni
tag
Ejha
Az összes ma, meg tegnap futott versenyemet mutatja a statoldal. Ilyen is régen volt már.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
gyuszito #11155 üzenetére
Én mindig a P-betűst (PDT, PST) figyelem. Ez az ő idejük, ott a Pacific Óceán partján. Mindig megadják ugye, azt tuti nem számolják el, meg azt figyelve legalább kicsit képet kapok arról hogy is van a munkaidő náluk.
Ehhez a P-s idóhöz hozzáadsz +9-et -télen-nyáron.Szóval náluk d.e. 10-kor (gondolom akkorra fogy el mindenkinek a reggeli Starbuck lötty-je) lesznek az Apexen (EU is, US is)
Ez nálunk este 7 óra. 1 órával később Chicane. -
Bekő Tóni
tag
válasz
vakond5 #11132 üzenetére
Kösz. Már rossz volt nézni ahogy tagadsz, meg küszködsz. Én ezért raktam be csak most a Th statos cuccot.
(Remélem az lejött, hogy nem a legfrissebbek a képek (igaz Tutu mondta is hogy augusztusi.) - ültünk rajta, mert hát kitérdekel, nemkelltudnia mindenkinek...)Én csak annyit szeretnék kérni, hogy ha lehet te se hozd szóba többször.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
vakond5 #11126 üzenetére
Én nem vagyok profi, nem két éve tolom, csak fél éve.
De mondok valamit, nyugodtan raktam, rakok be bármit magamról, mert tudom hogy nem nyultam semmi pluszhoz és nincs mitől tartanom, fogást nem talál rajtam senki.. -
Bekő Tóni
tag
válasz
Tyrese618 #11116 üzenetére
Hát sajna, egy nap csak egyet lehet. Volt amikor többet is lehetett egy nap. És akkor kijöttek ilyen anomáliák mint ahogy itt is
hogy 232-es best streak az ugye 232x15 kavics= vagyis tuti 3480 kavics lenne, miközben csak 2893-at szedett.
De ez a hack már nem működik, ha azt mondanád hogy téged ilyesmi nem zavarna és te is akarnál egy nap többször 15 -öt szedni -
Bekő Tóni
tag
válasz
sunny84 #11001 üzenetére
Ügyesek vagytok
Én is ügyes vagyok - Charger SRT8 Super Beevel (524 overall) megvolt ma egy MR2 Central Coaston, B classban.
Jók a magyarok na, ahogy Tutu mondaná.Engem se vert még el Pagani, továbbra is így legyen, de azért az mondd valamit hogy kiadása után két héttel újratuningolták hogy még jobban menjen... akarnak vele valamit...
De tojok a Paganira, én csak azt remélem hogy ha már szupersportkocsikon a sor akkor ide veszik ezt is, és kiadják mielőtt itthagynám ezt a játékot:
(...és nem, nincs még Dodge Viper ACR a játékban)
-
Bekő Tóni
tag
válasz
chris1997 #10997 üzenetére
Az akart lenni
Még nem látszik hogy ez lenne a legjobb, mert sok még nincs feltuningolva, skillezve (miből, mama miből?) és még pihennek a garázsok mélyén.
De mi más lenne, ha ez a kocsi a korábban T4-ként emlegetett csoport első képviselője. Skill rendszer bejövetelekor visszanyesték a sebességet, ezekkel most szépen visszatöltik, a skillek előtti szintre. -
Bekő Tóni
tag
válasz
xenon2 #10990 üzenetére
Szerintem nem is fog az változni. És az van amit falco1 már az elején mondott.
Én, ahogy szerzem be a 2., 3. ugyanolyan kocsit az alsóbb classokba (visszafelé nem tuningolok punktum), úgy kezdem belátni hogy tényleg ez a helyzet.
Egy ideig kivártam a raktáron meglévő ultra fékekkel, hátha javítják, felhúznak egy új mázat ami eltakarja a valóságot és a fék újra a kezelhetőségen javít. De gondolom komolyabb gondok miatt fő most a fejük, ilyennel nem fognak tökölni.
Azóta ha esik egy jó fék én ezt játszom le:
1. overall nőtt? igen: goto 2. / nem: - kuka
2. olyan a fék hogy azzal fékezéskor bebólint/kifelé tolja az orrát a kocsi (zöld, sárga)? nem: - goto 3. / igen: - kuka
3. "install" -
Bekő Tóni
tag
válasz
Micsurin #10909 üzenetére
Ha úgy adja hogy nem utolsóként érsz be, akkor - miután beértél - figyeld az utolsót mikor ér be. Ahogy beért és megkapja a zöld jelét azonnal nyomj Next-et. És akkor duplázza a kapott pénzt.
De gyorsan, maximum fél másodperccel a zöld izé felvillanása után nyomd, vagy a kiírt összeget kapod csak.
(+Pursuit Cash skill is növeli a kapható pénzt. Meg hogy 2 fő helyett 4 fő. Párszáz plusz bonusért még - duplázva már sokszáz - nyomj egy team-powerupot.) -
Bekő Tóni
tag
válasz
tutuhawer #10650 üzenetére
Hááát itt nincs sok tudomány
- kedvencből mindig van kettő, aztán ahogy esnek az alkatrészek úgy dobálom hol egyikbe, hol a másikba. Amelyik jobbnak tűnik, azt használom versenyeken.
De eddig mindig úgy alakult hogy előbb-utóbb lett egy hosszútávfutó a körversenyekre, ram skillekkel (több zöld mint kék,+ a piros hármas). Ezek a magas overall miatt mindig vadabbnak érződnek, de merevek kicsit a zöldek miatt..
Meg egy sprinter, sok nitrós skillel (fele kék-fele piros, esetleg rugó is kék). Ezek meg jobban fordulnak, meg lágyabbnak érződnek a kékek miatt.
R35-ök is errefelé mennek, úgy néz ki. -
Bekő Tóni
tag
válasz
tutuhawer #10639 üzenetére
Csak megvannak a kedvenceim amikkel sokat mentem, megyek - azokkal láttál menni.
A V8-as amerikai batárokat szeretem és gyűjtöm, amik között van amelyikkel jobban szeretek menni, van amelyikkel kevésbé.
Viszont a helyzet az, hogy a legjobban nem egy amerikaival szeretek itt menni...
...hanem a VSpec r35-el
Sajnos nem elég vad 200 felett (csak állóból húbazmeg), meg a nitro se üt nagyot, de azzal a négykerékmeghajtással nagyon AKAR menni. A kéziféket rángató játékstílusomhoz jelenleg ez a legtökéletesebb partner.
Nincs még egy ilyen kocsi itt amelyikkel multiban versenytempóban pozícióvesztés nélkül olyan tökéltesen végig lehet driftelni teljes kanyarokat, hogy ha közönség lenne, nekem adnák a különdíjukat.
(ja a Charger ilyen még , de az más kategória) -
Bekő Tóni
tag
válasz
tutuhawer #10317 üzenetére
Kösz a tippet a Viperre, lehet megnézem majd, ha a csupa pirosat szétbarmolom. (stabil, de mint vonatot sínen terelni -annyi élményt ad )
Amire fogadnék ennyi idő után az a csupa kék. Valószínűleg 0 egyenesfutása lesz de legalább mindig kész lesz fordulni
(kicsit mint a modern vadászgépek a flybywire kormányvezérlővel, ott is az egyenesen repülés az elfordulást megakadályozó sok kis apró korrekcióból áll össze) -
Bekő Tóni
tag
válasz
pook20 #10312 üzenetére
Hello, Heat Online után? Akkor adok egyet: ellenfél seggébe ne nagyon menj - nincs szélárnyék és szarabb a szinkronizáció, laggol egyet hátrafelé és oda a versenyed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest