-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18028 üzenetére
A red jugger Chrysler 300C se kutya. Előbb mentem vele rhinok csak úgy repkedtek juggerrel a levegőbe. A Corvettek, Chargereknek hamar kialudt a lámpájuk
-
noblem1983
senior tag
válasz
sunny84 #17789 üzenetére
Én most C-ben a Nissan 2000 Gt-R-re kaptam rá. Bizony okoztam vele meglepetéseket Mr2-eseknek. Meg egy Cop 2000-el is összefutottam University Way-en több mint 4000 pontja volt de utána írta is, hogy át kell alakítani az övét mert nem tudott megfogni.De Rockridgen én is A1-el megyek vagy IS300 még ami jó
#17783 Én versenyre használom, drag-ra sajnálnék ilyen autót betenni és ez így jó is neked dragra, ez a legjobb beállítás oda szerintem. Csak nem tudom milyen lenne kék turbóval. És lentre is nekem más van berakva
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17774 üzenetére
Ilyet én is láttam tegnap egy RS4.0-s volt. Nem nézett ki csalónak és láttam is, hogy nem ment rosszul meg lobbyban dumált is egy Cinque sofőrrel. Ő utána ért be másodiknak az ideje ott volt de végsebessége "0" volt
-
noblem1983
senior tag
válasz
cuebler #17714 üzenetére
Az Estoque body-járól nem is szólva. Sok autóra vettem mikor olcsó lengyel boost volt, de majd megvárom ,hogy akciós legyen mert a Z06 CLE és ZR1-re szeretnék tenni meg az Evora-ra és a 2000GT-R-re. Akkor tolták el a dolgot mikor elválasztották egymástól a komplett body elemeit és pénzsóvár módon árazták be. Így jóval drágább ugyanazt az optikát felhúzni rá mint korábban.
-
noblem1983
senior tag
válasz
sunny84 #17630 üzenetére
Ebben teljesen igazat adok. Ha nem állítanak fel egy rendes brigádot és mondjuk vázolnak egy negyedéves tervet egy arccal ellátott emberrel kinyilatkoztatva, akkor nem sok esélyük van. Régebben Marcika kiállt és elmondta mit terveznek, azóta meg néha kiírnak mi fog történni nem nagyon van kommunikáció. Mondjuk most elég kevés csaló a handshakes idiótákat leszámítva szóval már ez is haladás csak a tartalom kellene már valami új
-
noblem1983
senior tag
Új akciós verdák vannak(Agera is
), Koenigseggek, Paganik, Lamborghinik,Alfa 8c meg a tegnapiak is még ott vannak
-
noblem1983
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #17560 üzenetére
Kezdjed elölről mert ez az ingyenes visszaállítás nem túl gyakran lehetséges. Ilyenre nem érdemes várni kivéve ha már 100 fölött vagy ott már kellemetlenebb
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #17555 üzenetére
Én is elképzeltem, hogy majd néha átadok 1-1 győzelmet ha meglesz a 250 de míg A-ban van 60 győzelmem E-ben még 25 sincs.Szóval nem sietem el egyszer úgyis meglesz, 1000 futamom is tegnap lett meg
-
noblem1983
senior tag
válasz
tatabike #17552 üzenetére
Vannak ilyen hülyék. Ma B-classon már a lobbyban szólt egyik versenyző, hogy csaló az egyik RX-8(36-os szintű). Igaza is volt 3 slingel kaptam tőle 10 sec-et 3 kör alatt, E30-al mentem. Mögöttem beért 8 seccel egy 5000 pontos Rx-8 al és én is csaló vagyok. Persze megnéztem volt neki noobr2-je is(és B maxos E30-asa), de hogyan szerezte meg azt a sok pontot az idiótája ha azt sem tudja mire képes egyes autó. Persze ott volt neki az acsis CCX-e meg kb 8 boostos autó is de az ilyen ne ugasson nekem vissza mikor tanácsolom neki, hogy előbb nézze meg kinek magyaráz feleslegesen.
-
noblem1983
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #17546 üzenetére
Jöhetne de az overall is túl sok meg az ára is 10k fölött lesz szerintem vagy kereken 10000 boost
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17543 üzenetére
Hát nem tudom de KELLLL
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #17502 üzenetére
Az lehetséges. Korábban volt a blue juggernaut IGC-ért aztán egyszer kivették, most meg akkor a sima lehet nyitott trágyahordó rakodótérrel
Csak azzal vigyázni kell mert nekem a 2-es profilomban érthetetlen módon kicsillagozták 2 időmet, mintha valami ócskavas lenne. Pedig szépen kanyarodik, a nitrója is elég erős. Régebben a Tierek idejében az egyik legjobb Tier 2-es játékpénzes autó volt
-
noblem1983
senior tag
válasz
The Game #17500 üzenetére
Szia! Ha minden osztálykorlátozott versenyre menni akarsz akkor ugye érdemes minden kategóriában összehozni egy autót. Van néhány ajánlott autó minden kategóriában:
E-ben: VW Scirocco/200SX
D-ben: Pontiac Solstice GXP/(Audi RS4 Waterfront Roadon és Mission Streeten lehet jól menni vele)
C-ben: Pontiac Solstice v BMW E30 Sport Evo néhány pályán elég jó
B-ben: BMW E30 Sport Evolution vagy Pontiac Solstice
A-ban: Lamborghini Murcielago, BMW M3 GTS, Porsche 911 GT2 996(Audi R8 5.2 most nem kapható)
S-ben: most 2012 Ford Mustang Boss 302 és Lexus LFA szokott lenni de most utóbbi nincs ha jól tudomVannak még egyéb autók amik voltak már játékpénzesek és de most épp nem kaphatóak(pl 69 Ford MustangBoss 302, Chevrolet El Camino SS, Lexus IS300, Chevrolet Corvette ZR1 ezek egész jó autók még)
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17498 üzenetére
Az csak egy bug. Ha lekattintasz meg vissza akkor mutatja rendesen AO06L
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #17495 üzenetére
Jó kis verda mind a 3. A Reventonnak megnéztem volna a színsorát mert ilyen időt szerintem nem megy az enyém és még a végsebességem sincs ennyi a gromlen fék miatt. Az Aventadort meg lecsalózták pedig megy ennyit, csak ahogy látom az adatlapján ügyeskedett kicsit Ricardo, alacsonyabb pályákra bement vele a hülye
-
noblem1983
senior tag
Jó volt ez a mai nap 2 lecsalózással az elmúlt 1 órában. Előbb egy Nismo-t vertem R35-el 2:53-as idővel, előtte meg R8 5.2-vel (Race edition) egy GT2 997-est. R8-nál hiába magyaráztam, hogy a gyorsulásnál 904 szerepel és még lesz több is, de hitetlen maradt mert a sok csíter b.zi elrontotta a renoméját az autónak, pedig Gray Point fekszik neki nagyon is.
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #17448 üzenetére
Én is úgy látom, hogy S-en vannak legtöbben. Mindenki a car packra hajt de szerintem az idiótáknak sem indul el a meccs mégis próbálkoznak
-
noblem1983
senior tag
válasz
Rockstone #17411 üzenetére
Előbb mentem egy M3GTS ellen és lecsalózott mert épphogy megvertem 997GT2-vel. Aztán gondolom jelentett is meg blokkolt is mert mit képzelek én a full ultra GT2mel hogy olyan időre vagyok képes mint az M3-asa. Legalább megnézte volna az adatlapom aztán magyarázna mert az ilyen fos szinkron és a hack miatt már alig van bizalom a játékosokban
-
noblem1983
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #17382 üzenetére
Érdekes nálam nincs baj a kanyarodásával, csak gyorsulni nem akara 370-es. Az Aventador-t meg nem tudom miért nem szeretitek. Ma is cinkéket ütöttem vele meg F1-est is, sőt ma a 670-essel is vertem 1v1-be Cinque-t mert fekszik nekik a mostani S-es pálya és szép a hangjuk is. Az Aventadort meg kell tanulni kezelni és akkor ütőképes lesz.
-
noblem1983
senior tag
akit a "neterror handshake data invalid" hibaüzenettel vág ki free roamba az valószínűleg egy lobbyfagyasztós barmot úszott meg. Szerintem ez lehetett a patchben mert a második ilyen hibaüzenetnél bent volt egy nálam blokkolt játékos is
-
noblem1983
senior tag
Tupacamaruval(elnézést ha elírtam a nevét) összefutottam ma S-es pályán de szerintem nem vallottam szégyent vele. Az a baj/jó, hogy nem olyan könnyen vezethető mint a Cinque és ezért jó kezekben lehet durva de ha beteszi a 3P-t lentre azon én is mosolygok, főleg mikor kanyarból kijövet próbál nitrózni és keresztbe vágja magát
-
noblem1983
senior tag
válasz
cuebler #17284 üzenetére
Ha sikerül akciós RTR-X-et szerezned ott megérzed a V8-at vagy az El-Camino(trágyahordó) is elég durva még most is. Audi A1 K-K-S-P-P-Z. Bolti cuccokból kihozható C teteje. Ez Evok-ból egyedül a X-es ér valamit mert az kanyarodni is tud
Nem tudom véletlen-e, hogy így márkák szerint akcióztak le autókat de akkor várható lesz Audi, BMW Koenigsegg, Ford meg egyéb akció is hamarosan
-
noblem1983
senior tag
válasz
cuebler #17278 üzenetére
Ebből is a Chevelle meg az Evo IX sem ér semmit és mindkettő volt már IGC-s.Van Evo VIII az is úgy néz ki szinte. Ha az A1-re gondolsz az egy elég korrekt autó. C-be lehet vele egész jókat menni. Pl Rockridge&Union-on is elég jó és Savannah Streeten is. Ha úgy gondolod adok színsort is hozzá
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #17229 üzenetére
Az S class ilyen meg az A-ban is elég gyakori. Az F1-ekkel én is ritkán tudok kezdeni valamit. Kivéve ha nem sajnálom a nitrót és nem vérprofit fogok ki vagy aki tele van 3 csillagos skillekkel. Nem tudom egyesek mennyit költenek erre a játékra de én inkább kocsit meg esetleg akciós bodykitet veszek boostból.
-
noblem1983
senior tag
válasz
alfa20 #17185 üzenetére
A két kocsit(350Z+R34) azt garázshellyel együtt adja.Szóval ha tele is van a garázs a boostos kocsi mellé mindig jár garázshely ha ajándék gyanánt kapod a boostvásárlás mellé. De siess mert ha bemennek dolgozni a naplopók akkor megváltoztatják az ajánlatot. A 80 akciós autót se láttam csak 60-at kb meg vasárnapra ki is vették őket.
Nekiálltam és versenyautósra festettem ezt a szép R8 5.2-t -
noblem1983
senior tag
válasz
noblem1983 #17155 üzenetére
A mai nap alapján megint azt kell mondanom, hogy ideje lesz holnap a lusta népségnek csinálni valamit mert legalább 10 lobby fagyasztó majommal találkoztam+egyéb autofinishes, gyursulás hackeres b.zival
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #17156 üzenetére
Akkor te egész nap ezt tolhattad ha ennyi versenyed van az achirendszer óta. Grat hozzá
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #17152 üzenetére
Az nagyon jó kis motor meg a többi se rossz. TH 500 nap jutalma a 240ZG ? Én majd megvárom, hogy meglegyen az 5000 verseny és akkor ingyen megkapom. Csak győzzem kivárni mert kb 750-nél járok
Ja és én is úgylátom, hogy mostanában nincs annyi csaló. Van még egy-két barom aki próbálkozik de nem olyan durva a helyzet mikor 5-ből 1verseny volt csak tiszta
-
noblem1983
senior tag
válasz
chris1997 #17135 üzenetére
Ez a flexes dolog most nem állja meg a helyét, mint máskor szoktad mondani a nyitott tetejű autókra. Oké, hogy a donorjármű SLR de ez nem kabrió SLR hanem egy speedster. 75 db készült belőle és azért külsőleg is bőven van eltérés az alaphoz képest. És örvendetes dolog, hogy ez legalább gyorsul és kanyarodik rendesen mert a 722-est azt meggyalázták
-
noblem1983
senior tag
Előbb történt. Belépek lobbyba egy sima GT3 RS-es megkérdezi akarok e 20000 boostot? 2-en vagyunk elindul a verseny gyorsul mint a veszett persze 400-al nem lehet kanyarodni. Erre írom neki "egy csalótól sosem" Nem érti miért csalózom le aztán benyomja az autofinisht. Szerintem accountot akart lopni ha jól sejtem.
-
noblem1983
senior tag
válasz
-Rolika- #17112 üzenetére
A lobbyból való kifagyást sajnos a csíterek csinálják. Ezzel nem tudsz mit kezdeni bár vannak gyanús dolgok pl. a rommá tört verda amit már felkiáltójellel jelez, aztán az idiótán kifestett Lexus LFA-k ,2012-es Bossok, Nem vicc de ezekkel látom, hogy miket művelnek, meg néha egy-két Murcielago Roadster meg M3 GTS is akad
-
-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #17028 üzenetére
Azonban annyi pozitívumot látok benne, hogy nincs annyi csaló. Tegnap konkrétan 2-t jelentettem és nem 1 órát voltam bent. És ahogy figyelem ez pár napja így van szóval annak a 4 órás BANN-nak van valami hatása
-
noblem1983
senior tag
válasz
alfa20 #17006 üzenetére
500 boost a garázshely. Itt tudsz venni boostot NFS World Homepage vagy Cd galaxis/576/Ipon esetleg itt van starter pack vagy most ez a legolcsóbb starter pack lelőhely Konzolok szervize
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16976 üzenetére
Ja tényleg akkor te is hülye vagy mert lehülyézed azt aki pénzt áldoz a kedvenc játékára, amiből fenntartják a játékot.A befizetők nélkül a te kis pici versenyautóid sehol sem lennének
-
noblem1983
senior tag
Előbb próbáltam két S-es versenyt mindkettőből kivágott töltés közben, aztán elszórakoztam pusruittal, utána nem engedett GT2 vel A-s pályára(ugyan mit képzelek én hogy A-s pályára akarok menni A-s kocsival). Gondoltam belépek garázsba meg vissza de a kis aranyos ezt hosszú töltéssel szépen megakadályozta->Alt+F4
-
noblem1983
senior tag
válasz
cuebler #16926 üzenetére
Most nekem is sikerült már venni 8000-es pakkot, mert Moneybookers-el nem szórakozott. A paypalnál én nem tudtam kikerülni a hitelkártya azonosító kérést. Utána kitöröltem amit használtamt, csináltam egy másikat a Derekas által megadott kamucímmel de azzal sem jött össze
#16931 annyival egy autó nem fog menni B classban
-
noblem1983
senior tag
válasz
cuebler #16909 üzenetére
Nekem van, múlt héten akciósan. Nos ne várj tőle nagy csodát mert nem ellenfele a Zondáknak, ahogy látom viszont én mint megrögzött fanatikus nekem azért is kellett. Nagyon jól kanyarodik az autó nincs semmi beteg túlkormányzottsága mint az Aventadornak csak a gyorsulása/végsebessége nem kiemelkedő. Nitrója erős és a hangja is ott van.
-
noblem1983
senior tag
Az Eclipse GS-T-nek sincs a bodykites pénzéhségük óta(szóval mióta nem lehet komplett kitet venni). A 670 SV meg úgy szép ahogy van. Az a rusnya orrköténytoldat undorító, szárny nélkül meg-na ne vicceljenek már.
A Miura kódot állítólag már megint be lehet váltani szóval aki még nem tette próbálja meg
-
noblem1983
senior tag
válasz
thunder1991 #16799 üzenetére
Ha holnap befáradnak a méltóságos urak dolgozni akkor talán észreveszik, hogy más sem tudja beváltani a kódot és kijavítják ezt a problémát
-
noblem1983
senior tag
válasz
F22Reventon #16749 üzenetére
Más is írta ,hogy nem jött össze a beváltás. Valami gond van náluk mert originen keresztül se működik
-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #16747 üzenetére
Valamit ki kell rakni de na Is300 azért jó annyiért 500 lenne ha lenne IGC-s verzióban mert kell a garázshely+van bodykit meg a Treasure extra+2*-os skillek+egyedi felni és féláron vannak
-
noblem1983
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #16742 üzenetére
Az az LMS Ultra kód már biztos nem érvényes de helyette van Lamborghini Miura Concept - BKZ9-MU44-R99X-SGLN kód. Addig válts be míg tudod mert lejár(szóval minél előbb). És Apex servert válaszd mert a magyarok is arra ténferegnek ha ez számít. a Gallardo Tensort szándékosan nem írtam ide mert még elmenne a kedved annyira sz.r az a kocsi, de a Miura az jó
-
noblem1983
senior tag
válasz
- = Zk = - #16734 üzenetére
Mert olyan sokáig tart összegyűjteni az a vacak IGC-t. Na ne már. Car dealer/all cars és nézd meg miből van IGC-s verzió. Amit tenned kell érte csupán annyi hogy játszol(ha épp nem 1 másodperces idiótákat fogsz ki)
A Miura Concept kódot remélem aktiváltad. Azért még versenyezned se kell -
noblem1983
senior tag
válasz
Micsurin #16720 üzenetére
Az előbb lehackereztek mert 3:05-öt mentem S-es pályán a 670 SV-vel utána meg egy amatőr/idióta F1-es 3 szor rammolt le ugyanott mert menni azt nem tud. Oké elég durva a szinkron hiba de elmehet a pic.ába a 4000 pontjával együtt ha nem tud rendesen közlekedni akkor menjen E osztályos kocsival és majd ott megtanulja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Mini 128 GB - 84%-os Akkumulátor
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest