Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
odébbb
tag
Jó estét !
Vagány gép én megvettem , nekem nagyon teccik , csucs járgány , nekem még alap , van pár cuccom bele , de nemakarom belerakni , mert igy jobb - de ha beleteszem ő a király (t2)
Néhány nappal ezelőtt , talán kedd ....
Megvettem az uj lambó aventador , az mijjen állat lett tecccik , még mind a két kocsi alap , de le a kalapppal előtttük ...
-
NFree
addikt
Jaj igen nem sokembernek fog hiányozni, én anno megvettem , és szeretek vele kocsizni , iszonyu hangja is van szeretem, piszokul gyorsul meg a nitro is rendben van csak a kanyarba olyan szegény mint egy féltégla kerekek nélkül sajnos.
Ugyhogy ajánlani tudom csak a gyüjtőknek.
-
PR0JECTNR56
addikt
Nekem néhány napja sikerült egy soha véget nem érő TE-t mennem. Szépen haladok a cél felé, ahogy kell a Lamborghini Diablo SV vidáman 7400rpm-en pörög, csapattársam már beért, rá néhány másodpercre én is beértem a célba. Vagyis csak azt hittem. mert a Lambo simán ment tovább, a rendőrök ugyanúgy jöttek. A célt már rég elhagytuk még mindig jönnek, a futamnak meg nincs vége, az óra is ment tovább. Nyomnom kellett egy quit event-et, hogy befejeződjön végre a buli.
-
gyuszito
senior tag
A másik esetet már én is tapasztaltam!
Ahhoz mit szóltok, hogy 2 körös verseny volt (nevét most nemtudom a pályának) és az első kör után puszta viccelődésből visszafordulta, és el akartam kapni a másik felet, (nem sikerült) azután vesztettem..., második lettem, és adott egy 3-as szintű ültetést! Erre mit lehet lépni? Innentől így versenyzem >.<
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest