Hirdetés
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- 8K-s csúcsmonitor az ASUS ProArt portfóliójában
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Itt a hétfő este, leküzdöttem a havat biciklivel fék nélkül, lámpa és mellény nélkül, így megosztom a tapasztalataimat a mclaren mp4 lejátszóról. Nem kell senkinek se így vagy úgy tuningolni, én így fogom, a saját érzéseim alapján.
számként hiába mondok gyorsulási vagy végsebességi adatokat a mclarenről, ha kitörölhetem vele a seggem (U18: valagam). A lényeg, hogy 3 velocici tuned a motortérben jól mutatott, számháborút lehet vele nyerni, de nekem kényelmetlen volt, túl könnyű és izgága és csúszós - driftelős. A mercedes slr csúszik, csússzon is, ezzel viszont komoly futamokat akarok menni, nekem ez betonbiztos legyen. Nem tudom, hogy az ismerőseim hogyan mennek vele, de egyet tudok: a camden hills nevű 2-es szintű pályán teszteltem a járdákat és ugratókat, dobbantókat, és variáltam a motortérben a cuccokat. Az erővel sose volt gond, az időkkel igen. A bmw-s időket meg se közelítettem, pedig érezhető a potenciál a gépben. Lesúlyoztam 2 medion alkatrésszel a gépet, nagggggyon frankó lett. Aztán maradt pár izgága megcsúszás, ami nekem nem tetszett, ehhez beletettem egy ventura tuned(piros színű) váltót. Holnap 2 perc alá száguldok little Italyn vele , habár a motor már Ursa tuned ,ami nem annyira jó, mert így meg erősebb, de megint túl könnyű a kocsi. Az idők, amiket az nfs-s.com/nfsw/tutuhawer oldalon látni, többsége bizony a sárga-sárga-piros-piros-zöld-sárga tuning eredményei. A zöld fék előtt piros volt benne, és így komfortosabb lett nekem a gép, ami elsődleges. Nem akarok számháborúzni... nem is ajánlom senkinek. Én így megyek vele
Új hozzászólás Aktív témák
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő