- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
storno,nem jött be a dolog.
-
WesTM
őstag
válasz
wednesday #1152 üzenetére
Ha az nvidia keze van a dolgokban, teljes mértékben biztos lehetsz benne, hogy ATi-nál a cpu számolja a fizikát. Persze megy az álszent dolog, hogy Nvidia karin ki- és be lehet kapcsolni, de nem arról híres a zöld oldal, hogy nem szúrjon ki velünk.
Élő példa Mirrors Edge, csak ott kedveztek annyival, hogy ATi-n ki tudjuk kapcsolni, itt meg nem... Még az a csoda, hogy egyáltalán így fut a játék...
Egyszerűen megszakadnak a cpuk, a kártyákon meg pihen a gpu...
rocket:
Hát kíváncsian várom, milyen fejlemények lesznek patch téren, nagyon kíváncsi vagyok mi okozza a problémát.
Ilyen durva cpu limit egy 3.4ghzes c2d-nél azért elég gáz. Én is meglepődtem mikor kimonitoroztam a dolgot.
-
WesTM
őstag
válasz
szakalistvan #1150 üzenetére
Nyugi nem nálad van a gond.
Valahol máshol, de nem kezdek el mutogatni.
Amúgy 1 nap játék után azt mondom, hogy jobb mint az előző rész, de! átlagosnál semmiképpen sem lett jobb ez sem.
Szóda+bodzaszörppel még eljátszik vele a vén Tiler.
-
WesTM
őstag
Sziasztok!!!!
Ati-nál egyértelmű driver hiba van úgy tűnik. Előbb kimonitoroztam.
Konfig: Core e4500@3.4ghz jelenleg
hd 3850@810/1125
4giga ram
A cpu használat mind a 2 magon 99%on volt szinte végig, viszont a gpu használat 65%-nál nem nagyon ment feljebb. Ekkora cpu limit 1280ban szűrőkkel soha nincs.Egyszerűen az nvidia physX kavar be és kész. Cpu számolja a fizikát, még szép, hogy nem hajtja az ATi kártyákat. Meg kell várni a hotfixet ha lesz, ha nem akkor marad a kínlódás.
Erre sajnos fel kell készülni a jövőben...
Akinél meg vér királyul fut ATi kártyán, öröm és bódottá' legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest