- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KukkSteve
senior tag
válasz
Daffni2 #4907 üzenetére
Oké! megértem a ti szemszögeteket is...(valószínű hogy ha nekem is olyan szüleim lennének hogy kiejtem a számon és már a kezemben van az NFS shift VAGY a havi keresetemből futná akkor én is bolti verziót futtatnék...de nem : havi keresetem nincs, mivel tanuló vagyok, a szüleim meg fölösleges dolgokra nem dobnak ki pénzt...inkább vesznek pár játék árából egy új farit.)
Igenis le fogom tölteni ha tudom, és igenis ha úgy tetszik el fogom "lopni...". Amit tudok azt kihasználom, nehogy már csak a fejesek lopjanak a nagyvilágban...NA IGEN AZ MÁR LOPÁS a százmilliók. Nem pár ezrek egy játék miattt...
"Jajj szegényke"...akkor BIZONYÁRA TE NEM TÖLTÖTTÉL LE MÉG EGY FILMET SEM AZ INTERNETRŐL, ÉS BIZONYÁRA TE MÉG NEM INSTALLÁLTÁL EGYETLEN FELTÖRT PROGRAMOT SEM!!!!!
A választ tudom, és te is,akkor nem értem mért kell saját magadat is offolni?!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest