- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- HP notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NiMH akkumulátor
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
trémobil
tag
Az az igazság, hogy az én meglátásom is ez, mivel sokat innen, olyan köröket mennek, hogy besz@rás! DE: kb:10-12 éve vezetek, néha földúton (remélem yard nem olvassa, de aszfalton is) versengtem is haverokkal(persze nem zondával!
), tehát kb tudom mikor hogyan viselkedik az autó! A játékban sztem irreálisan! Ez csak az én magánvéleményem!
Ami valószínünek tűnik: Nem találom meg a helyes beállításokat! Sztem mindössze ennyi, ezért nem élvezem! A kocsik mozgása akkor is irreális!
-
gabber01
addikt
Ne haragudj, de te vezettél már életedben igazi autót? Bár ehhez még igazából az sem kell. Köze nincs az autók viselkedésének a valósághoz. Mondom ezt úgy, hogy én magam is szeretem a NFS-eket. Régen nekem is volt saját kormányom, tehát ahhoz is van viszonyítási alapom. Egy Richard Burns Rally, vagy F1 '99-02, Nascar, vagy GTR 1/2 igen nagy élmény kormánnyal, de ezeket bill-en is lehet élvezni, mert attól hogy bill-en van az irányítás még nem változik meg a fizika, és nem válik vezethetetlenné, csak nem lehet olyan pontosan, finoman irányítani. Ezeket elfogadja az ember, mert tudja hogy ezek szimulátorok és ezekhez tényleg szükség van kormányra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Arc Raiders
- Formula-1
- eBay
- Bestbuy játékok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Dell Latitude 5500 8.gen-i5/16GB RAM/256SSD/WIN11/GARANCIA
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest