Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát akkor nemtudom mi a gáz, netán megvetted eredetibe?
Mer nálam szintén ezek a beállítások és ha sok autó van pl 15 és hátulról kezdek igencsak szaggat a gém megnéztem 2magot használ azt se 100%-on. Mondjuk nálam vannak codecek fennt, de annak mi köze hozzá?(#1282)
Nálam is ezt csinálja vannak olyan pályák ahol elöl megyek senki nincs előttem és meglassul az egész, de ez már a régi NFS gémeknél is így volt szal a motor miatt van, de azért illett volna már ennyi idő alatt ezt kijavítani.

-
Daffni2
addikt
Persze,hogy tökéletesen játszható.
Eredeti játék, nem agyon codekelt,különféle mókolt hangkártya driverekkel telepakolt rendszeren, normálisan telepített VGA drivert feltételezve.Annyit még hozzáteszek, ajánlatos a CCC-ben a 3D beállításoknál amit lehet "az alkalmazás beállításainak használata"opciót kell kijelölni.
Jobban fog futni a játék.
Valószínűleg egyes rendszereken bekavarhat a játékban beállított érték, mivel felül akarja bírálni a drivert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Szólánc.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bundle topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mer nálam szintén ezek a beállítások és ha sok autó van pl 15 és hátulról kezdek igencsak szaggat a gém megnéztem 2magot használ azt se 100%-on. Mondjuk nálam vannak codecek fennt, de annak mi köze hozzá?