Új hozzászólás Aktív témák
-
bakosgabor57
őstag
válasz
sagesz93 #3844 üzenetére
Multiban azért nem mindig tudsz az ideális íven araszolni...
Azé' Silverstne-ban is beaplikáltam a Zondát 1:40 alá.
Bajnokságra lesz valaki? Nem szégyen az kérem ... -
bakosgabor57
őstag
válasz
dragonfx #3840 üzenetére
Zöld nyilat meg a trakcion controllt kapcsold ki, és ott mész ahol akarsz, nem fog lelassítani.
Vettem miattad egy Gallardo-t, megnéztem Silverstone-t 1:47,5nem rossz autó, de van jobb. -
bakosgabor57
őstag
válasz
DerStauner #3836 üzenetére
Az az ugra-bugra egy érdekes dolog, csak néhány autónál jön elő és az autó beállításaival van összefüggésben. Az hogy legyorsulnak inkább az autó választásod hibája, nem a játéké..
Más...
Estefelé hamachin csinálnék egy banokságot. Hogy egyenlőek legyenek a feltételek, és ne az döntsön kinek milyen autót sikerült összetákolni, gyári alap autóval menne a verseny, 3 pályán 5 kör. -
bakosgabor57
őstag
válasz
blazsey2 #3835 üzenetére
Porsche csiga, ment a levesbe...
-
bakosgabor57
őstag
válasz
blazsey2 #3831 üzenetére
Átépítés előtt a Murci 2:18-körül tudott, utána, mindent csutka gyorsulásra állítva(250- lett a végseb) így hirtelen 2:15 jött össze...
A Porzsákot is megnézem majd... -
bakosgabor57
őstag
válasz
#70869248 #3832 üzenetére
Sokat toltam a GTR-eket is, most az előbb felraktam a Race One demóját, hát kb a századik bőr az ősi motorral készülö GTR-ekröl. A kormányzás - irányítás az biztos, hogy halál pontos, de pont amit mondasz, a gumik vagy talán a fizika miatt ott sem százas a kontakt az úttal. Minden esetre a Grid-hez képest, amiben nem is lehet állítani semmit az autón, sokkal közelebb van egy szimhez. Igaz a Gridet nem annak szánták.
Lauda A Corvette az átépített..., neked nem?
blazsey2 Mindjárt ránézek a Porschéra, a Murcival meg valami gond van, ha jól rémlik átépítés után akármit csináltam vele, már az 5. sebességig se tudott felgyorsulni, 210-nél nem is ment többet -
bakosgabor57
őstag
Becsúcsosítottam a napot egy Zondával Spa-ban 2:07,380
Aztán ráaggattam egy Porsche GT 2-re minden fejlesztést, és majdnem elaludtam, mire az egyenes végére ért...
Lauda Próbáld ki, milyen lassú mikor mész vele...Az előbb mentem egyet a McLaren F1-el, kétszer olyan gyorsnak tűnt, mint a Corvette, mégse tud csak 2:14 körül...nem is foglalkozok vele. -
bakosgabor57
őstag
A gyönyörűséges Maseratival is megugrottam az időt Spa-ban, 2:09,630
Azért az gáz, hogy a Bugattit lehet ugyan hangolni, de pl mit állítok a leszorító erőnél, mikor nincsenek is rajta szárnyak, meg hol van a 7- sebesség az áttételekből?
blazsey2 Közben rájöttem, nekem is úgy van a Corvette-em beállítva -
bakosgabor57
őstag
válasz
blazsey2 #3809 üzenetére
Nalássa, gamepaddal jó is az
Kikalapáltam a Veyron-t is, 2:09,250 -
bakosgabor57
őstag
válasz
AMD Power #3798 üzenetére
Mennyé időre, az sokadszorra se lesz jó...
Az árkádosok panaszkodnak, hogy nem tudnak mit kezdeni a csúszkáló autókkal, ugyan így a szimesek is, pedig itt is meg lehet találni a kezelhetőséget.Lehet nem egy 100%-os szimulátor, de olyan nincs is, és szerintem nagyon is közel van pl a GTR-ekhez. -
bakosgabor57
őstag
válasz
blazsey2 #3794 üzenetére
Tegnap este "betapasztottam" a Corvette-et(már amennyire belehet), érdemes megnézni - 2:09,690
A Zonda még mindig jobb több mint egy mp-el, bár még ezen is lenne mit javítani... -
bakosgabor57
őstag
válasz
sagesz93 #3783 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy ne tudnám, ha szánnék rá időt, de inkább a gyorsabbja foglalkoztat. Most pl ráklattyantam a Corvette-re, és megint új időszámítás van érvényben(2:10,8 - ez a doktor úrnak szól, meg annak aki úgy gondolja...)
-
-
bakosgabor57
őstag
válasz
bakosgabor57 #3766 üzenetére
Leszedtem az eddigi Corvette-es Spa videókat, helyette ideiglenesen ez van fenn(2:11,200), amíg nem lesz jobb, kb estig...
-
bakosgabor57
őstag
válasz
blazsey2 #3764 üzenetére
Beugrottam három körre, van ebben hiba bőven, pont 1mp-et hoztam( 2:11,990), meg a tiédben is, látom az elejét már megegyengetted
Majd estefelé...
-
bakosgabor57
őstag
Mentem egy egész jó időt(2:12,990) a Corvette Z06-al Spa-ban, legalábbis a többiekéhez képest.
-
bakosgabor57
őstag
Spa GP Corvette Z06-al és két piruettel. Corvette-el se megy 2:10 alá...
-
-
bakosgabor57
őstag
Hogyan építsünk go-cartot?
-
bakosgabor57
őstag
válasz
blazsey2 #3487 üzenetére
Van 6:32,150-es időm, de most csináltam videjót egy 6:32,9-esről. Valahol keresek még 2-3 mp-et.
-
bakosgabor57
őstag
Van pl a meghívásos Bugatti Veyron futam 1 körös, na ha ott valaki megcsinálja a tiszta körért járó csillagot, annak be...lok, és megeszem az összes sapkámat...
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Csabee. #3466 üzenetére
Csak egy kicsit van előrébb, 1121...,én legalábbis ennyit számoltam, de bokrosolajos linkje állítólag 1124-et.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Mariann294 #3438 üzenetére
Movie Maker-el nem tudsz You Tube-ra konvertálni...
-
bakosgabor57
őstag
válasz
bakosgabor57 #3419 üzenetére
Megszámoltam a csillagokat ...(a játékban
) :
Eddig van 933*
Hiányzik :
Meghívásos - 72*
1. szint ---------2*
2. szint --------25*
3. szint---------53*
4.szint----------36*
World Tour---- 0*
Az elérhető maxinyom tehát : 1121* -
bakosgabor57
őstag
-
bakosgabor57
őstag
Jön valaki szobára?
-
bakosgabor57
őstag
válasz
blazsey2 #3374 üzenetére
Nordschleife, Maserati MC12 - 6:47,550 . Ebből se lehet kisajtolni 300-nál többet...
-
bakosgabor57
őstag
válasz
- = Zk = - #3262 üzenetére
Még a Gyurcsány kormánnyal...
Nem vagyok kormány ellenes.CCakát
-
bakosgabor57
őstag
válasz
bakosgabor57 #3257 üzenetére
Itt van a GRID-ből hirtelenjében egy részlet, azért látszik, hogy a Shift driftjével átestek egy egész lovasezred túloldalára...
-
bakosgabor57
őstag
válasz
sagesz93 #3245 üzenetére
Shift drift piff paff puff (rugóláb nyusziseriff)
-
bakosgabor57
őstag
válasz
CHIPman #3129 üzenetére
Előrébb kérdezted, Maseratival 2:11,110 sikeredett Spa GP-n.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
sagesz93 #3222 üzenetére
Kanyart akartam írni....
Itt van Alexi Cumi(j)a -
bakosgabor57
őstag
válasz
kisza25 #3186 üzenetére
Silverstone GP - Maserati 1:39,220 (tudom billel sokkal nehezebb)
-
bakosgabor57
őstag
válasz
barnam_ #3140 üzenetére
Én sem azt írtam, hogy a sebességet állítod a korm. szöggel...A kormányzási szög a kormányod elfordulási szögét jelenti. Vannak kormányok, amiket majd körbe lehet tekerni, és vannak , amiknek csak 270° a két végpont közötti kitérése. A játékban pedig a kormányzási szögnél(hibásan) "lassú" és "gyors" van feliratozva, aminek így nincs is értelme.
-
bakosgabor57
őstag
Semmire nincs pontos recept, minden kormány más, az enyém 270°-ot frodul(na), ha úgy lenne a játékban beállítva, de nem úgy van, mert minek tekergessem annyit, ezért vettem lejjebb(19 általában), de ez autó függő is, úgy hogy....Valahol írták, hogy vegyük feljebb az alaptól(25), de akkor mi van az ellenkormányzással, lehet rángatni-tekerni, mint az őrült. Az érzékenység nekem 70%, a gyorsaság érzékenység 100%.
-
bakosgabor57
őstag
Nem azt cserélte fel, hanem a kormányzási szögnél a lassút és gyorsot, 5-42 között lehet állítani, az 5 a "leggyorsabb" a 42 a "leglassúbb", de a fogalom se stimmt, mert ez tulképp fokot(°) jelent, elvileg ha 5-re állítod már kevés "tekerésre" is a legnagyobb kitérésben lesz a kerék, és viszont. Az alul és felülkormányzottságot pedig a kerékösszetartással szabályozod.
-
bakosgabor57
őstag
Spa GP 2:08,560 néhány hibával(-2mp)
-
bakosgabor57
őstag
válasz
- = Zk = - #2694 üzenetére
kb egy óra múlva tudok, másik gép előtt ülök
-
bakosgabor57
őstag
mánmostan szétvet az ideg...., akinek xp-je és routere van segíjjen má légyszi pü-ben, hamachi megy,látok is mindenkit, aki fenn van, de a játékban nem akar látni senkit, a pingom is csak egy embernél mutat jó értéket...., hogy van ez? Ha 1 jó, a többi mé nem??
Már nagyon akarnék egy kicsit gyalázni...
pingek:
Pecc - 12ms ez ok
free - 2xxms,sagesz - 2xxms,...stb -
bakosgabor57
őstag
Na itt a videjó a szemétkedős Works vs Supercar Nordcshleife futamról
-
bakosgabor57
őstag
Megcsinálta már valaki a 4.szint Works vs Supercar-ban a Nordcshleife futamot? A többi ehhez képest kutyaf.xa. Most töltöm fel a videjót, érdemes megnézni, milyen szemetek, de azért megnyeltem...
-
bakosgabor57
őstag
Amúgy pedig csak egyébkéntileg, nem tudom észrevettétek-e, de nagyon jól reagál az összes autó a tuning változtatásokra.
-
bakosgabor57
őstag
Srácok nem találom a pecsem, valaki adjon már egy linket. Köszi
-
bakosgabor57
őstag
válasz
CHIPman #2341 üzenetére
Alakula
És egy kis Laguna Seca a 4. szint Supercar XII Series utolsó futamából. Ha nem bántom őket, ők sem bántanak..., annyira.
A vége mindig unalmas, egyedül körözni... -
bakosgabor57
őstag
válasz
bokrosolajos #2298 üzenetére
Szerintem a segítségek mindenhol csak lekorlátozzák az autót, kivéve az egyeneseket. Bár még nem próbáltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magisk
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest