Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LeventeV

őstag

Kipróbáltam a bétát ma délután.
    Összesen 3 problémám van a játékkal: zene (jó lenne egy Forza Horizon féle kategorizálás műfaj szerint, mert így elég sokszor nyomkodom az L3at), szemcsés szűrő (Hitman Absolution is ezt használta), s a harmadik, hogy egyből belevág a sztori kellős közepébe, számomra nem elég a felvezetés.

PS4 topikban sokan panaszkodtak a színészi munkára (főleg Spikera). Kb két hónapja vittem végig a 2005-ös Most Wantedet, és szerintem hozza azt a szintet, illetve Ronnie, de még Razor is sokkal irritálóbb volt, hogy a Carbon Neville-jéről (vagy Emmanuelle Vaugier, és Cross kivételével kb az összes karakter) ne is beszéljek. Szerintem pár játékosnak megszépültek az emlékek.
    Ezen a téren egy NFS-től nem kell The Last of Us szintet várni.

Az irányítás állíthatósága szerintem jó ötlet volt. Grip Subaru BRZ-t használtam, két verseny alatt megszoktam az irányítást, azonban alulkormányzott lett így az autó, emiatt éles kanyarokban hátrányban vagyok a driftesek ellen.

Az autólista pazar. Nincs rá jobb szó. Változatosság a mennyiség felett. A Subaru-Toyota-Scion triót viszont kicsit értelmetlennek tartom, valamint hiányzik számomra az R33 (R32 valamelyest kárpótol), Evo X és a 370Z, de gondolom mások más autókkal vannak így. (DLC formájában még jöhetnek)

Így kb 2 óra játék után nekem tetszik, abszolút hozza azt számomra, amit egy Underground 3-tól elvártam volna. Eddig a Most Wanted-et játékélményben nem múlja felül, technikailag nyílván igen. Amit az Underground 2-ben szerettem azt ebben is megtaláltam eddig, azonban itt sokkal jobbak a tuning lehetőségek. Szebb autókat lehet összehozni. Még holnap lehet előveszem kicsit, azonban mivel a béta megerősített a vásárlásban, nem szeretném lelőni a fél játékot.

Végére egy béta kulcs: KCF6 - E9NB - 4HE6

Új hozzászólás Aktív témák