Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
Netről letöltöttem egy 100% career-t(restellem), de én csak drag-ot akartam megnézni. Na most az a gond, hogy semmi versenyhelyezt, ha vmi combosabb kicsival megyek 1/4 mérföldön akkor az ellenfelemi mind 15 meg annál rosszabbat mennek, de ha mondjuk egy civic-el akkor meg 10mp meg hasonló és simán legyűrnek. Nincs erre vmi megoldás
-
Bagira01
veterán
Pros street-be van dyno pad mint az undergruondokba volt
-
Bagira01
veterán
Nekem már az is elég ha az interjúban említetteket batartotják. Értsd: bütykölés,optimalizálás,szélcsatorna. Csupa nagy szó. Kíváncsi leszek mit is jelent ez nekik. Mert ha valóban így lesz én ki sem jövök a szélcsatornából
-
Bagira01
veterán
Engem ez zavar:''A füst valóban lélegzetelállító, kár, hogy játék közben nincs időnk foglalkozni vele.'' Mi az hogy nincs időnk. Lehet hogy tényleg nem lesz szabad kocsikázás
-
Bagira01
veterán
válasz
.:Kristian:. #635 üzenetére
Na látod ez kell ide
. Holnap majd végigolvasom.
-
Bagira01
veterán
[link]Újabb pro street trailer. Egyszerűen fantasztikus a grafikája.
-
Bagira01
veterán
Remélem x1950xt-n jól fog futni a game habár mire megjeleni ki tudja mim lesz
Még a cysis-t várom nagyon ez a két játék foglalkoztat de hát mindkettő messze van még. A másik meg hogy a jó játékokat mindíg ősszel adják ki így az iskolakezdést akaratlanul is várom -
Bagira01
veterán
Azért más a szimulátor. Nem versenypályán akarok versenyezni, csak egy jól megépített kocsival furikázni. Nekem is van dpf kormányom(de mióta megvettem kb 2 órát használtam
)A Most wanted-be is azt csináltam. Kocsit picit megtuningolva autópályán téptem. Messze még október vége
-
Bagira01
veterán
válasz
.:Kristian:. #532 üzenetére
Reménykedjünk. Nem lenne rossz egy valósághoz közel álló játék(gumikopás stb) De a carbonnál biztos jobb lesz(annál csak jobb lehet)
-
Bagira01
veterán
Na ezt nézzétek[link]Komoly milyen gumit lehet a kocsira rakni, igazi dragszörny.
-
Bagira01
veterán
Sztem az az autosculpt már a carbonba is egy el@szott dolog volt. Elég minőségen aluli megoldás. Ha azt fejlesztik sztem nem várható hogy végre egy normális tuningolós játékot csináljanak. Csak akkor azt nem értem hogy miért nem lehet alapból tuning verdákkal játszani(annak semmi értelme hogy katt engine kit 1 és +200Le és annyi)Motorháztető kinyitós,motort magam összerakós játék kéne már a pro street grafikájával. De hát semelyik fejlesztő nem gondol erre. Pedig sok ilyen hülegyerek lenne aki órákat elszórakozna ilyennel
-
Bagira01
veterán
Remélem az én gépemen is elpöfékel majd a játék. Nincs valakinek infoja, hogy olyasmi lesz-e ez is mint a street legal(aprólékos tuning) vagy folytatja a láthatatlan tuning szériát
-
Bagira01
veterán
Én annak örülnék ha a street legalhoz hasonlóan barkácsolós lenne a játék. Az egy jó ötlet csak jobb megvalósításban kéne. De attól tartok a most wantedre fog hajazni. Ergo tuning nem egyenlő látható változás. Nem azt mondom hogy szanaszét tuningolt ocsmányságot akarok hanem egy jó összerakott sportkocsit. De félek ezt most sem fogom megkapni a játéktól.
-
Bagira01
veterán
Hát remélem nem olyan lesz mint a carbon volt(2x10 percet játszottam de annyi elég is volt) A most wantedben meg a carbonban is idegesítő hogy féktuningnál a gyári fék marad(undergroundban más lett a fék csak valami jobb grafika kéne). Szóval ha már ezen változtatnak akkor nekem egy király játék lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest