Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnellsmith
senior tag
én a zondát csak csúcssebességre meg sprint-re használom. driftre volt egy 650 lovas mustang de szar volt így vettem egy full gyári (!!!) suprát és azzal tolom, sokkal jobb. Dragra 700 ló körüli chevelle volt de gyengusz volt így vettem a ford gt-t, kétkerekezéssel 1x sikerült 400 métert csinálnom (a motor majdnem elfüstölt
), de általába a 140-150 méter elég a győzelemhez. hajszára én 350z-t használok szénné tuningolva, még mindig verem a mezőnyt, bár egyre nehezebben. Közepes fokozaton játszok ha jól emléxem versenyző címszó alatt van, kezd nehezedni a játék, de így jó 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), de általába a 140-150 méter elég a győzelemhez. hajszára én 350z-t használok szénné tuningolva, még mindig verem a mezőnyt, bár egyre nehezebben. Közepes fokozaton játszok ha jól emléxem versenyző címszó alatt van, kezd nehezedni a játék, de így jó