Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sten2.0
csendes tag
csá! Csak azt szeretném kérdezni hogy tudnál-e segíteni a pro street telepítésében mert nekem nem non megy és gondoltam..
. hát hogy te talán tudod.A probléma az hogy nekem ezeket adja ki:rld-nfps 001 meg 003 004 005 006 meg 007
szóval az a kérdésem hogy ezzel mit csináljak?
És hogyan csináljam a telepítést? . Az e-mailem:sten2.0@freemail.hu pls segítsELŐRE IS KÖSZI!!!

-
Skipp
senior tag
A hírekből annyit sikerült kigubózni, hogy a Carbon-ban szégyenletes módon elbaltázott driftet a helyére teszik, valamint közelebb hozzák az irányítást a szimulációhoz.
1. A drift kurvára nincs elbaltázva, csak gyakorolni kéne, nem csak dumálni, de olyan divatos szidni igaz manapság, úgyhogy jó, legyen elbaltázva...
2. Évek óta realisztikusabb irányítást ígérnek, maradjon csak az arcade vonal a szimulátor meg legyen a szimulátoroké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óra topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. hát hogy te talán tudod.A probléma az hogy nekem ezeket adja ki:rld-nfps 001 meg 003 004 005 006 meg 007
Bocs