Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
Új hozzászólás Aktív témák
-
jó, én nem azt mondtam. Hülyeseg mert se az alváz, se a motortartó nem bírna el egy ilyen autóba ennyi lóerőt. A motor már rég kiszakadt volna a helyéről, az alváz meg szépen megtekeredett volna.. Én csak azt mondtam, hogy nem lehetetlen..
De ami a lényeg. ez egy JÁTÉK (ahogy horvathkrisz kolléga is mondta) lesznek akiknek eza kétkerekes dolog teccik, és lesz akinek nem.. nem lehet egy játékot úgymegírni hogy 100 millió embernek egyformán teccen! Ilyen nincs. Azt se felejtsük el, hogy kontinensenként is változik az igény, mint ahogy a zenében is. Lehet ami nekünk itt nem teccik, az a sötét amcsinaknak iszonyatosan bejön.
[Szerkesztve] -
horvathkrisz
addikt
Az nem lehet Májhül!
Szólok azonnal Devonnak. de előbb a négymegaherces mikroprpcesszorom által jeleket kell továbbítanom a műholdnak hogy Boni analizálni tudja az alapítvány gigaterra mikroszkópjával az ujlenyomatojkat a még megmaradt cdtokon a teszkói raktárbázison ami a raktárbázison van. -
Dj Sügi
őstag
Erre szerintem még várhatunk...
KB ha három gamét összegyúrnának akkor lenne jó!Ezeket:juiced(a sok kocsi miatt, tuning része is elég jó)Street legal redline(a tuning része miatt egyértelmű) és az nfs(az összes többi cucc (hang,graf,irányítás és stb...) Ilyen gamét kéne összehzni nekik!SZERINTEM...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz+ajándék hozzá vizhütés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest